Πώς να ρυθμίσετε μια αγγελία απάντησης στο Windows Live Hotmail

Δεν σας αρέσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εξαφανίζονται; Τους στέλνεις και ... καλά, αυτό είναι. Μήπως ο παραλήπτης που το σκοπεύει ποτέ το λάβει; Θα απαντήσουν αργότερα ή δεν απαντήσουν σκόπιμα; Έχουν ξεχάσει; Πίσω από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Ή μήπως είναι διακοπές;

Δεν θέλετε να βρίσκεστε σε οποιοδήποτε τέλος τέτοιου εξαφανιστικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - και ενώ δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αμέσως τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (επειδή ταξιδεύετε, λέτε ή απασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί βαθιά και παρατεταμένη σκέψη), το Windows Live Το Hotmail μπορεί να ενημερώσει τους αποστολείς. Φυσικά, μπορείτε να τους πείτε πότε θα είστε σε θέση να τους επιστρέψετε προσωπικά - ή πότε θα πρέπει να στείλουν ξανά το μήνυμά τους αν δεν έχουν ακόμα απαντήσει αυτοματοποιημένα.

Ρυθμίστε μια αγγελία απάντησης στο Windows Live Hotmail

Για να κάνετε την απάντηση του Windows Live Hotmail στα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την απουσία σας:

Το Windows Live Hotmail θα απαντήσει τώρα σε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή απλώς σε εκείνα από άτομα που βρίσκονται ήδη στο βιβλίο διευθύνσεών σας) - αλλά μόνο μία φορά για κάθε περίοδο τεσσάρων ημερών ανά επαφή.

Απενεργοποιήστε το Auto-Responder του Windows Live Hotmail

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη απάντησή σας όταν επιστρέψετε, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει Να μην στείλετε απαντήσεις διακοπών .