Πώς να χρησιμοποιήσετε το Over App

01 από 07

Ξεκινώντας με την εφαρμογή πέρα ​​από την εφαρμογή

Η προσθήκη υδατογραφημάτων, λεζάντων και εικονιδίων στις εικόνες της συσκευής σας είναι μια αύρα με Over.

Όντας ένας σειριακός φωτογράφος και ένα "είδος wienie" ίσως να καταλάβετε πόσο ενθουσιασμένος ήμουν να ανακαλύψω την Over. Εδώ ήταν μια εφαρμογή Android και iOS που συνδυάζει και τις δύο εικόνες και πληκτρολογεί σε μία εφαρμογή που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω στο Nexus 5 και το iPad μου. Θα μπορούσα, για παράδειγμα, να τραβήξω μια φωτογραφία στο τηλέφωνο Nexus μου, να το μασάζ στο Aviary στο iPad μου, να το αποθηκεύσω στις Φωτογραφίες μου και στη συνέχεια να αναβοσβήσω στο Over για να προσθέσω ένα υδατογράφημα. Συνολικός χρόνος από τη λήψη εικόνας σε Υπέρβαση εικόνας: Λιγότερο από 10 λεπτά.

Μη διστάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android ή iOS και ας ξεκινήσουμε.

02 του 07

Πώς να ξεκινήσετε

Επιλέξτε μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας ή πάρτε μία χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή.

Όταν ξεκινάτε το Over, το πρώτο πράγμα που σας ζητείται είναι να επιλέξετε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στο αριστερό μέρος θα βρείτε μια σειρά μικρογραφιών που θα δείχνουν τις φωτογραφίες στο Roll της φωτογραφικής σας μηχανής ή στη Συλλογή φωτογραφιών. Μπορείτε να πατήσετε μια μικρογραφία για να ανοίξετε μια εικόνα. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την εικόνα, πατήστε το κουμπί Βιβλιοθήκη για να εντοπίσετε μια εικόνα στη συσκευή σας. Αγγίξτε το κουμπί Κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

03 του 07

Πώς να χρησιμοποιήσετε την υπερσύνδεση

Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο ή τέχνη στις φωτογραφίες σας ή να χρησιμοποιήσετε τον τροχό επιλογών για περισσότερες επιλογές.

Όταν εμφανιστεί η εικόνα, θα δείτε μερικές καρτέλες - Κείμενο ή Τέχνη - στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Αυτές θα σας επιτρέψουν να εισάγετε και να μορφοποιήσετε κείμενο ή να προσθέσετε κάποια προσυσκευασμένα clip art. Μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές εντός της εφαρμογής clip art και γραμματοσειρών εάν η τρέχουσα προσφορά δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Το κίτρινο τρίγωνο στα δεξιά ανοίγει ένα τροχό επιλογών που μπορείτε να περιστρέψετε με σύρετε. Οι επιλογές είναι:

04 του 07

Πώς να προσθέσετε κείμενο στο τέλος

Η προσθήκη κειμένου είναι μάλλον εύκολη. Απλώς πατήστε την καρτέλα Κείμενο και προσθέστε ένα μπλοκ κειμένου.

Όταν πατήσετε την καρτέλα Κείμενο θα σας ζητηθεί να "Διπλό κτύπημα για επεξεργασία κειμένου ". Όταν το κάνετε, θα εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, οι χρωματικές μάρκες και ο δρομέας εισαγωγής κειμένου. Σε αυτό το παράδειγμα αποφάσισα να εισάγω το χειριστήριό μου Twitter, @TomGreen . Μου άρεσε το λευκό χρώμα και όταν τελείωσα, κοίταξα τελείωσε .

Στη συνέχεια, σύρασα το κείμενο στη θέση του. Εάν θέλετε να περιστρέψετε το κείμενο, τοποθετήστε δύο δάχτυλα στην οθόνη και περιστρέψτε τα.

05 του 07

Πώς να μορφοποιήσετε το κείμενο στο τέλος

Η μορφοποίηση κειμένου είναι ένα αρκετά ισχυρό χαρακτηριστικό του Over.

Με το κείμενο που υπάρχει, μπορείτε να μορφοποιήσετε το κείμενο επιλέγοντας Επεξεργασία από τον τροχό Επιλογών. Οι επιλογές σας είναι:

06 του 07

Πώς να αλλάξετε μια γραμματοσειρά από πάνω

Χρησιμοποιήστε τις συνημμένες γραμματοσειρές, προσθέστε το δικό σας ή αγοράστε μαργαρίτες μέσα από την εφαρμογή.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για τις επιλογές γραμματοσειρών στο Over είναι ότι διαφέρουν μεταξύ των εκδόσεων iOS και Android. Για παράδειγμα, το Roboto είναι διαθέσιμο στην έκδοση Android μου, όπου καθώς αντικαθίσταται με το Helvetica Neue στο iPad μου. Αυτό δεν είναι "δολοφόνος deal" επειδή μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας γραμματοσειρές στο Over.

Για να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, επιλέξτε Γραμματοσειρά από τον τροχό επιλογών και πατήστε σε μια γραμματοσειρά. Το κείμενο θα αλλάξει στη γραμματοσειρά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε γραμματοσειρές και πακέτα γραμματοσειρών μέσα από την εφαρμογή.

07 του 07

Πώς να προσθέσετε γραφικά στο τέλος

Χρησιμοποιήστε το artowork που συνοδεύει το Over ή κάντε μια αγορά εντός της εφαρμογής για να προσθέσετε ένα γραφικό.

Πάνω περιέχει δύο πακέτα προ-εγκατεστημένο clip art αν και μπορείτε να αγοράσετε άλλες συλλογές μέσα από την εφαρμογή.

Για να προσθέσετε ένα σύμβολο της τεχνολογίας clip art, προσθέστε τον τροχό επιλογών Over.

Επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από τις συλλογές και επιλέξτε ένα χρώμα. Μόλις ικανοποιήσετε, πατήστε OK . Από εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Pinch-Zoom για να το κάνετε μεγαλύτερο ή μικρότερο ή ανοίξτε τις επιλογές Επεξεργασία και κάντε τις αλλαγές σας εκεί.

Μόλις ικανοποιήσετε, πατήστε Αποθήκευση στον τροχό επιλογών και η εικόνα θα αποθηκευτεί στην Gallery (Android) ή στο Roll Camera (Mac).