Πώς να εισάγετε γραφικά χαμόγελα στα μηνύματα αλληλογραφίας του Yahoo

Τα emoticons και τα χαρτικά ζωντανεύουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Το Yahoo Mail παρέχει μια σειρά γραφικών χαμόγελων που ονομάζονται emoticons στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης. Χρησιμοποιήστε τα μέσα στα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να προσελκύσετε την προσοχή και να φαίνονται φιλικά ή να εκφράσετε ένα άλλο συναίσθημα. Από προεπιλογή, το Yahoo Mail χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή εμπλουτισμένου κειμένου που καθιστά δυνατή τη δημιουργία γραφικών smileys. Αν αλλάξετε το email σας σε απλό κείμενο - επίσης στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης - τα emoticons σας διαγράφονται.

Τοποθετήστε τα γραφικά χαμόγελα στα μηνύματα αλληλογραφίας του Yahoo

Για να εισαγάγετε emoticons στα μηνύματά σας στο Yahoo Mail:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνθεση στο επάνω μέρος της οθόνης email για να ανοίξετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Πληκτρολογήστε το κείμενο του εξερχόμενου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Τοποθετήστε το δρομέα όπου θέλετε να εμφανίζεται ένα emoticon.
  4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Emoticon στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Φαίνεται σαν ένα χαμόγελο πρόσωπο.
  5. Κάντε κλικ σε ένα από τα emoticons για να το εισαγάγετε στο μήνυμά σας.

Σημείωση: Εάν ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη δεν υποστηρίζει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML , τα εικονίδια δεν εμφανίζονται.

Πρόσθετες χρήσεις για τη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης

Η γραμμή εργαλείων μορφοποίησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλους τρόπους για να επηρεάσει την εμφάνιση των εξερχόμενων μηνυμάτων σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε μέρος του κειμένου με έντονους ή πλάγιους χαρακτήρες ή να εφαρμόσετε ένα χρώμα στο κείμενο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εισαγάγετε μια μορφή λίστας ή μια ετικέτα, καθώς και να ρυθμίσετε την ευθυγράμμιση του κειμένου στην οθόνη. Μπορείτε να εισάγετε συνδέσμους και γραφικά χρησιμοποιώντας τη γραμμή εργαλείων.

Αν σας αρέσουν τα γραφικά emoticons, δοκιμάστε τις δυνατότητες χαρτογράφησης του Yahoo Mail , που βρίσκονται επίσης στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης. Αυτά τα μεγάλα γραφικά είναι εποχιακά, καθημερινά και γενέθλια γραφικά φόντου που ζωντανεύουν ένα email. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με μια κάρτα με μια καρδιά πάνω της στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης και μετακινηθείτε στις μικρογραφίες των διαθέσιμων εικόνων. Για να δείτε πώς κάποιος συνεργάζεται με το μήνυμά σας, απλά κάντε κλικ για να χρησιμοποιήσετε το χαρτικά.