Η κριτική Gunstringer (X360 Kinect)

Αγοράστε το Gunstringer στο Amazon.com

Το Kinect διαθέτει μια νέα εφαρμογή δολοφόνου. Το Gunstringer είναι ο καλύτερος συνδυασμός περιεχομένου και ποιότητας που είναι διαθέσιμος για το Kinect μέχρι στιγμής και αξίζει τον κόπο να διαθέτετε για οποιονδήποτε (καλά, ίσως όχι παιδιά) με τη συσκευή. Είναι αστείο, το gameplay είναι διασκεδαστικό, οι έλεγχοι Kinect λειτουργούν καλά, και υπάρχει ένας τόνος περιεχομένου για να παίξει μέσα από αυτό που το καθιστούν εύκολο να αξίζει την επένδυση 39,99 δολάρια. Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες εδώ στην πλήρη ανασκόπηση μας.

Στοιχεία παιχνιδιού

Το Gunstringer είναι πραγματικά ένα παιχνίδι όπου ελέγχετε ένα μαριονέτα μαριονέτα undead σκελετό καουμπόη έξω για εκδίκηση. Η ιστορία είναι ξεκαρδιστική και ο διάλογος είναι πραγματικά σπουδαίος. Παρόμοια με την πρόσφατα κυκλοφόρησε Bastion στο XBLA, υπάρχει ένας αφηγητής που μιλά για όλα όσα κάνεις και που οδηγεί σε μερικά γέλια. Υπάρχουν πολλά κομμάτια στο παιχνίδι, το καθένα με διάφορα επίπεδα και μια μάχη αφεντικών στο τέλος, και το ίδιο το κύριο παιχνίδι προσφέρει μια σταθερή 4-6 ώρες περιεχομένου που μπορεί να επαναληφθεί. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης co-op, το οποίο είναι και έκρηξη.

Το Gunstringer προσφέρει επίσης δύο επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο που μπορείτε να κατεβάσετε. Το πρώτο είναι το Fruit Ninja Kinect για το XBLA (παιχνίδι Kinect φέτας φρούτων ... μας εμπιστεύεστε, είναι πιο διασκεδαστικό από ό, τι ακούγεται). Το δεύτερο είναι μια επιπλέον πράξη για το The Gunstringer που ονομάζεται The Wavy Tube Man Chronicles. Wavy Tube Man Chronicles είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι FMV όπου μπορείτε να μετακινήσετε έναν κέρσορα γύρω από την οθόνη και να πυροβολήσετε τους εχθρούς καθώς αναδύονται ανεβαίνοντας το χέρι σας όπως εσείς απλά πυροβόλησε ένα πιστόλι. Ειλικρινά, δεν είναι πολύ παιχνίδι, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται πραγματικά να στοχεύσετε, αλλά είναι απολύτως ξεκαρδιστική με ένα μεγάλο διάλογο και εντελώς τρελή ιστορία.

Και παίρνετε όλο αυτό το περιεχόμενο για $ 39.99. Δεν είναι κακή συμφωνία.

Παιχνίδι

Το παιχνίδι στο The Gunstringer λειτουργεί εξαιρετικά καλά με το Kinect. Πριν φτάσω σε αυτό, όμως, δύο σημαντικές σημειώσεις. Αρχικά, μπορείτε να παίξετε το Gunstringer λίγο πιο κοντά στον αισθητήρα από άλλα παιχνίδια Kinect. Μπορώ εύκολα να παίξω 5-6 πόδια μακριά ενώ άλλα παιχνίδια (όπως η Άνοδος των Εφιάλτες, μόνο για ένα πρόσφατο παράδειγμα) δεν δουλεύουν σωστά και συνεχώς σας κάνουν να κάνετε ένα ζευγάρι βήματα πίσω από αυτό το εύρος. Επίσης, μπορείτε να παίξετε το The Gunstringer που κάθεται. Όχι ότι είναι τόσο κουραστικό να παίζεις ψηλά, αλλά να έχεις τη δυνατότητα να καθίσεις είναι μεγάλη. Δείτε τους σκεπτικιστές της Kinect, μπορεί να λειτουργήσει ενώ καθίσετε.

