Οι 6 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Touchscreen να αγοράσουν το 2018

Βρείτε τις καλύτερες κάμερες που έχουν οθόνες LCD με δυνατότητες αφής

Οι οθόνες αφής LCD είναι όλο και περισσότερο ο κανόνας στον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας, αλλά πρόκειται για μια βιομηχανία που τείνει να κινηθεί λίγο αργά σε σύγκριση με τον κόσμο των υψηλών ταχυτήτων και υψηλών σταδίων των smartphones και των προσωπικών υπολογιστών. Υπάρχουν πολλές συσκευές που εξακολουθούν να βασίζονται σε διεπαφές κουμπιών, καθώς και πολλοί σκοπευτές που προτιμούν την οικεία αίσθηση αυτών των φωτογραφικών μηχανών. Εδώ, εξετάζουμε μερικές από τις καλύτερες κάμερες με οθόνες αφής LCD που βρέθηκαν για λιγότερο από $ 1.000.

Η καλύτερη Canon DSLR έρχεται ως η δεύτερη γενιά της σειράς SL. Αυτός χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα CMOS APS-C μήκους 24,2 megapixel και έναν επεξεργαστή εικόνας DIGIC 7 για εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες. Η τεχνολογία ανίχνευσης φάσης Dual Pixel CMOS AF-θα κρατήσει τόσο τα βίντεο όσο και τις φωτογραφίες εξαιρετικά σταθερές (ας αποχαιρετίσουμε τα αποτελέσματα για τα γρήγορα κινούμενα θέματα). Αλλά η οθόνη αφής σε αυτό το πράγμα είναι ολόκληρος ο λόγος που είναι σε αυτή τη λίστα σωστά; Εγκατεστημένο στο SL2 είναι μια οθόνη αφής με οθόνη αφής που σας βοηθά να δείτε (και τελικά να καταγράψετε) την τέλεια βολή σε διάφορες γωνίες. Η οθόνη προσφέρει επίσης διάφορες χειρονομίες αφής για μεγέθυνση, πλοήγηση εικόνων και έναν βοηθό χαρακτηριστικών για να σας καθοδηγήσει σε όλα τα πράγματα που δεν μπορείτε να βρείτε στον εαυτό σας. Στρογγυλεμένο με Wi-Fi και συνδεσιμότητα Bluetooth και ένα πραγματικό οπτικό σκόπευτρο (γνωρίζετε, εάν μπορείτε να ξεφλουδίσετε τα μάτια σας μακριά από αυτή την πανέμορφη οθόνη αφής) για πιο παραδοσιακές λήψεις.

Πάντα ο ανταγωνιστής με τη Canon, το D5600 της Nikon είναι μια ελαφρώς beefier έκδοση του EOS Rebel SL1. Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά προσφέρει λίγο περισσότερη δύναμη και ευελιξία ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, ο CMOS μήκους 24,2 megapixel DX είναι ένα πλήρες 6,2 megapixel μεγαλύτερο από το SL1 (αλλά το μέγεθος του αισθητήρα δεν είναι τέλειος δείκτης ποιότητας). Το D5600 διαθέτει επίσης πιο ανθεκτικό σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) 39 ζωνών, μεγαλύτερη σειρά ISO (100 - 25.600), συνεχή λήψη 5 fps, εγγραφή βίντεο Full HD (1080p) και ενσωματωμένο WiFi για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών. Η οθόνη αφής περιστρέφεται και αρθρώνεται αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω και μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει το θέμα της φωτογραφικής μηχανής για παρακολούθηση βίντεο.

Η Samsung ήταν πάντα η μάρκα της φωτογραφικής μηχανής που συνδέεται με φιλικές προς το τηλέφωνο διεπαφές. Το υπόβαθρό του στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας του επέτρεψε να τελειοποιήσει ένα οικολογικό σύστημα φωτογραφικών μηχανών χωρίς προβλήματα, με γνώση και χρηστικότητα ενός smartphone ή tablet. Το Samsung NX mini ενσωματώνει τέλεια το σχεδιασμό αυτής της υβριδικής κάμερας. Διαθέτει αισθητήρα BSI CMOS μήκους 20,5 megapixel με δυνατότητα επιλογής είτε ενός βασικού φακού 9 mm είτε ενός φακού ζουμ 9-27 mm. Καταγράφει βίντεο Full HD (1080p) και διαθέτει την πλήρη σειρά επιλογών και προδιαγραφών συνδεσιμότητας της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων WiFi και NFC. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά διαισθητικό σύστημα κάμερας που σας επιτρέπει να μοιράζεστε γρήγορα και εύκολα τις φωτογραφίες σας στα κοινωνικά μέσα ή σε άλλες συσκευές αποθήκευσης. Είναι λεπτό, ελαφρύ και σχεδιασμένο για την κινητή γενιά. Μπορεί να μην έχουν τις κορυφαίες προδιαγραφές απόδοσης που θα περιμένατε από μια συσκευή Canon, Nikon ή Fuji, αλλά μπορείτε ακόμα να περιμένετε αρκετές αξιοπρεπείς εικόνες που θα προκύψουν από αυτήν.

