Το Videogame ταινία Lego - Wii U αναθεώρηση

Το Lego Goes Meta με το Βιντεοπαιχνίδι Lego Movie

Πλεονεκτήματα : Διασκεδαστική ιστορία, βελτιώσεις στο gameplay, κάποια χρήση gamepad.
Μειονεκτήματα : Διακοπή δομής αφηγημάτων, σφάλμα οθόνης αφής.

Μια φορά κι έναν καιρό, οι προγραμματιστές Traveller's Tales δημιούργησαν το παιχνίδι Lego Star Wars . Στη συνέχεια, δημιούργησαν περισσότερα παιχνίδια με ταινίες, πρώτα με παντομίμα, και με διάλογο. Στη συνέχεια κινήθηκαν σε πρωτότυπες ιστορίες . Με το Videogame του Lego Movie , έχουν έρθει σε πλήρη κύκλο, κάνοντας ένα παιχνίδι Lego από μια ταινία Lego που γίνεται στο στυλ του παιχνιδιού Lego. Η Lego, μια εταιρεία που ιδρύθηκε για να βάλει μαζί τα κομμάτια, φαίνεται να συνδιάζει τη δική της αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης.

Αναπτύχθηκε από : TT Games
Δημοσιεύθηκε από : WBIE
Είδος : Δράση-Περιπέτεια
Για ηλικίες : 10 ετών και άνω
Πλατφόρμα : Wii U
Ημερομηνία κυκλοφορίας : 7 Φεβρουαρίου 2014

Η ιστορία: Εργάτης κατασκευής σώζει τον κόσμο

Η αποφασιστικά ανόητη ιστορία επικεντρώνεται σε έναν εργάτη οικοδόμων που ονομάζεται Emmett που σκοντάφτει σε μια μάχη μεταξύ καλού και κακού, καθώς ο κακός άνθρωπος ο Λόρδος Business εργάζεται σε ένα όπλο για να καταστρέψει τον κόσμο και μια ομάδα καλών παιδιών, ικανή να χτίσει κάτι από οτιδήποτε από τη Legos), προσπαθεί να τον σταματήσει. Σύντομα, ο Emmett μάχεται τα ρομπότ και τις μηχανές κατασκευής, ταξιδεύοντας μέσα από την άγρια ​​δύση και έναν σουρεαλιστικό κόσμο σύννεφων, δουλεύοντας παράλληλα με μια γυναίκα με κλωτσιά, ένα γατάκι cutesie, έναν αρχαίο μάγο και μερικούς υπερήρους.

Η ιστορία είναι γενικά καλά, με σκηνές κοπής που έχουν ληφθεί από την ταινία (που μοιάζει να είναι αρκετά αστείο), αλλά καθώς περνάει φαίνεται να ξοδεύει όλο και λιγότερο χρόνο προσπαθώντας να κρατήσει μαζί τα νήματα του σινεμά. Οι χαρακτήρες εμφανίζονται από το πουθενά. ένας αστροναύτης ξαφνικά ενώνει το πάρτι, ο Αβραάμ Λίνκολν ήσυχα και χωρίς εξηγήσεις σας περιμένει να επισκευάσετε το αιωρόσχημά του, ο κακός, για κάποιο λόγο, φαίνεται εμμονή με το υπερμεγέθιο σκουπίδια της ανθρώπινης φυλής.

Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει κάποιο είδος κακού εταιρικού θέματος, αλλά το ξέρω μόνο επειδή σε ένα σημείο ήμουν σε θέση να αλλάξω μια διαφημιστική πινακίδα σε μια πινακίδα διαμαρτυρίας.

Γενικά, η ιστορία εξακολουθεί να έχει νόημα, και μάλιστα προσφέρει ένα πραγματικά εκπληκτικό και ασυνήθιστο φινάλε, αλλά είναι σαφές ότι πολλά λείπουν από την άποψη των εννοιών και της αφήγησης. μέχρι να δω την ταινία θα έχω μια ελλιπή ιδέα της ιστορίας.

Το Παιχνίδι: Η Φόρμουλα Lego με μερικές χαριτωμένες ιδέες και μια μικρή επιπλέον πρόκληση

Το gameplay ακολουθεί τον τύπο που έχει κάνει τη σειρά τόσο ατελείωτα δημοφιλής. Για άλλη μια φορά, ελέγχετε έναν αριθμό διαφορετικών χαρακτήρων, ο καθένας με συγκεκριμένες ικανότητες. Κάποιοι μπορούν να πυροδοτήσουν όπλα ή αγκίστρια. Μερικοί μπορούν να κάνουν ψηλά άλματα. Ο Emmett μπορεί να σπάσει τις εύθραυστες περιοχές με το τσουγκράνα του και να χρησιμοποιήσει σχεδιαγράμματα για την κατασκευή αντικειμένων. Μερικοί χαρακτήρες είναι "κύριοι οικοδόμοι" που μπορούν απλώς να αρπάξουν διάφορα αντικείμενα και να τα στροβιλίσουν μαζί, σαν ανεμοστρόβιλος, σε περίτεχνα μηχανήματα.