Το gameplay αποτελείται από μερικά διαφορετικά σενάρια που αλλάζουν μέσα και έξω καθώς παίζετε το παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές ελέγχετε το Gunstringer καθώς αυτόματα κινείται προς τα εμπρός (ή οδηγεί ένα άλογο ή οδηγεί ένα βαγόνι κ.λπ.), μετακινώντας το αριστερό σας χέρι στο πλάι ή ανυψώνοντάς το στον αέρα για να τον αποφύγει ή να πηδήσει. Το δεξί σας χέρι ελέγχει το όπλο του όπου εσείς ζωγραφίζετε τους στόχους, μετακινώντας έναν κέρσορα και στη συνέχεια τραβώντας προς τα πάνω σαν να τραβάτε ένα πιστόλι, και στη συνέχεια ο Gunstringer πυροβολεί όλους τους εχθρούς που σημειώσατε. Ένα άλλο σενάριο είναι ότι ο Gunstringer κρύβεται πίσω από το κάλυμμα και πρέπει να σηματοδοτήσετε τους εχθρούς και στη συνέχεια να τον σκύψετε από το κάλυμμα για να πυροβολήσετε. Άλλες λειτουργίες παιχνιδιού είναι πράγματα όπως απλά πλαϊνά τμήματα πλατφόρμας ή περιστασιακά μαζεύοντας ένα επιπλέον όπλο και να φτάσετε να πυροβολήσετε με τα δύο χέρια, απλά για να ονομάσετε ένα ζευγάρι. Υπάρχει πολλή ποικιλία εδώ, η οποία είναι μεγάλη, και οι μάχες αφεντικό είναι επίσης όλα μοναδικά και πολύ δροσερό.

Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι θα κάνει τα χέρια σας επώδυνα. Η μετακίνηση με το αριστερό σας χέρι είναι ωραία, αλλά η κίνηση με το δεξί σας χέρι έκανε τον πόνο μου αρκετά πληκτικό, έπρεπε να σπάσει κάθε δύο επίπεδα. Δεν σας κάνει να κουραστείτε, απλώς σας προκαλεί πληγή σε αντίθεση με οποιοδήποτε παιχνίδι Kinect που έχω παίξει ακόμα.

Γραφικά και ήχο

Οπτικά, το Gunstringer είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν είναι εκπληκτική ή τίποτα, αλλά είναι καθαρά αναζητούν και έχει μια οριστική έκκληση χάρη σε ένα ιδιόμορφο στυλ τέχνης. Τα περιβάλλοντα είναι μάλλον απλά, αλλά τα σχέδια χαρακτήρων είναι αρκετά τρελά και πραγματικά ξεχωρίζουν. Είναι κάτι σαν μια κινουμένων σχεδίων με θέμα τη Δύση, σχεδιασμένη από έναν ψυχικό ασθενή.

Ο ήχος είναι πολύ καλός συνολικά. Υπέροχη μουσική. Μεγάλα ηχητικά εφέ. Και απίστευτα καλό (τόσο καλό όσο τυροκομείο πάνω από τον κορυφαίο δυτικό διάλογο μπορεί να είναι) η φωνή που ενεργεί.

Συμπέρασμα

Στο τέλος, το Gunstringer είναι το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το Kinect ακόμα. Οι έλεγχοι λειτουργούν εκπληκτικά καλά, η παρουσίαση είναι άμεση με το θέμα, και το ποσό του περιεχομένου που είναι συσκευασμένο στο παιχνίδι είναι πολύ εντυπωσιακό. Αυτό είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που είναι ένα μεγάλο showpiece για Kinect. Όχι μόνο επειδή παίζει καλά, αλλά επειδή είναι τόσο πάνω από την κορυφή και τρελό (ειδικά το The Wavy Tube Man Chronicles) που απλά θέλετε να το φωνάξετε από τις στέγες για το πόσο εκπληκτικό είναι. Πρέπει να ειπωθεί ότι, αν και το περιεχόμενο είναι ποιότητα, και υπάρχουν πολλά από αυτά, η κόλλα που τα κρατάει όλα μαζί είναι μια στριμμένη αίσθηση του χιούμορ και αν αυτό το ύφος του χιούμορ δεν σας απευθύνει έκκληση, μπορώ να δω Το Gunstringer ίσως να μην είναι το φλιτζάνι τσάι σας. Ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το demo στο Xbox Live Marketplace ή να παρακολουθήσετε πρώτα ένα τρέιλερ του παιχνιδιού για να δείτε αν σας χτυπάει. Αν σας κάνει να γελάσετε, θα πρέπει να το αγοράσετε. Το Gunstringer είναι πολύ μακριά το αγαπημένο μας παιχνίδι Kinect, και συνιστάται ιδιαίτερα για μια αγορά.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.

Αγοράστε το Gunstringer στο Amazon.com