Χωρίς την εντυπωσιακή μάρκα ενός Cannon ή μιας Nikon, η Panasonic μπορεί να είναι ένα πέρασμα από τους περισσότερους καταναλωτές, αλλά ακριβώς γι 'αυτό κάνει την καλύτερη επιλογή μας ... το κτύπημα για το buck είναι λίγο πολύ ασυναγώνιστο. Βαθιά αναπνοή πριν από αυτό το στίγμα: καταγράφει το πλήρες βίντεο QFHD σε 30 fps, έναν αισθητήρα μίας ίντσας 20,1 τ.μ. που λειτουργεί με ευαισθησία 4K, ένα ιδιόκτητο chipset LUMIX FZ250 που επιτρέπει την καταγραφή 4k και την έξοχη γρήγορη επεξεργασία, end 20x φακός Leica DC Vario-Elmarit που επιτρέπει το άνοιγμα F / 2.8-4.5, δυνατότητα μακροεντολής 3 cm, εστίαση DFD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, ρύθμιση εστίασης μετά από λήψη, ακουστικά ακουστικών και ακουστικών, μοναδική λειτουργία ζουμ που μεγεθύνει τα φόντα διατηρώντας το θέμα του ίδιου μεγέθους και πολλά άλλα. Φυσικά, η οθόνη αφής και οι οθόνες δεν είναι τίποτα για να φτερνίσει, καθώς ο πρώτος παρέχει εξαιρετικά ακριβή χειριστήρια αφής και ο τελευταίος είναι οπτικός με τεχνολογία OLED μεγέθυνσης 0.74x.

Αν ψάχνετε να περάσετε περίπου όσο το Panasonic FZ300K, αλλά προτιμάτε κάτι λίγο πιο συμπαγές, ίσως θέλετε να δείτε το Canon PowerShot G7 X Mark II. Το G7 X Mark II είναι κατά πολλούς τρόπους ένα βήμα προς τα πάνω για τη συμπαγή κατηγορία και βλαστών κατηγορία. Διαθέτει αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας 1 ιντσών και 20,1 megapixel με τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 7 της Canon. Το 24-100mm (ισοδύναμο 35mm) διαθέτει οπτικό ζουμ μέχρι 4,2, το οποίο δεν είναι πολύ, αλλά αυτή είναι μια κάμερα που σχεδιάστηκε για χειροκίνητη κοντινή λήψη. Διαθέτει επίσης οθόνη LCD touchscreen με κλίση 3,0 ιντσών με σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής ταχύτητας με εντυπωσιακά 31 σημεία εστίασης. Καταγράφει βίντεο Full HD (1080p), διαθέτει τροποποιημένο δακτύλιο ελέγχου για βελτιωμένη βελτιστοποίηση και ενσωματωμένο WiFi και NFC για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή προσθήκη στην ήδη σημαντική οικογένεια των σημείων και των βλαστών υψηλής ποιότητας της Canon.

Αναζωογονώντας την αναπνοή από τις κάμερες Fujifilm και Canon της δεκαετίας του '70 και του '80, το Olympus OM-D Mark II φέρνει μια ασημένια εμφάνιση vintage μαζί με ένα εκπληκτικό σύνολο καθρεφτών χαρακτηριστικών. Ο αισθητήρας Live MOS 16MP Live προσφέρει λειτουργία λήψης υψηλής ανάλυσης 40MP όταν η ποιότητα είναι ύψιστης σημασίας, μια οθόνη αφής 1037K-dot LCD χρησιμεύει ως κόσμημα κορωνών για λήψη και προβολή της λειτουργίας λήψης κινηματογραφικών ταινιών 16 fps που φτάνει μέχρι το πλήρες 1080p HD. Το πραγματικό χαρακτηριστικό αυτό το ξεχωριστό στοιχείο είναι η γελοία ομαλή σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες, η οποία χρησιμοποιεί 5 EV στάδια αντιστάθμισης (επίπεδο που αντιπαραβάλλει τα πλήρη συστήματα σταθεροποίησης pro). Και σε σχεδόν 40% το μέγεθος των δοντιών DSLR και τα άλματα και τα όρια m

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .