Κοινά θέματα Google στο σπίτι και πώς να τα διορθώσετε

Τι να κάνετε όταν το Google Home δεν λειτουργεί

Οι έξυπνες συσκευές Google Home είναι αρκετά έξυπνες τις περισσότερες φορές, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι τόσο αληθές όταν δεν λειτουργεί. Μερικές φορές πρόκειται για πρόβλημα Wi-Fi, μικρόφωνο που δεν σας ακούει, ηχεία που δεν παρέχουν καθαρό ήχο ή συνδεδεμένες συσκευές που δεν επικοινωνούν με το Google Home.

Ανεξάρτητα από το πώς το Google Home δεν λειτουργεί, υπάρχει πιθανότατα μια αρκετά απλή εξήγηση και μια εύκολη λύση για να λειτουργήσει και πάλι.

Επανεκκινήστε το Google Home

Ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το Google Home, το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να το επανεκκινήσετε. Ίσως έχετε ακούσει ότι η επανεκκίνηση είναι μεγάλη για άλλες τεχνολογίες όταν δεν λειτουργεί σωστά και οι ίδιες συμβουλές ισχύουν και για το Google Home.

Δείτε πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε το Google Home από την εφαρμογή Google Home:

  1. Κάντε λήψη του Google Home από το Google Play για Android ή μέσω του App Store για iPhone.
  2. Αγγίξτε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
  3. Βρείτε τη συσκευή Αρχική σελίδα Google από τη λίστα των συσκευών και πατήστε το μικρό μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  4. Επιλέξτε Επανεκκίνηση .

Εάν η επανεκκίνηση μέσω του λογισμικού δεν διορθώνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το πίσω μέρος του Google Home και αφήστε το να καθίσει έτσι, αποσυνδεδεμένο για 60 δευτερόλεπτα. Συνδέστε ξανά το καλώδιο και περιμένετε ακόμα ένα λεπτό για να το ενεργοποιήσετε πλήρως και, στη συνέχεια, ελέγξτε για να δείτε εάν το πρόβλημα απομακρύνεται.

Προβλήματα σύνδεσης

Το σπίτι του Google λειτουργεί καλά μόνο όταν έχει έγκυρη σύνδεση δικτύου. Προβλήματα με το σπίτι της Google που συνδέεται με Wi-Fi και Bluetooth μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, όπως σπορ συνδέσεις στο διαδίκτυο, buffering, μουσική που σταματά ξαφνικά από το πουθενά και πολλά άλλα.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε όταν το Google Home δεν θα συνδεθεί στο Wi-Fi για μια σε βάθος ματιά στο τι μπορεί να είναι το πρόβλημα της σύνδεσης και τι να κάνει γι 'αυτό.

Αδράνεια

Ο πιο πιθανός λόγος για τον οποίο το Google Home δεν ανταποκρίνεται όταν μιλάτε σε αυτό είναι επειδή δεν μιλάτε αρκετά δυνατά. Μετακινηθείτε πιο κοντά σε αυτό ή τοποθετήστε μόνιμα κάπου που μπορεί να σας ακούσει πιο εύκολα.

Εάν το Google Home κάθεται δίπλα σε εξαερισμό, υπολογιστή, τηλεόραση, φούρνο μικροκυμάτων, ραδιόφωνο, πλυντήριο πιάτων ή κάποια άλλη συσκευή που αποβάλλει θόρυβο ή παρεμβολές, φυσικά θα πρέπει να μιλάτε πολύ πιο δυνατά από ό, τι συνήθως, γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ αυτών των θορύβων και της φωνής σας.

Αν έχετε κάνει αυτό και το σπίτι σας στο Google εξακολουθεί να μην αποκρίνεται, ελέγξτε το επίπεδο έντασης. είναι πιθανό να σας ακούσει καλά, αλλά δεν μπορείτε να το ακούσετε! Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ένταση του ήχου στο σπίτι σας στο Google μετακινώντας με κίνηση δεξιόστροφα στην κορυφή ή πατώντας στη δεξιά πλευρά του μίνι ή μετακινώντας προς τα δεξιά στο μπροστινό μέρος του Google Max.

