Να είστε ο δικός σας υπεύθυνος για το καιρό και ο κυκλοφοριακός ρεπόρτερ

Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ ότι είστε ο δικός σας προγνώστης καιρού ή αν δεν σας αρέσει να βλέπετε τα νέα, το WeatherBonk έχει ένα mashup για εσάς. Έχουν συνδυαστεί οι προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες και την κυκλοφορία, οι κάμερες web και οι Χάρτες Google σε ένα κέντρο καιρού και κυκλοφορίας όπου δεν βλέπετε μόνο τον καιρό, αλλά μπορείτε πραγματικά να δείτε τον καιρό.

Πρόβλεψη του καιρού

Ο χάρτης μπορεί να προβληθεί μέσω ενός χάρτη δρόμου, ενός δορυφορικού χάρτη ή ενός υβριδίου που συνδυάζει τα δύο. Μπορεί επίσης να επικαλύπτεται με ραντάρ, σύννεφα και θερμοκρασία. Μπορείτε να χειριστείτε τον χάρτη όπως θα κάνατε ] να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή των Χαρτών Google χρησιμοποιώντας το drag-and-drop ή το μενού πλοήγησης στα αριστερά.

Όταν πληκτρολογείτε μια θέση στο πλαίσιο αναζήτησης, θα δείτε την επικείμενη πρόβλεψη από το κανάλι καιρού στα αριστερά του χάρτη. Κάτω από αυτή την πρόβλεψη, οι κοντινές κάμερες web θα σας δείξουν ζωντανές εικόνες των καιρικών συνθηκών.

Αναφορά σχετικά με την επισκεψιμότητα

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον ζωντανό χάρτη καιρού σε ένα χάρτη κυκλοφορίας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Κυκλοφορία" πάνω από το χάρτη. Όπως και ο χάρτης καιρού, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε τον χάρτη ως χάρτη δρόμου, δορυφορικό χάρτη ή υβριδικό. Αντί να επιλέγετε να επικαλύψετε το χάρτη με ραντάρ ή σύννεφα, μπορείτε να το επικαλύψετε με ταχύτητες οδοποιίας που παρέχονται από το Google ή τη Microsoft.

Εάν έχετε επιλέξει να εισαγάγετε μια θέση στο πλαίσιο πληροφοριών κυκλοφορίας στα αριστερά, θα δείτε επίσης τις οδικές συνθήκες που αναφέρονται στα αριστερά του χάρτη.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από μία από τις καρφίτσες του χάρτη για να εμφανίσετε μια μικρή κάμερα δρόμου και να δείτε τις συνθήκες κυκλοφορίας για τον εαυτό σας. Ποιος χρειάζεται ένα ελικόπτερο;

Προβλέψτε το ταξίδι σας

Τα καλούδια δεν σταματούν στην κίνηση και τον καιρό. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια πρόβλεψη για το οδικό σας ταξίδι κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Καιρός για τη διαδρομή σας" πάνω από το χάρτη. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να εισαγάγετε την τοποθεσία εκκίνησης και τον προορισμό σας στα αντίστοιχα πλαίσια στα αριστερά. Μπορείτε επίσης να εισάγετε όταν φεύγετε για να πάρετε μια ακριβή πρόβλεψη.

Μόλις είστε έτοιμοι να προβλέψετε το ταξίδι σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "go" για να μάθετε αν θα έχετε ηλιόλουστο ουρανό ή θυελλώδη καιρό. Ο χάρτης θα δείξει τη διαδρομή σας με κουκκίδες που δείχνουν τον καιρό που θα βρείτε στο δρόμο σας. Στα αριστερά του χάρτη, θα πάρετε μια ανάλυση για το πώς ο καιρός θα είναι σε όλο το ταξίδι σας.