Τι είναι ο ξεχωριστός ήχος της Samsung App;

Η ιδιότητα Samsung Separate Sound App σάς επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική από το smartphone σας από μια εφαρμογή σε ένα ηχείο ή ακουστικά Bluetooth. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να ακούτε μουσική στα ακουστικά σας, αλλά δεν θέλετε να διακόπτεται η μουσική από μια κλήση. Όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, εξακολουθείτε να ακούτε τους ήχους του συστήματος από τα ηχεία του smartphone σας, όπως ειδοποιήσεις και τον ήχο κουδουνισμού για να σας ειδοποιήσει για μια εισερχόμενη κλήση, ώστε να μπορείτε να διακόψετε την αναπαραγωγή από μόνοι σας ή να αγνοήσετε την κλήση ή το ξυπνητήρι.

Η λειτουργία ξεχωριστής ηχητικής εφαρμογής είναι διαθέσιμη στα Galaxy S8, S8 + και αργότερα σε smartphones που χρησιμοποιούν το Android 7.0 (Nougat), το οποίο είναι το προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα για τα S8 και S8 + και το Android 8.0 (Oreo).

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα εφαρμογών που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία:

Συνδέστε τη συσκευή Bluetooth
Πριν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, πρέπει να συνδέσετε το Galaxy S8 ή το S8 + σε μια συσκευή Bluetooth. Φέρτε τη συσκευή κοντά στο τηλέφωνο (ας πούμε, στο γραφείο σας) και στη συνέχεια ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδέσετε τη συσκευή σας:

  1. Αγγίξτε το εικονίδιο < στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης μέχρι να δείτε την οθόνη Ρυθμίσεις.
  2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Συνδέσεις .
  3. Στην οθόνη Συνδέσεις, πατήστε Bluetooth .
  4. Στην οθόνη Bluetooth, ενεργοποιήστε τη λειτουργία μετακινώντας το κουμπί εναλλαγής στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης από τα αριστερά προς τα δεξιά. Η ρύθμιση στην κορυφή της οθόνης Ξεχωριστός ήχος εφαρμογής δείχνει ότι η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη.

Το Bluetooth ενεργοποιείται και το G8 S8 ή S8 + σας αναζητά διαθέσιμες συσκευές. Όταν το smartphone σας εντοπίσει τη συσκευή, συνδέστε τη συσκευή πιέζοντας το όνομα της συσκευής στη λίστα Διαθέσιμες συσκευές.

Ενεργοποιήστε τον ξεχωριστό ήχο εφαρμογής

Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ξεχωριστής ηχητικής εφαρμογής. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε Εφαρμογές στην Αρχική οθόνη.
  2. Σύρετε προς την κατάλληλη οθόνη εφαρμογών που περιέχει το εικονίδιο Ρυθμίσεις (αν είναι απαραίτητο) και έπειτα πατήστε Ρυθμίσεις .
  3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχοι και Δόνηση .
  4. Στην οθόνη Ήχοι και δόνηση, πατήστε Ξεχωριστός ήχος εφαρμογής .
  5. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία επιλέγοντας Απενεργοποίηση στο επάνω μέρος της οθόνης Ξεχωριστός ήχος εφαρμογής.
  6. Στο παράθυρο Επιλογή εφαρμογής και ακουστικής συσκευής στο κέντρο της οθόνης, πατήστε Επιλογή .
  7. Στην οθόνη εφαρμογής, πατήστε το όνομα της εφαρμογής για να αναπαράγετε τους ήχους της στη συσκευή ήχου Bluetooth.
  8. Στην οθόνη Audio Device, πατήστε Bluetooth Device .

Μπορείτε να δείτε αν η συσκευή ήχου σας είναι συνδεδεμένη σε ξεχωριστό ήχο εφαρμογής πατώντας το εικονίδιο Πίσω στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης δύο φορές για να επιστρέψετε στην οθόνη Ήχος ξεχωριστής εφαρμογής. Στο κάτω μέρος της οθόνης, βλέπετε την επιλεγμένη εφαρμογή και τη συσκευή ήχου.

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε πόσο καλά λειτουργεί η εφαρμογή σας με τον ξεχωριστό ήχο της εφαρμογής, πατώντας το κουμπί Αρχική σελίδα για να επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, ανοίξετε την εφαρμογή. Ανάλογα με την εφαρμογή που έχετε επιλέξει, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάτι μέσα στην εφαρμογή για να παίξετε ήχο, όπως αναπαραγωγή βίντεο στην εφαρμογή Facebook.

Απενεργοποίηση του ξεχωριστού ήχου της εφαρμογής

Όταν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ξεχωριστή ποιότητα ήχου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Εφαρμογές στην Αρχική οθόνη.
  2. Σύρετε προς την κατάλληλη οθόνη εφαρμογών που περιέχει το εικονίδιο Ρυθμίσεις (αν είναι απαραίτητο) και έπειτα πατήστε Ρυθμίσεις .
  3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχοι και Δόνηση .
  4. Στην οθόνη Ήχοι και δόνηση, πατήστε Ξεχωριστός ήχος εφαρμογής .
  5. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία μετακινώντας το κουμπί εναλλαγής στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Τώρα, η ρύθμιση που βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης Ξεχωριστός ήχος εφαρμογής δείχνει ότι η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.