Εάν εξακολουθείτε να μην ακούτε τίποτα από το Google Home, το μικρόφωνο μπορεί να είναι εντελώς απενεργοποιημένο. Υπάρχει ένας διακόπτης on / off στο πίσω μέρος του ηχείου που ελέγχει αν το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Θα πρέπει να βλέπετε ένα κίτρινο ή πορτοκαλί φως εάν το μικρόφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Είναι το μικρόφωνο αλλά ακούτε στατικά; Προσπαθήστε να επαναφέρετε από το εργοστάσιο την Αρχική σελίδα Google για να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις της στον τρόπο που ήταν όταν την αγοράσατε για πρώτη φορά.

Τυχαίες απαντήσεις

Σε μια αντίθετη περίπτωση, το σπίτι σας στο Google μπορεί να μιλήσει πολύ συχνά! Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά γι 'αυτό, γιατί η αιτία μπορεί να είναι απλή παρερμηνεία του τι ακούει από εσάς, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο κλπ.

Η φράση ενεργοποίησης για να ακούσετε το Google Home μπορεί να είναι "Ok Google" ή "Hey Google", λέγοντας κάτι τέτοιο σε συνομιλία μπορεί να είναι αρκετό για να το ξεκινήσετε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Google Home μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν μετακινηθεί, οπότε η διατήρηση της σε μια ανθεκτική, επίπεδη επιφάνεια θα βοηθήσει.

Η μουσική δεν παίζει

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα στο Google Home είναι η κακή αναπαραγωγή μουσικής και υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβούν.

Αυτό που μπορεί να δείτε όταν το Google Home έχει προβλήματα με τη μουσική είναι τα τραγούδια που ξεκινούν αλλά σταματάνε περιστασιακά ή ακόμα και στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια του ίδιου τραγουδιού. Άλλα προβλήματα περιλαμβάνουν τη μουσική που παίρνει για πάντα το φορτίο αφού ενημερώσετε το Google Home για να το παίξετε ή μουσική που σταματά να παίζει ώρες αργότερα χωρίς προφανή λόγο.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε όταν το Google Home διακόπτει την αναπαραγωγή μουσικής για όλα τα βήματα που πρέπει να περάσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Λάθος πληροφορίες τοποθεσίας

Αν το Google Home έχει τοποθετήσει λάθος τοποθεσία, θα έχετε σίγουρα κάποια περίεργα αποτελέσματα όταν ρωτάτε για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, ζητάτε ενημερώσεις κυκλοφορίας, θέλετε πληροφορίες απόστασης από όπου βρίσκεστε, κλπ.

Ευτυχώς, αυτό είναι μια εύκολη λύση:

  1. Ενώ βρίσκεστε στο ίδιο δίκτυο με το σπίτι σας στο Google, ανοίξτε την εφαρμογή Αρχική σελίδα Google.
  2. Ανοίξτε το μενού στην επάνω αριστερή γωνία.
    1. Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός που βλέπετε είναι ο ίδιος που είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή Google Αρχική σελίδα. Εάν δεν είναι, αγγίξτε το τρίγωνο δίπλα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μεταβείτε στο σωστό λογαριασμό.
  3. Επιλέξτε περισσότερες ρυθμίσεις .
  4. Στη λίστα συσκευών, πατήστε το Αρχική σελίδα Google και στη συνέχεια επιλέξτε Διεύθυνση συσκευής .
  5. Καταχωρίστε τη σωστή διεύθυνση στο παρεχόμενο χώρο και πατήστε OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Αν χρειάζεται να αλλάξετε τις τοποθεσίες που έχουν ρυθμιστεί για το σπίτι και την εργασία σας, μπορείτε να το κάνετε και μέσω της εφαρμογής Αρχική σελίδα Google:

  1. Από το μενού, μεταβείτε στις Περισσότερες ρυθμίσεις> Προσωπικές πληροφορίες> Τοποθεσίες οικίας και εργασίας .
  2. Πληκτρολογήστε την κατάλληλη διεύθυνση για το σπίτι και την εργασία σας ή πατήστε την υπάρχουσα για να την επεξεργαστείτε.
  3. Επιλέξτε OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Κάθε άλλο θέμα σε αυτό το σημείο θα πρέπει να κατευθύνεται προς την Google. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Google Home για να σας ζητήσουν να σας καλέσουν ή να χρησιμοποιήσετε την επιλογή συζήτησης για άμεσα μηνύματα ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάποιον από την ομάδα υποστήριξης.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να μιλήσετε με την τεχνική υποστήριξη για μια γενική κατευθυντήρια γραμμή σχετικά με το τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επικοινωνήσετε με την Google και πώς να χειριστείτε καλύτερα την κλήση.