Γιατί πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε τον εαυτό σας το πρόβλημα του υπολογιστή σας

Ο καθορισμός του υπολογιστή σας είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη ιδέα

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με τους υπολογιστές είναι ότι χρειάζεται ένας επιστήμονας πυραύλων να διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί σε ένα. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι ο καθορισμός του υπολογιστή σας είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε.

Τώρα, σε καμία περίπτωση δεν καλούμε το τοπικό προσωπικό επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών (είμαι ένας, θυμάμαι) - είναι γενικά μια πολύ έξυπνη δέσμη ανθρώπων, συνήθως με μεγάλη εκπαίδευση και εμπειρία.

Ωστόσο, παραμένει γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που συναντούν οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορεί εύκολα να επιλυθεί ακολουθώντας δωρεάν διαθέσιμες συμβουλές σχετικά με αυτό και άλλους δικτυακούς τόπους στο διαδίκτυο.

Ακόμα πιο δύσκολα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε λίγο χρόνο για να μάθετε μερικά πράγματα σχετικά με τον υπολογιστή σας κατά μήκος του δρόμου.

Σημαντικό: Τουλάχιστον πριν πάρετε τον υπολογιστή σας για σέρβις, ανατρέξτε στο άρθρο Simple Fixes for Most Computer Problems . Υπάρχουν μερικά πραγματικά απλά πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει, που τείνουν να διορθώσουν τα περισσότερα κοινά προβλήματα που βλέπω.

Ο καθορισμός του υπολογιστή σας θα σας εξοικονομήσει χρήματα

Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ίσως ένα προφανές πλεονέκτημα για τον καθορισμό του υπολογιστή σας.

Ο υπολογιστής σας που εξυπηρετείται σε ένα τοπικό κατάστημα θα σας τρέχει συνήθως από $ 40 έως $ 90 USD ανά ώρα ή περισσότερο. Ορισμένα είναι λιγότερο δαπανηρά αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας.

Οι απομακρυσμένες επιλογές υποστήριξης υπολογιστών είναι συνήθως φθηνότερες, αλλά μπορούν να βοηθήσουν μόνο να επιδιορθώσουν ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με το λογισμικό και είναι άχρηστα σε περιπτώσεις που το υλικό είναι φταίξιμο.

Ωστόσο, με αυτό που λέτε, εάν έχετε έναν φίλο ή έναν συγγενή που θα μπορούσε να βοηθήσει με ένα πρόβλημα λογισμικού, μπορείτε να τους δώσετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας γρήγορα με ένα δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης . Οι πιθανότητες είναι ότι θα βοηθήσουν με ένα fix του υπολογιστή δωρεάν, ειδικά αν το πρόβλημα είναι εύκολο να επισκευαστεί ή αν σας περπατούν ακριβώς μέσα από τα βήματα.

Εάν διορθώσετε τον εαυτό σας το πρόβλημα του υπολογιστή σας, μπορείτε να αποφύγετε τελείως αυτό που μπορεί να καταλήξει να είναι μερικές εκατοντάδες δολάρια. Ανεξάρτητα από την οικονομική σας κατάσταση, το δωρεάν είναι μια αρκετά καλή συμφωνία. Αυτά είναι πολλά χρήματα που μπορείτε να εξοικονομήσετε επενδύοντας κάποιο χρόνο προσπαθώντας να τα διορθώσετε μόνοι σας.

Δεν χρειάζεστε δαπανηρά εργαλεία για να διορθώσετε τον δικό σας υπολογιστή

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να αγοράσουν πολλά ακριβό διαγνωστικό υλικό και λογισμικό για να διορθώσουν έναν υπολογιστή. Αυτό δεν συμβαίνει απολύτως. Ακριβά εργαλεία υπάρχουν, αλλά χρησιμοποιούνται συνήθως για να βοηθήσουν τις υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών να δοκιμάσουν ή να λύσουν τα πράγματα γρήγορα ή χύμα.

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ήδη 95% των φυσικών εργαλείων που θα χρειαστείτε ποτέ για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπολογιστή στην εργαλειοθήκη ή το γκαράζ σας.

Οι υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών χρησιμοποιούν επίσης πολλά εργαλεία διάγνωσης λογισμικού για να καθορίσουν τι μπορεί να είναι λάθος με έναν υπολογιστή, αλλά οι περισσότερες από τις καλύτερες που χρησιμοποιούν είναι διαθέσιμες δωρεάν online!