Για άλλη μια φορά υπάρχουν πολλά σπασίματα πράγματα, οικοδόμηση πράγματα, και bashing εισβολείς. Αυτό είναι ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της σειράς, με τα οποία εννοώ, είναι μερικές φορές ήπιας πρόκλησης, όπως όταν πρέπει να ανέβεις πίσω στην πλάτη ενός γιγαντιαίου ρομπότ, να βγάλεις έναν τροχό και μετά να μεταμορφώσεις σε άλλο χαρακτήρα για να καταστρέψεις το ρομπότ πριν σηκώνεται. Δεν είναι δύσκολο το Donkey Kong , αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια.

Το παιχνίδι εισάγει επίσης μερικά χαριτωμένα μίνι-παιχνίδια. Όταν ο Emmett χτίζει κάτι, βλέπουμε να είναι μαζί μαζί κομμάτι, και περιστασιακά οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν το σωστό κομμάτι από έναν τροχό. Ο αστροναύτης προσεγγίζει τερματικά, χρησιμοποιώντας μια αόριστη διασύνδεση Pacman -ish για να εισβάλει σε υπολογιστές. Υπάρχει επίσης ένα παιχνίδι ρυθμού που βγαίνει μερικές φορές, γίνεται στο τυρώδες, πιασάρικο τραγούδι της ταινίας "Everything is Awesome". Κανένα από αυτά δεν είναι τρομερά δύσκολο, αλλά προσφέρει ποικιλία.

Ο Emmet ταξιδεύει μέσα από διάφορους κόσμους, από μια πόλη σε μια πόλη με θέμα την άγρια ​​δύση στο Κούκο Cloud, έναν σουρεαλιστικό κόσμο όπου τα σπασίματα των αντικειμένων τα αναγκάζουν να εκραγούν σε πυροτεχνήματα και από όπου αποκτάτε την γελοία χαριτωμένη Kitty Rainbow.

Το υπόλοιπο: Μια παγκόσμια καμπύλη θόλων και κάπως αξεπέραστη επιλογή αφής

Η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα στο παιχνίδι είναι η προσπάθειά του να διατηρήσει την έννοια του παγκόσμιου κόμβου που αποτελεί μέρος της φόρμουλας Lego, στην οποία οι αποστολές ξεκινούν από ένα ανοιχτό περιβάλλον. Δεδομένου ότι οι ποικίλες τοπικές ρυθμίσεις του παιχνιδιού προβλέπουν ένα μεγάλο, συνεκτικό κόσμο, οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει μίνι-κόμβους για διαφορετικούς κόσμους.

Όταν ολοκληρώσετε ένα επίπεδο, αντί να συνεχίσετε αμέσως την ιστορία στο επόμενο, υπάρχει ένα mini-hub όπου θα πρέπει να λύσετε κάποιο απλό παζλ ή να περιπλανηθείτε μερικά βήματα για να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο. Δίνει στην ιστορία μια παράξενη, αναστατωμένη αίσθηση, ειδικά όταν ένα επίπεδο τελειώνει στη μέση του κινδύνου και ξαφνικά βρίσκεστε να περιπλανηθείτε γύρω από ένα ήσυχο περιβάλλον. Μόλις έχετε παίξει με την ιστορία, αυτοί οι κόσμοι των κόμβων είναι περισσότερο νόημα, καθώς σας δίνουν επιπλέον παιχνίδι, αλλά είναι τόσο απροβλημάτιστη λύση για τη διατήρηση ενός κόσμου κόμβων όπως μπορώ να το φανταστώ.

Η οθόνη αφής παιχνιδιών έχει δύο χρήσιμα εικονίδια, το ένα για να καλέσει ένα μενού επιλογών χαρακτήρων, το άλλο για να αλλάξει αμέσως το παιχνίδι εκτός TV. Δυστυχώς, η οθόνη αφής είναι λίγο buggy. Το μενού χαρακτήρων εξέρχεται κάθε φορά που υπάρχει ένα cutscene ή οποιεσδήποτε ενέργειες εκτός του ελέγχου του χρήστη, και υπάρχει ένα σφάλμα που μερικές φορές προκαλεί τόσο το χαρακτήρα όσο και τα εκτός εικόνας τηλεοπτικά εφέ να εξαφανιστούν εξ ολοκλήρου. Αλλά όταν λειτούργησε, προτίμησα να καλέσω τον τροχό χαρακτήρα ή να χρησιμοποιήσω το hotkey για να ανταλλάξω όποιον αντιμετωπίζετε.

Η ετυμηγορία: Μια κορυφαία είσοδος σε μια εξαιρετική σειρά

Αν και δεν είναι τελείως τέλειο, το Lego Movie Video Game είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς, με λίγες ανατροπές στο gameplay, co-op δύο παικτών, μια μικρή επιπλέον πρόκληση και μια συναρπαστική και διασκεδαστική ιστορία. Χτισμένο πάνω στον εαυτό του, το παιχνίδι είναι ένα θαύμα μετα-Lego. Το παιχνίδι που βασίζεται στην αναθεώρηση του ντοκιμαντέρ της παραγωγής ταινιών δεν μπορεί να είναι πολύ πίσω.