Ξεκινήστε τη δική σας αίθουσα συνομιλιών στο Google

01 από 07

Προσθέστε τη συνομιλία με τα μέρη στο Google Talk

Ως πελάτης άμεσων μηνυμάτων, το Google Talk είναι τόσο απλό όσο έρχονται. Τόσο απλό, στην πραγματικότητα, δεν περιέχει ένα δωμάτιο συνομιλίας ή μια ομαδική συζήτηση όπως πολλοί άλλοι πελάτες. Έτσι, ένας τρίτος προγραμματιστής πήρε σοφή και βοήθησε να ξεκινήσει το PartyChat, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του Google Talk να δημιουργήσουν τις δικές τους ιδιωτικές αίθουσες συνομιλίας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εύχρηστη εμπειρία συνομιλίας στο Google Talk!

Έναρξη αίθουσας συνομιλίας PartyChat. Το πρώτο βήμα στη διαμόρφωση του δικού σας χώρου συζήτησης είναι να προσθέσετε το PartyChat στη λίστα επαφών σας. Κάντε κλικ στο κουμπί "+ Προσθήκη" στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου του Google Talk για να ξεκινήσετε.

02 του 07

Εισαγάγετε συνομιλία μέρους στις επαφές

Στη συνέχεια, προσθέστε την ακόλουθη επαφή στη λίστα επαφών σας στο Google Talk: partychat#@gmail.com. Αντικαταστήστε το σύμβολο "#" με οποιονδήποτε αριθμό 0-9. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο >>" για να συνεχίσετε.

03 του 07

Επιβεβαίωση συνομιλίας με τα μέρη

Μόλις προσθέσετε με επιτυχία το PartyChat στη λίστα επαφών σας, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο παράθυρο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος" για να συνεχίσετε.

04 του 07

Εκκίνηση συνομιλίας μέρους στο Google Talk

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το PartyChat θα εμφανιστεί στη λίστα επαφών σας στο Google Talk. Κάντε διπλό κλικ στο PartyChat για να ξεκινήσετε ένα νέο συνομιλία με την υπηρεσία.

05 του 07

Δημιουργία του χώρου συνομιλίας σας

Για να ξεκινήσετε μια αίθουσα συζήτησης, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο πεδίο κειμένου IM όπως θα κάνατε κατά την αποστολή οποιουδήποτε τακτικού IM: / make ChatTitle OptionalPassword

Στον τίτλο και στον κωδικό πρόσβασης του δωματίου συνομιλίας, θυμηθείτε να μην χρησιμοποιείτε κενά. Η κεφαλαιοποίηση είναι αποδεκτή, όπως και οι αριθμοί. Οι κωδικοί πρόσβασης είναι ευαίσθητοι στις πεζούλες, οπότε πληκτρολογήστε τον προαιρετικό κωδικό πρόσβασης ακριβώς όπως θα θέλατε, πληκτρολογώντας για είσοδο στην αίθουσα συζήτησης.

06 του 07

Μενού εντολών για συνομιλία με κόμματα

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα στοιχεία ελέγχου χρήστη για την αίθουσα συζήτησης: / εντολές

Αυτό θα ξεκινήσει μια λίστα επιλογών μέσα στην αίθουσα συνομιλίας, η οποία θα εμφανίζεται μόνο στον χρήστη που εισήγαγε αυτήν την εντολή. Για μια πλήρη λίστα εντολών, ανατρέξτε στον εύχρηστο Οδηγό εντολών PartyChat.

07 του 07

Προσκαλέστε τους φίλους σας στο chat σας

Για να προσκαλέσετε τους χρήστες στην αίθουσα συνομιλίας σας στο Google Chat, ακολουθήστε τα βήματα 1-4 από αυτόν τον οδηγό. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε τα παρακάτω για να συμμετάσχετε στο Party Chat σας, αντικαθιστώντας το "GroupName" και "OptionalPassword" με το όνομα της αίθουσας συνομιλίας σας και με οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης: / join GroupName OptionalPassword