Αναθεώρηση εφαρμογής κειμένου iPhone

Το καλό

Το κακό

Το TextNow είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων που λειτουργεί με διάφορα προϊόντα της Apple, όπως το iPhone και το iPod touch. Ωστόσο, είναι πραγματικά πολύτιμο για τους χρήστες iPod touch , οι οποίοι δεν έχουν τηλέφωνο και δεν έχουν τρόπο να στέλνουν μηνύματα κειμένου εκτός από εφαρμογές όπως αυτό. Έβαλα το TextNow για να δοκιμάσω τα αγαπημένα όπως το textPlus και το TextFree Unlimited για να δούμε πώς στοιβάζονται.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερες εφαρμογές γραφής για το iPod touch

Μην υπολογίζετε στην απόκτηση του επιθυμητού κωδικού περιοχής

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Αφού εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να αναζητήσετε τον επιθυμητό κωδικό περιοχής. Η εφαρμογή ορίζει ότι ο προτιμώμενος κωδικός περιοχής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμος, αλλά θα προσπαθήσουν να σας δώσουν κάτι κοντά, αν δεν συμβαίνει. Λοιπόν, αυτό δεν λειτούργησε για μένα, καθώς μου δόθηκε ένας κωδικός περιοχής εντελώς στη χώρα από την επιθυμητή θέση μου. Εάν θέλετε πραγματικά τον δικό σας κωδικό περιοχής - χωρίς να πληρώσετε ένα τέλος - TextFree Unlimited είναι μια καλύτερη επιλογή.

Η αποστολή μηνυμάτων κειμένου είναι πολύ παρόμοια με άλλες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων. Το TextNow ενσωματώνεται με τη λίστα επαφών σας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο σύνθεσης, να επιλέξετε μια επαφή και να αρχίσετε να πληκτρολογείτε. Μπορείτε επίσης να στείλετε κείμενα με την εφαρμογή TextNow, αλλά υποστηρίζονται μόνο μερικοί Αμερικανοί μεταφορείς, συμπεριλαμβανομένων των Verizon, AT & T, T-Mobile και Sprint (μπορείτε να βρείτε πλήρη λίστα στην περιγραφή της εφαρμογής). Όπως και με τις άλλες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων που εξέτασα, το TextNow υποστηρίζει ειδοποιήσεις push για να ειδοποιηθείτε όταν λάβετε ένα νέο κείμενο.

Το TextNow είναι εντελώς δωρεάν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξοδέψετε χρήματα χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αναβάθμισης, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης κλήσεων, πακέτων ringtone, premium wallpapers και ενός έτους δωρεάν γραπτών μηνυμάτων. Μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε από αυτές τις αναβαθμίσεις μέσα στην εφαρμογή.

Σε σύγκριση με τις άλλες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων, η διεπαφή είναι λίγο απασχολημένη. Όλες αυτές οι εφαρμογές έχουν διαφημίσεις, αλλά οι φυσαλίδες φωτοτυπίας με έντονο χρώμα και το υπόβαθρο της εικόνας είναι λίγο συντριπτική στα μάτια.

Η κατώτατη γραμμή

Το TextNow είναι μια καλή εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων για το iPod touch, αλλά προτιμώ το TextFree Unlimited . Έχει μια ωραιότερη διεπαφή και είναι ευκολότερο να πάρει τον κωδικό περιοχής της επιλογής σας. Τούτου λεχθέντος, το TextNow λειτουργεί όπως θα έπρεπε και είναι απλό να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα κειμένου. Δεδομένου ότι είναι δωρεάν, το TextNow αξίζει τον έλεγχο για να δούμε αν λειτουργεί για εσάς. Συνολική βαθμολογία: 3,5 αστέρια από τα 5.

Τι χρειάζεστε

Το TextNow είναι συμβατό με τα iPod touch , iPad και iPhone . Απαιτεί iPhone OS 3.0 ή νεότερη έκδοση.

Κατεβάστε στο iTunes