Οθόνη LCD 21,5 "LCD της Samsung BX2231

Η σειρά των οθονών Samsung BX έχει διακοπεί και δεν μπορεί πλέον να αγοραστεί. Στην πραγματικότητα, με το μειούμενο κόστος παραγωγής LCD, οι οθόνες 24 ιντσών αντικατέστησαν λίγο τα μικρότερα μοντέλα των 22 ιντσών. Αν ψάχνετε για μια νέα οθόνη LCD υπολογιστή , βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τη λίστα των καλύτερων οθονών LCD 24 ιντσών .

Η κατώτατη γραμμή

Το BX2231 της Samsung είναι μία από τις πολλές νέες οπίσθιες οθόνες LED στην αγορά. Η οθόνη 21,5 ιντσών έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτει αντι-γυαλιστερή επίστρωση και πολύ λεπτό προφίλ. Η ακρίβεια των χρωμάτων ήταν λίγο μακριά από το κιβώτιο, αλλά αυτή η οθόνη επιπέδου καταναλωτών δεν είναι αυτή που πολλοί επαγγελματίες γραφικών θα εξετάσουν. Συνολικά, η οθόνη είναι μια ωραία οθόνη καταναλωτικού επιπέδου που εξισορροπεί την τιμή, το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά για όσους αναζητούν μια σχετικώς συμπαγή αλλά πλήρους συμβατό HD οθόνη.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Samsung BX2231 21,5 & # 34; Οθόνη υπολογιστή LCD

17 Δεκεμβρίου 2010 - Η οθόνη BX2231 της Samsung διαθέτει οθόνη οθόνης 21,5 ιντσών που προσφέρει εγγενή ανάλυση 1920x1080 που επιτρέπει πλήρη υποστήριξη βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Αυτό φαίνεται να είναι η κανονική ανάλυση τώρα για αυτήν την οθόνη μεγέθους σε σύγκριση με τα προηγούμενα 1680x1050. Σε αντίθεση με τις πολλές οθόνες καταναλωτών που χρησιμοποιούν γυαλιστερά επιχρίσματα, η Samsung εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αντιολισθητική επίστρωση, η οποία βοηθά στη μείωση του φωτισμού και της αντανάκλασης, καθιστώντας την καλύτερη επιλογή για τις φωτεινές συνθήκες φωτισμού.

Ο πίνακας LCD 21,5 ιντσών χρησιμοποιεί την πολύ κοινή τεχνολογία πάνελ TN. Αυτό επιτρέπει πολύ γρήγορους χρόνους απόκρισης και πολύ προσιτές οθόνες. Το μειονέκτημα είναι ότι γενικά δεν είναι γνωστό για το ότι έχουν υψηλές χρωματικές γκάμες . Κατά τη δοκιμή της οθόνης, η μη βαθμονομημένη οθόνη ήταν λίγο πολύ φωτεινή και τα χρώματα ήταν πολύ κορεσμένα, ειδικά τα κόκκινα. Τα καλύτερα αποτελέσματα χρώματος επιτεύχθηκαν με την εμφάνιση των μπλε και πράσινων καναλιών και στη συνέχεια τη μείωση της φωτεινότητας σε περίπου 70%.

Όπως και με πολλές νέες οθόνες, το Samsung BX2231 χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού λευκού LED. Αυτό έχει δύο διαφορετικά οφέλη από τον παραδοσιακό φωτισμό CCFL. Πρώτον, οι οπίσθιοι φωτισμοί LED χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια. Η σύνδεση της οθόνης σε ένα μετρητή ισχύος έδειξε ότι το πάνελ χρησιμοποίησε μόνο 20 watts κάτω από 100 τοις εκατό φωτεινότητας και αμελητέα ισχύ όταν έμεινε σε κατάσταση αναμονής. Το άλλο πλεονέκτημα του φωτισμού LED είναι το μειωμένο μέγεθος. Στην πραγματικότητα, η ίδια η οθόνη είναι εξαιρετικά λεπτή, χάρη στην παροχή ρεύματος που μετακινείται εκτός του πίνακα.

Το Samsung BX2231 χρησιμοποιεί ένα αρκετά γυαλιστερό μαύρο πλαστικό στο εξωτερικό περίβλημα, συμπεριλαμβανομένης της βάσης βάσης. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες οθόνες χαμηλού κόστους, η βάση διαθέτει μόνο μια μικρή ρύθμιση κλίσης. Το μέγεθος της στεφάνης είναι σχετικά μικρό και δεν ενοχλεί καθόλου. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει ένα σύνολο χειριστηρίων για την προσαρμογή της οθόνης. Τα κουμπιά είναι μικρά και όχι οπίσθια, γεγονός που τους καθιστά δύσκολο να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένες συνθήκες. Τα μενού στην οθόνη είναι αρκετά καλά σχεδιασμένα.

Για υποδοχές, το BX2231 διαθέτει δύο ψηφιακές θύρες HDMI και έναν αναλογικό VGA συνδετήρα. Αν τυχαίνει να έχετε μια κάρτα γραφικών που χρησιμοποιεί υποδοχές DVI, η Samsung έχει συμπεριλάβει ένα καλώδιο βίντεο DVI σε HDMI. Δυστυχώς, η Samsung δεν περιλαμβάνει ένα καλώδιο HDMI για εκείνους με φορητούς υπολογιστές ή επιτραπέζιους υπολογιστές που έχουν τον εγγενή σύνδεσμο. Αν συμβεί να χρησιμοποιήσετε μια πηγή βίντεο HDMI που μεταφέρει επίσης ήχο, η Samsung διαθέτει μια υποδοχή εξόδου ήχου mini-jack για τη μεταφορά ήχου στα ηχεία.