Κορυφαία Οκτώ καλύτερα παιχνίδια Star Wars στο OG Xbox

Τα παιχνίδια Star Wars αποτελούσαν ένα μεγάλο αστείο στη βιομηχανία, επειδή σπάνια άξιζαν την κασέτα ή το δίσκο στον οποίο αντιγράφηκαν. Αυτές τις μέρες, ωστόσο, παιχνίδια Star Wars έχουν πραγματικά έρθει στο δικό τους και το Xbox έχει δει περισσότερα από το δίκαιό του μερίδιο από τα μεγάλα. Εδώ είναι μια λίστα με τα οκτώ καλύτερα παιχνίδια Star Wars στο αρχικό Xbox.

Παραδόξως, υπήρχαν πολύ λίγα παιχνίδια Star Wars κυκλοφόρησε στο Xbox 360, οπότε αν θέλετε να παίξετε Star Wars παιχνίδια κοιτάξτε ένα OG Xbox αντ 'αυτού.

01 από 08

Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας

Δεν είναι μόνο το KOTOR το καλύτερο παιχνίδι Star Wars για το Xbox, αλλά είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παιχνίδια συνολικά. KOTOR είναι ένα φανταστικό RPG που προσφέρει μια μεγάλη ιστορία, ενδιαφέρον και διασκεδαστικό gameplay και ένα cast από χαρακτήρες που είναι εύκολο να αγαπούν. Είναι επίσης μια απόδειξη για τη δύναμη του σύμπαντος Star Wars στο σύνολό του, επειδή το παιχνίδι λαμβάνει χώρα πολύ πριν από τις ταινίες και είναι κάθε τόσο συναρπαστικό. Περισσότερο "

02 από 08

Lego Star Wars

Σίγουρα είναι χαριτωμένο και απλό, αλλά το Lego Star Wars είναι αναμφισβήτητα διασκεδαστικό. Είναι απίστευτα σχεδιασμένο και εκτελεσμένο και όλος ο κόσμος είναι πραγματικά κατασκευασμένος από μπλοκ Lego. Η αναπαραγωγή με τις ταινίες prequel με όλους τους διαφορετικούς χαρακτήρες είναι μια απόλυτη έκρηξη και παρόλο που το gameplay είναι αρκετά απλό, το Lego Star Wars είναι εθιστικό και διασκεδαστικό.

03 του 08

Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας ΙΙ: Οι Σιθ Λόρδοι

Αν και δεν είναι τόσο καλό όσο το πρώτο KOTOR, οι Sith Lords κάνουν σπουδαία δουλειά να αναλύουν τη διαφορά μεταξύ της σκοτεινής και της ελαφριάς πλευράς. Είναι απίστευτα ενδιαφέρον και πρέπει να παίξει γιατί ακόμα και οι μεγαλύτεροι οπαδοί του Star Wars θα μάθουν κάτι ή δύο για τους Τζένι που δεν ξέρουν νωρίτερα. Το gameplay είναι ακριβώς το ίδιο με το πρώτο KOTOR, το οποίο είναι ένα letdown, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ καλό. Περισσότερο "

04 του 08

Δημοκρατία Commando

Το Commando της Δημοκρατίας σας δείχνει τη σκοτεινή και χονδροειδής πλευρά του σύμπαντος Star Wars. Πίσω από όλες τις μεγάλες μάχες και τις συναρπαστικές σκηνές δράσης, ειδικά εκπαιδευμένοι στρατιώτες βρίσκονται στο παρασκήνιο, φροντίζοντας τα πάντα να τρέχουν ομαλά. Αυτό το FPS έχει πολύ σταθερό gameplay που είναι ασταμάτητη δράση από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά είναι μια πολύ σύντομη εμπειρία συνολικά. Αξίζει να παίξετε παρά τη συντομία της. Περισσότερο "

05 του 08

Battlefront II

Το Star Wars Battlefront είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι Star Wars όλων των εποχών, οπότε δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει ότι παίρνουμε συνέχεια. Αυτό που είναι εκπληκτικό, όμως, είναι πόσο καλύτερη είναι η μάχη Battlefront II από το πρωτότυπο. Κάθε πτυχή του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί και νέα χαρακτηριστικά όπως η καταπολέμηση του διαστήματος και η δυνατότητα χρήσης Jedi και άλλων χαρακτήρων ήρωας απλά σφραγίζουν τη συμφωνία. Περισσότεροι πλανήτες, περισσότερα οχήματα, περισσότεροι χαρακτήρες, περισσότερα όπλα - όλα προστίθενται για να είναι πιο διασκεδαστικό. Περισσότερο "

06 του 08

Επεισόδιο ΙΙΙ: Εκδίκηση του Σίθ

Το επίσημο παιχνίδι της ταινίας Επεισόδιο ΙΙΙ, Η εκδίκηση του Sith προσφέρει μερικές από τις καλύτερες ενέργειες φωτοστέγων σε ένα βιντεοπαιχνίδι ακόμα. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την πειρατεία τα πράγματα με μια lightsaber είναι επίπεδη έξω διασκέδαση και RotS κάνει μια σπουδαία δουλειά πραγματικά να σας κάνει να νιώσετε σαν ένα ισχυρό Jedi.

07 του 08

Jedi Knight ΙΙΙ: Ακαδημία Jedi

Ένα άλλο σπουδαίο παιχνίδι με lightsaber, η Jedi Academy αναμειγνύεται σε κάποια στοιχεία shooter μαζί με την καταπολέμηση των φώτων για να δημιουργήσει μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία. Ως νέος φοιτητής στην ακαδημία Jedi του Luke Skywalker, μαθαίνεις όλα σχετικά με τις δυνάμεις και τους πιθανούς κινδύνους της δύναμης. Η Jedi Academy διαθέτει τόσο μια μεγάλη καμπάνια για έναν παίκτη όσο και μια διασκεδαστική λειτουργία για πολλούς παίκτες. Περισσότερο "

08 από 08

Πόλεμοι κλώνων

Ο Clone Wars είναι ένα κομμάτι μιας έκτασης που εμφανίζεται σε μια λίστα "καλύτερων παιχνιδιών", αλλά μου αρέσει. Clone Wars είναι ένα ενδιαφέρον τρίτο πρόσωπο shooter όπου παίρνετε να πάρετε τους ελέγχους των διαφόρων οχημάτων και να καταστρέψει τον όλεθρο κατά τη διάρκεια των πολέμων κλώνων. Το παιχνίδι κάνει καλή δουλειά να ρυθμίζει τα πράγματα μεταξύ του Επεισόδιο ΙΙ και ΙΙΙ και σας τοποθετεί ακριβώς στο κέντρο της σύγκρουσης μεταξύ της Δημοκρατίας και των Ξεχωριστών. Περισσότερο "