Μεταφορά αρχείων στο Google Talk

01 από 05

Google Talk Αντικαταστάθηκε από το Google Hangouts

Τον Φεβρουάριο του 2015, η Google διέκοψε την υπηρεσία Google Talk. Εκείνη την εποχή, η Google συνέστησε στους χρήστες να αλλάξουν τη χρήση του Google Hangouts . Με το Hangouts, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις φωνής ή βίντεο και να στέλνουν μηνύματα και κείμενα. Η υπηρεσία διατίθεται σε υπολογιστές, smartphones και tablet.

02 του 05

Πώς να μοιράζεστε αρχεία, περισσότερα στο Google Talk

Ενώ έχετε άμεση συνομιλία με επαφές του Google Talk , ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστείτε ένα αρχείο ή μια φωτογραφία με κάποιον. Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε πλέον να μοιράζεστε αρχεία και πολλά άλλα με τις επαφές σας στο Google Talk.

Για να μεταφέρετε αρχεία σε ομιλία Google, με ανοιχτό παράθυρο άμεσης συνομιλίας, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή αρχείων που βρίσκεται κοντά στην κορυφή του παραθύρου του Google Talk.

03 του 05

Επιλέξτε Αρχεία προς μεταφορά στο Google Talk

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται ένα παράθυρο του Google Talk που σας ζητά να επιλέξετε το αρχείο που θέλετε να μοιραστείτε με την επαφή σας στο Google Talk. Επιλέξτε το αρχείο μεταβαίνοντας στον υπολογιστή σας ή σε συνημμένους δίσκους και, στη συνέχεια, πατήστε Άνοιγμα .

04 του 05

Η επαφή σας στο Google Talk λαμβάνει το αρχείο

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Αμέσως, εμφανίζεται στην οθόνη το αρχείο που επιλέξατε για μεταφορά στην επαφή σας στο Google Talk. Σημειώστε ότι οι φωτογραφίες εμφανίζονται στο σύνολό τους στο παράθυρο του Google Talk IM.

05 του 05

Μεταφορές αρχείων κειμένου στο Google Talk

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Άλλα αρχεία, όπως ένα κείμενο ή ένα αρχείο Microsoft Word, εμφανίζονται απλά ως εικονίδιο μικρογραφίας στο παράθυρο του Google Talk IM.

Οι μεταφορές αρχείων του Google Talk δεν λειτουργούν αν η επαφή σας δεν είναι συνδεδεμένη. Σε αυτή την περίπτωση, σκεφτείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Google Talk , στο οποίο μπορείτε να επισυνάψετε τα αρχεία σας για τον παραλήπτη.