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας δωρεάν εργαλεία διαγνωστικού ελέγχου επαγγελματικού επιπέδου διαθέσιμα για λήψη από οποιονδήποτε:

Επίσης, ενώ υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κατέχετε έναν δεύτερο υπολογιστή ή τουλάχιστον έχετε προσωρινή πρόσβαση σε έναν, θα μπορούσατε να βοηθήσετε πολύ όταν πρέπει να διορθώσετε τη δική σας, δεν είναι πάντοτε απαραίτητο.

Ο μικρότερος υπολογιστής σας - γνωστός και ως smartphone ή tablet σας - αποτελεί συχνά τεράστια βοήθεια, τουλάχιστον ως ερευνητικό εργαλείο.

Πιθανόν να επιστρέψετε και να τρέξετε πιο γρήγορα

Ίσως σκεφτείτε τον εαυτό σας σε αυτό το σημείο που σίγουρα θα χρειαστούν μέρες ή εβδομάδες για να μάθετε αρκετά για να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας και ότι δεν αξίζει τον κόπο. Χρειάζεται ο υπολογιστής σας να λειτουργεί τώρα , έτσι;

Πρώτα απ 'όλα, αν δεν είστε τυχεροί, αφού αφήσετε τον υπολογιστή σας εκτός του καταστήματος επισκευής, πιθανόν να περιμένετε τουλάχιστον μία ολόκληρη μέρα, συνήθως περισσότερο, για να μπορέσετε να το επαναλάβετε. Είστε ο μόνος πελάτης σας όταν είστε ο ίδιος ο επισκευαστής και ο καθορισμός του δικού σας προβλήματος είναι σίγουρα κοντά στην κορυφή της λίστας προτεραιότητάς σας, επομένως υποθέτω ότι μπορείτε να το πάρετε λίγο πιο γρήγορα.

Δεύτερον, μπορεί να εκπλαγείτε να ξέρετε ότι τα πιο κοινά προβλήματα επιλύονται με σχετικά απλά βήματα. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε ψάχνετε για λύσεις σε προβλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών online τόσο περισσότερο θα δείτε ότι αυτό είναι αλήθεια.

Τέλος, και πραγματικά θέλω να τονίσω αυτό, δεν χρειάζεται να μάθετε να λύετε κάθε πρόβλημα υπολογιστή για να λύσετε αυτό το πρόβλημα υπολογιστή . Ένας ενημερωμένος υπεύθυνος επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει πολλή εμπειρία και εκπαίδευση και μπορεί να επιλύσει ένα πλήθος προβλημάτων με ευκολία. Δεν χρειάζεται να φτάσετε αυτό το επίπεδο γνώσης σχετικά με την επισκευή υπολογιστών.

Πρέπει να λύσετε το μοναδικό σας πρόβλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Καλά γραπτώς, εύκολο να ακολουθήσετε πληροφορίες για την επίλυση προβλημάτων σε απευθείας σύνδεση θα σας πάρει αυτό.

Ξέρεις περισσότερα από ό, τι σκέφτεσαι

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ποντίκι , το πληκτρολόγιο ή το βιδωτό πρόγραμμα οδήγησης, ίσως έχετε πρόβλημα με την επιδιόρθωση του υπολογιστή σας. Διαφορετικά, είστε μόνο ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων μακριά από την επίλυση σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα υπολογιστή που μπορεί να δει.

Τόσες πολύ καλές πληροφορίες είναι διαθέσιμες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να λύσουν τα προβλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε απευθείας σύνδεση, από τους ξεναγούς οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων και τα μαθήματα όπως θα βρείτε εδώ, στην προσωπική βοήθεια στα κοινωνικά δίκτυα και στα φόρουμ, κάτι που μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σελίδα.

Εάν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην τάξη και να κάνετε ερωτήσεις όταν δεν είστε σίγουροι για κάτι ή δεν καταλαβαίνετε, τότε θα πρέπει να αισθάνεστε αρκετά βέβαιοι ώστε να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα προβλήματα του υπολογιστή σας πριν ακόμη σκεφτείτε να πληρώσετε κάποιον άλλο προς την.

Δεν πρόκειται να συμβεί?

Εάν όλα τα κτίρια εμπιστοσύνης που έχω κάνει σε αυτό το σημείο δεν κάνουν το τέχνασμα, και είστε απολύτως σίγουροι ότι θα προτιμούσατε να έχετε έναν επαγγελματία να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα του υπολογιστή, τουλάχιστον να διαβάσετε μερικά χρήσιμα κομμάτια για να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας .

Δείτε πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης του υπολογιστή σας και πότε να επιλέξετε τι.

Ο υπολογισμός του υπολογιστή σας είναι σταθερός: Σε αυτό το σημείο θα πρέπει επίσης να είναι χρήσιμη μια πλήρης ερώτηση .