Πώς να συγχρονίσετε το ημερολόγιο Google με το Ημερολόγιο του iPhone

Νωρίς στην ιστορία του iPhone, προσθέτοντας ένα ημερολόγιο Λογαριασμού Google στο απόθεμα Ημερολόγιο του Ημερολογίου iOS, το οποίο απαιτούσε να περάσετε μερικά επιπλέον κουμπιά και να ρυθμίσετε το μη αυτόματο λογαριασμό. Τώρα, όμως, τα σύγχρονα iPhone που εκτελούν τις υποστηριζόμενες σήμερα εκδόσεις του iOS υποστηρίζουν τους Λογαριασμούς Google χωρίς επιπλέον παρεμβολές. Η προσθήκη του ημερολογίου Λογαριασμού Google στην εφαρμογή Ημερολόγιο iOS και η απόκτηση συγχρονισμού διπλής κατεύθυνσης απαιτεί μόνο μια χούφτα βρύσες.

Έτοιμο, Ορισμός, Συγχρονισμός

Το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple υποστηρίζει συνδέσεις με Λογαριασμούς Google.

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις .
  2. Επιλέξτε Λογαριασμοί & Κωδικοί πρόσβασης .
  3. Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού από το κάτω μέρος της λίστας.
  4. Στη λίστα των επίσημα υποστηριζόμενων επιλογών, επιλέξτε το Google.
  5. Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Google Εάν έχετε ρυθμίσει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής και να το χρησιμοποιήσετε ως κωδικό πρόσβασης κατά τη ρύθμιση του λογαριασμού στο iOS.
  6. Πατήστε Επόμενο . Θα εμφανιστούν ρυθμιστικά για Αλληλογραφία, Ημερολόγιο, Επαφές και Σημειώσεις. Αν θέλετε να συγχρονίσετε μόνο το ημερολόγιο, απενεργοποιήστε όλα εκτός από το Ημερολόγιο.
  7. Περιμένετε να συγχρονίζονται τα ημερολόγιά σας με το iPhone σας - ανάλογα με το μέγεθος των ημερολογίων σας και την ταχύτητα της σύνδεσής σας, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά.
  8. Ανοίξτε την εφαρμογή Ημερολόγιο .
  9. Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε το εικονίδιο Ημερολόγια για να εμφανίσετε μια λίστα με όλα τα ημερολόγια στα οποία έχει πρόσβαση το iPhone σας. Θα περιλαμβάνει όλα τα ιδιωτικά, κοινόχρηστα και δημόσια ημερολόγιά σας που συνδέονται με τον Λογαριασμό σας Google.
  10. Επιλέξτε ή καταργήστε την επιλογή των επιμέρους ημερολογίων που θέλετε να εμφανίζονται κατά την πρόσβαση στην εφαρμογή ημερολογίου iOS. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη λίστα και να αλλάξετε το προεπιλεγμένο χρώμα που αντιστοιχεί σε κάθε ημερολόγιο μέσα στην εφαρμογή, κάνοντας κλικ στο κόκκινο κύκλωμα i στη δεξιά πλευρά του ονόματος του ημερολογίου. στο νέο παράθυρο, επιλέξτε ένα διαφορετικό χρώμα και ακόμη μετονομάστε το ημερολόγιο και, στη συνέχεια, πατήστε Τέλος στο επάνω μέρος της οθόνης.

Περιορισμοί

Το Ημερολόγιο Google υποστηρίζει πολλές λειτουργίες που δεν λειτουργούν στο ημερολόγιο της Apple, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου προγραμματισμού δωματίων, τη δημιουργία νέων ημερολογίων Google και τη διαβίβαση ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για συμβάντα.

Πολλά ημερολόγια Εντάξει

Έχετε περισσότερους από έναν Λογαριασμούς Google; Μπορείτε να προσθέσετε όσες Λογαριασμούς Google θέλετε στο iPhone σας. Τα ημερολόγια από κάθε λογαριασμό θα είναι ορατά στην εφαρμογή Ημερολόγιο iOS.

Αμφίδρομη

Όταν συγχρονίζετε τον Λογαριασμό σας Google, οι πληροφορίες που προσθέτετε σε αυτό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ημερολόγιο της Apple θα επιστρέψουν στο Ημερολόγιο Google. Ακόμη και αν αποσυνδέσετε τον Λογαριασμό σας Google από το iPhone σας, τα ραντεβού που δημιουργήσατε θα παραμείνουν στο Ημερολόγιο Google.

Επειδή κάθε ημερολόγιο είναι ξεχωριστό στο iPhone σας, με διαφορετικές απαιτήσεις ασφαλείας, δεν μπορείτε να δείτε τα ημερολόγιά σας εκτός Google που έχουν φορτωθεί στο iPhone σας στο Gmail στην επιφάνεια εργασίας σας οπουδήποτε αλλού στο Λογαριασμό σας Google.

Ούτε η Apple ούτε η Google υποστηρίζουν τη συγχώνευση των ημερολογίων, αν και είναι δυνατή η συγχώνευση ημερολογίων με τη χρήση ορισμένων λύσεων.

Εναλλακτικές λύσεις

Η Google δεν προσφέρει μια εφαρμογή μόνο για ημερολόγιο για iOS. Ωστόσο, αρκετοί άλλοι προγραμματιστές προσφέρουν εφαρμογές. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Microsoft Outlook για iOS ενσωματώνεται με το Gmail και το Ημερολόγιο Google και μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο Ημερολόγιό τους Google, αλλά προτιμούν να αποφύγουν την εφαρμογή "Ημερολόγιο iOS".

Συμβουλές

Συγχρονίστε μόνο τα ημερολόγια που γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε στο τηλέφωνό σας. Παρόλο που τα στοιχεία του ημερολογίου γενικά δεν ανοίγουν χώρο (αν δεν έχετε έναν τόνο συνημμένων στα ραντεβού σας), όσο περισσότερες συσκευές συγχρονίζονται σε ένα ημερολόγιο, τόσο πιο πιθανό είναι να εκτελέσετε κάποια σύγκρουση συγχρονισμού. Ο περιορισμός του iPhone σας μόνο στις ανάγκες μειώνει τον κίνδυνο ότι άλλα ημερολόγια θα προκαλέσουν σφάλμα συγχρονισμού λόγω της ρύθμισης του τηλεφώνου.