Προσθήκη / Κατάργηση Εφαρμογών

Η προσθήκη / αφαίρεση των Εφαρμογών είναι ένας απλός τρόπος γραφικής εγκατάστασης και αφαίρεσης εφαρμογών στο Ubuntu. Για να ξεκινήσετε την επιλογή Προσθαφαίρεση εφαρμογών, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογές-> Προσθήκη / Κατάργηση Εφαρμογών στο σύστημα μενού της επιφάνειας εργασίας.

Σημείωση: Η εκτέλεση της προσθήκης / αφαίρεσης εφαρμογών απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή (ανατρέξτε στην ενότητα "Root And Sudo" ).

Για να εγκαταστήσετε νέες εφαρμογές, επιλέξτε την κατηγορία στα αριστερά και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο της εφαρμογής που θέλετε να εγκαταστήσετε. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Apply (Εφαρμογή), τότε τα προγράμματα που επιλέξατε θα ληφθούν και εγκατασταθούν αυτόματα, καθώς και η εγκατάσταση οποιωνδήποτε πρόσθετων εφαρμογών που απαιτούνται.

Εναλλακτικά, αν γνωρίζετε το όνομα του προγράμματος που θέλετε, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης στην κορυφή.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει το online αρχείο αρχείων, μπορεί να σας ζητηθεί να τοποθετήσετε το CD-ROM Ubuntu για να εγκαταστήσετε ορισμένα πακέτα.

Ορισμένες εφαρμογές και πακέτα δεν είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση με τη χρήση του Add / Remove Applications . Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το πακέτο που ψάχνετε, κάντε κλικ στο κουμπί Advanced (Προηγμένη), το οποίο θα ανοίξει το πρόγραμμα διαχείρισης πακέτων Synaptic (δείτε παρακάτω).

* Άδεια

* Δείκτης οδηγού επιφάνειας εργασίας του Ubuntu