Πρόγραμμα εξέλιξης 2.6 - Email

Η κατώτατη γραμμή

Το Evolution είναι μια πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή open source groupware - και ένας ισχυρός, ευέλικτος και γενικά εξαιρετικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Το Evolution διευκολύνει τη σύνδεση με διακομιστές Microsoft Exchange, φιλτράρει τα ανεπιθύμητα μηνύματα μέσω του SpamAssassin και υποστηρίζει το S / MIME για ασφαλή αποστολή μηνυμάτων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Evolution 2.6 - Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι εκλεκτοί της Ximian και της Novell καθώς και η κοινότητα Gnome θέλησαν να δημιουργήσουν για το Linux τι είναι το Outlook για Windows: ένας ισχυρός συνδυασμός ημερολογίου, βιβλίου διευθύνσεων και email client που καταλήγετε να ξοδεύετε όλο το χρόνο σας.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: το Evolution φαίνεται και αισθάνεται σαν το Outlook και έχει εξαιρετικές δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχει, για παράδειγμα, η έννοια των "εικονικών φακέλων" στο Evolution που συλλέγει αυτόματα όλα τα μηνύματα που ταιριάζουν με ορισμένα κριτήρια, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να οργανώσετε πολλά μηνύματα. Ή ενσωμάτωση PGP / GnuPG καθώς και υποστήριξη S / MIME, ισχυρή υποστήριξη HTML με ωραία πρότυπα και φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας το ώριμο και αποτελεσματικό SpamAssassin .

Η εξέλιξη ενσωματώνεται καλά με το Bayesian μέρος του SpamAssassin, καθιστώντας εύκολη την εκπαίδευση του φίλτρου με τα σπάνια λάθη που έχει κάνει. Η υποστήριξη απλού κειμένου δεν έχει υποστεί και το Evolution μπορεί να σας προστατεύσει από τα λεγόμενα διαδικτυακά σφάλματα (κρυφές εικόνες σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διακυβεύουν το απόρρητό σας) μη μεταφορτώνοντας απομακρυσμένο περιεχόμενο.

Ότι η Εξέλιξη στερείται υποστήριξης για τη μορφή = τα ρέοντα μηνύματα είναι ένα δευτερεύον σημείο και ένα ζήτημα γεύσης. Η υποστήριξη για ισχυρά πρότυπα μηνυμάτων μπορεί να είναι πιο πιεστική ανάγκη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους