Πώς να κατεβάσετε το Yahoo Messenger 11

01 από 05

Μεταβείτε στην Ιστοσελίδα του Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2011 Yahoo! Inc.

Έχετε αναβαθμίσει ακόμα στο Yahoo Messenger 11 ; Στην τελευταία έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος-πελάτη άμεσων μηνυμάτων, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, να συνδέονται μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο, να ενσωματώνουν το Facebook στη λίστα φίλων σας και πολλά άλλα. Το καλύτερο από όλα, ξεκινώντας με το νέο λογισμικό πελάτη άμεσων μηνυμάτων είναι γρήγορο και εύκολο.

Πώς να κατεβάσετε το Yahoo Messenger 11
Για να ξεκινήσετε, απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να κατεβάσετε την εφαρμογή πελάτη στον υπολογιστή σας:

  1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και τοποθετήστε το στην τοποθεσία Web του Yahoo Messenger.
  2. Κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί "Κάντε λήψη τώρα".
  3. Όταν σας ζητηθεί, αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή σας, κατά προτίμηση στην επιφάνεια εργασίας σας για εύκολο εντοπισμό του αρχείου εγκατάστασης.
  4. Εντοπίστε το αρχείο εγκατάστασης του Yahoo Messenger με την ένδειξη "msgr11us" στον υπολογιστή σας. Το αρχείο θα εκπροσωπηθεί με ένα εικονίδιο που εμφανίζεται ως πρόσωπο smiley Yahoo μέσα σε ένα καφέ κουτί συσκευασίας. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για να συνεχίσετε.

02 του 05

Επιλέξτε την πιο κατάλληλη εγκατάσταση του Yahoo Messenger για τις ανάγκες σας

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2011 Yahoo! Inc.

Στη συνέχεια, αν σας ζητηθεί από ένα μήνυμα προειδοποίησης ασφαλείας των Windows, κάντε κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση" για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης του Yahoo Messenger 11.

Όταν ξεκινήσει το λογισμικό του προγράμματος εγκατάστασης του Yahoo, οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών διαδικασιών εγκατάστασης, οι οποίες περιλαμβάνουν "τυπική εγκατάσταση" και "προσαρμοσμένη εγκατάσταση". Κάνοντας κλικ σε έναν ή τον άλλο σύνδεσμο δεν μπορείτε να αλλάξετε χωρίς να ακυρώσετε την εγκατάσταση και να κάνετε επανεκκίνηση του λογισμικού, οπότε εξετάστε τις ανάγκες σας προτού εγκαταστήσετε το Yahoo Messenger 11 κάτω από οποιαδήποτε μέθοδο.

Ποια εγκατάσταση πρέπει να επιλέξετε;
Χρειάζεστε βοήθεια μεταξύ της τυπικής και προσαρμοσμένης εγκατάστασης; Εάν δεν είστε αντίθετοι στη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων και πόρων που δημιουργήθηκαν από το Yahoo, επιλέξτε την τυπική εγκατάσταση. Διαφορετικά, αν θέλετε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα προτού τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, επιλέξτε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση.

Τι περιλαμβάνεται στη Τυπική Εγκατάσταση του Yahoo Messenger 11;
Επιλέγοντας την τυπική εγκατάσταση, επιλέγετε να κάνετε λήψη αυτών των πρόσθετων προγραμμάτων από το Yahoo:

Πώς να αποκλείσετε επιπλέον προϊόντα
Δεν θέλετε τα επιπρόσθετα προϊόντα που προσφέρονται στο Yahoo Messenger 11 να είναι τυπικά εγκατεστημένα; Επιλέξτε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση και καταργήστε την επιλογή των πλαισίων δίπλα σε κάθε πρόσθετη προσφορά λογισμικού. Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" για να συνεχίσετε.

03 του 05

Αποδεχτείτε το Yahoo TOS (Όροι Παροχής Υπηρεσιών)

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2011 Yahoo! Inc.

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να αποδεχθούν τη συμφωνία Όρων Παροχής Υπηρεσιών του Yahoo για να συνεχίσουν τη διαδικασία εγκατάστασης του Yahoo Messenger 11.

Διαβάστε τη συμφωνία και ελέγξτε το πλαίσιο ελέγχου, υποδεικνύοντας ότι έχετε διαβάσει το TOS. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" για να συνεχίσετε.

Χρειάζομαι να διαβάσω το Yahoo TOS;
Η πλειοψηφία των χρηστών υπολογιστών δεν διαβάζει τους όρους υπηρεσίας πριν χρησιμοποιήσουν λογισμικό ή εφαρμογές. Δυστυχώς, αυτό αφήνει τους χρήστες σε μεγάλο μειονέκτημα.

Το TOS Yahoo περιγράφει τα δικαιώματα του χρήστη να χρησιμοποιεί το λογισμικό του Yahoo Messenger 11, τις υποχρεώσεις και τα κυματιστά. Ναι, αυτές οι συμφωνίες είναι πολύ νόμιμες, αλλά περιέχουν επίσης τόσο σημαντικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες και τα δεδομένα σας. Για τα άτομα που ενδιαφέρονται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά αυτά τα στοιχεία.

Μια γρήγορη ανάγνωση του Yahoo TOS
Για εκείνους που δεν θέλουν να περάσουν από τη συμφωνία πολλαπλών παραγράφων, έχω πάρει τις εικασίες από αυτό που λέει. Εδώ είναι τα βασικά Takeaways για τους χρήστες Yahoo Messenger 11:

04 του 05

Εγκαταστήστε το Yahoo Messenger 11

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2011 Yahoo! Inc.

Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν την εγκατάσταση του Yahoo Messenger 11. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει (ή εξέρχεστε) το λογισμικό Yahoo της επιλογής σας στο παράθυρο (όπως απεικονίζεται παραπάνω) και κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση".

Η εγκατάσταση της λήψης του Yahoo Messenger 11 μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε λεπτά σε μια ευρυζωνική σύνδεση. Για τους παλαιότερους υπολογιστές ή τους υπολογιστές που χρησιμοποιούν σύνδεση λήψης, η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

05 του 05

Η λήψη του Yahoo Messenger 11 ολοκληρώνεται

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2011 Yahoo! Inc.

Όταν δείτε το παραπάνω παράθυρο, η λήψη και εγκατάσταση του Yahoo Messenger 11 είναι πλήρης. Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Finish" για να κλείσετε το παράθυρο.

Εάν το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή "Εκκίνηση του Yahoo Messenger" είναι επιλεγμένο, το πρόγραμμα-πελάτης άμεσων μηνυμάτων θα ανοίξει στην επιφάνεια εργασίας. Συνδεθείτε και απολαύστε το φρέσκο ​​αντίγραφο του Yahoo Messenger 11.