Πώς να δώσετε αμέσως το iTunes Store Credit

Όπως τα πιστοποιητικά δώρων καλύτερα από τις κάρτες δώρων; Το iTunes έχει μια λύση

Ένα πιστοποιητικό δώρου του iTunes (παρόμοιο με το iTunes Gift Cards) είναι ένας σχεδόν άμεσος τρόπος να δοθεί κάποιος πίστωση σε τραγούδια, άλμπουμ, εφαρμογές, audiobooks κλπ., Που είναι εξαργυρώσιμα στο iTunes Store της Apple. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ποσό πίστωσης $ 10 - $ 50 για το πιστοποιητικό δώρου του iTunes το οποίο μπορεί είτε να αποσταλεί άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε να εκτυπωθεί, ώστε να μπορείτε να το παρουσιάσετε αυτοπροσώπως αν προτιμάτε.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Πώς να αγοράσετε ένα iTunes Δωροεπιταγή

  1. Εκτελέστε το λογισμικό iTunes στον υπολογιστή σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό iTunes, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το λογισμικό της Apple για να το δημιουργήσετε, προτού μπορέσετε να στείλετε ένα πιστοποιητικό δώρου για το iTunes. Μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση από τον ιστότοπο iTunes της Apple.
  2. Κάντε κλικ στο μενού του iTunes Store (στο Store) στο αριστερό παράθυρο του iTunes. Αφού φορτωθεί το κατάστημα, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση .
  3. Για να αρχίσετε να αγοράζετε ένα πιστοποιητικό δώρου iTunes, κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά δώρων iTunes στο μενού γρήγορων συνδέσεων στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
  4. Για να στείλετε ένα πιστοποιητικό δώρου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , κάντε κλικ στο κουμπί Αγοράστε τώρα στο τμήμα Πιστοποιητικά δώρου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν προτιμάτε να εκτυπώσετε το πιστοποιητικό σας και να το παρουσιάσετε αυτοπροσώπως, κάντε κλικ στο κουμπί Αγοράστε τώρα στην ενότητα "Εκτυπώσιμα πιστοποιητικά δώρων".
  5. Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα , διασφαλίζοντας ιδιαίτερα ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη είναι σωστή (αν έχετε επιλέξει αυτήν την επιλογή).
  6. Επιλέξτε το ποσό πίστωσης που θέλετε να στείλετε και πληκτρολογήστε ένα μήνυμα, εάν απαιτείται, στο πλαίσιο κειμένου Προσωπικού μηνύματος.
  1. Όταν είστε ικανοποιημένοι με τα πάντα, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  2. Στην τελική οθόνη, ελέγξτε τα στοιχεία της αγοράς σας . Εάν πρέπει να αλλάξετε κάτι, κάντε κλικ στο κουμπί Πίσω . Για να δεσμευτείτε να αγοράσετε το πιστοποιητικό δώρου, κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά .