Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή αντιγραφής του βιβλίου διευθύνσεων αλληλογραφίας των Windows

Την τελευταία δεκαετία, η Microsoft έχει προσφέρει πολλά διαφορετικά προγράμματα για να βοηθήσει τους χρήστες των Windows να διαχειρίζονται τις επαφές τους. Η τρέχουσα επανάληψη-Άτομα-χρησιμεύει ως συσσωρευτής, συγχρονίζοντας περιοδικά με συνδεδεμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποτύπωση δεδομένων χρηστών.

Επειδή η εφαρμογή "Άτομα" απλά πακετάρει και παρουσιάζει πληροφορίες που έχουν ήδη αποθηκευτεί στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, δεν διαθέτει εγγενή δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων.

Με άλλα λόγια: Τι υπάρχει στην εφαρμογή "Άτομα" ήδη υπάρχει στους συνδεδεμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή σε διευρυμένες πληροφορίες επικοινωνίας σε έναν λογαριασμό Outlook.com ή Office365 ), οπότε δεν υπάρχει τίποτα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αντιγραφή ή εξαγωγή. Η εφαρμογή "Άτομα" δεν περιέχει μοναδικές πληροφορίες.

Ωστόσο, μια προηγούμενη ενσάρκωση της εφαρμογής "Άτομα" ("Βιβλίο διευθύνσεων των Windows") ήταν ξεχωριστή από τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μπορούσε να διατηρήσει τις δικές της ιδιόκτητες πληροφορίες. Παρόλο που το βιβλίο διευθύνσεων των Windows έληξε με τα Windows XP , ορισμένοι χρήστες XP εξακολουθούν να τεμαχίζουν τον πλανήτη.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή αντιγραφή του βιβλίου διευθύνσεων αλληλογραφίας των Windows

Για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου διευθύνσεων αλληλογραφίας των Windows: