Πώς να φιλοξενήσει κάποιον στο Twitch

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φιλοξενήσετε κανάλια στο Twitch και πολλά οφέλη με αυτόν τον τρόπο

Η φιλοξενία είναι ένας δημοφιλής τρόπος για τους παίκτες Twitch να μεταδίδουν ζωντανή ροή άλλου καναλιού στο δικό τους κοινό. Συνήθως γίνεται ως ένας τρόπος για να βοηθήσει στην προώθηση άλλων χρηστών Twitch αλλά επίσης διπλασιάζεται ως μια αποτελεσματική στρατηγική για τη διατήρηση ενός ενεργού καναλιού, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν μεταδίδει το δικό του περιεχόμενο.

Πώς να ξεκινήσετε τη φιλοξενία ενός άλλου Streamer

Μέσω συνομιλίας: Για να ξεκινήσετε τη φιλοξενία άλλου καναλιού, απλώς εισάγετε / φιλοξενούμε τη συνομιλία του καναλιού σας ακολουθούμενη από το όνομα χρήστη του καναλιού προορισμού Για παράδειγμα, για να φιλοξενήσετε το επίσημο κανάλι PAX Twitch, εισάγετε / εισάγετε pax . Το φιλοξενούμενο κανάλι μπορεί να αλλάξει μέχρι τρεις φορές κάθε μισή ώρα. Για να απενεργοποιήσετε τη φιλοξενία, πληκτρολογήστε / unhost .

Το Twitch App: Hosting μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί μέσα από τις εφαρμογές iOS και Android Twitch κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στο επιλεγμένο κανάλι και επιλέγοντας την επιλογή Host από το αναπτυσσόμενο μενού.

Αυτόματη υποδοχή: Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να φιλοξενήσετε ένα κανάλι είναι να τον φιλοξενήσει αυτόματα. Αυτό γίνεται προσθέτοντας μια ποικιλία καναλιών σε μια ειδική λίστα την οποία θα επιλέξει αυτόματα το κανάλι σας όταν μεταβαίνετε εκτός σύνδεσης. Αυτή η λειτουργία αυτόματου κεντρικού υπολογιστή μπορεί να επιλέξει κανάλια στη λίστα τυχαία ή μέσω της παραγγελίας τους (τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν).

Η εγκατάσταση της αυτόματης φιλοξενίας είναι τόσο εύκολη όσο η είσοδος στις ρυθμίσεις καναλιού Twitch, η ενεργοποίησή της και, στη συνέχεια, η προσθήκη τόσων ή λιγότερων καναλιών συσκότισης στη λίστα του κεντρικού υπολογιστή σας όπως θέλετε. Προσέξτε να μην ξεχνάτε να αποθηκεύετε τις αλλαγές σας κάθε φορά που ενημερώνετε τη ρύθμιση ή τα κανάλια στη λίστα.

Γιατί πρέπει να φιλοξενήσετε άλλο κανάλι

Φιλοξενία ροής άλλου χρήστη είναι εντελώς προαιρετική και δεν απαιτείται καθόλου να είναι ενεργό μέλος της κοινότητας Twitch. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η φιλοξενία μπορεί να είναι μια καλή ιδέα όμως.

Γιατί δεν θα πρέπει να φιλοξενήσετε άλλο κανάλι

Παρά τα οφέλη της φιλοξενίας, υπάρχουν επίσης πολλοί λόγοι που πολλοί επιλέγουν να μην φιλοξενήσουν άλλους χρήστες.

Πώς να αποκτήσετε άλλους Streamers Twitch για να σας φιλοξενήσουν

Δεδομένου ότι φιλοξενούνται στο Twitch είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε περισσότερη έκθεση, αξίζει να ενθαρρύνετε άλλους streamers να σας φιλοξενήσουν στα κανάλια τους. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι να το κάνετε αυτό.