Πώς να προσθέσετε μια κεφαλίδα απάντησης σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Mac OS X Mail)

Οδηγίες βήμα προς βήμα για την προσθήκη κεφαλίδας απάντησης-προς

Ξέρετε πώς να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο μια κεφαλίδα "Απάντηση" σε ένα email που συνθέτετε στο Mac OS X Mail και το θεωρείτε χρήσιμο. Αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι δυσκίνητο εάν θέλετε κάθε εξερχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες αυτόματα - και αυτό είναι που θέλετε.

Ευτυχώς, το Mac OS X Mail έχει μια κάπως κρυμμένη δυνατότητα που σας επιτρέπει να προσθέσετε οποιαδήποτε κεφαλίδα-συμπεριλάβετε μια γραμμή "Απάντηση" σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε αυτόματα. Δεν είναι ακριβώς απλό, αλλά εδώ δίνονται οδηγίες βήμα προς βήμα.

Προσθέστε μια κεφαλίδα απάντησης σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε στο Mac OS X Mail

Για να κάνετε το Mac OS X Mail να προσθέσει μια προσαρμοσμένη γραμμή κεφαλίδας "Reply-To" σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε:

Πώς να αλλάξετε την επικεφαλίδα απάντησης-σε

Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος προσθήκης μιας κεφαλίδας Reply-To λειτουργεί πολύ καλά σε ορισμένες περιπτώσεις. Μόλις εγκατασταθεί, δεν υπάρχει τρόπος να μην το Mail να το προσαρτήσει σε ένα συγκεκριμένο ταχυδρομείο. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος.

Για να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην κεφαλίδα Reply-To, πρέπει να μεταβείτε στη διαδρομή του τερματικού. Και πάλι, δεν είναι ακριβώς απλό, αλλά εδώ δίνονται οδηγίες βήμα προς βήμα για τον τρόπο αλλαγής της διεύθυνσης στην κεφαλίδα Απάντηση σε.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη απάντηση στις κεφαλίδες στο Mac OS X Mail

Για να απενεργοποιήσετε όλες τις κεφαλίδες "Απάντηση σε:":