Οι 7 καλύτερες καμπύλες οθόνες που θα αγοράσουν το 2018

Κάντε την εμπειρία σας στο παιχνίδι ή την παρακολούθηση ταινιών πιο απολαυστική

Οι καμπύλες οθόνες γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, καθώς οι τιμές μειώνονται και οι προδιαγραφές βελτιώνονται αισθητά από τα πρώτα μοντέλα. Ενώ εξακολουθεί να είναι ένα σχετικά εξειδικευμένο προϊόν, τίποτα δεν συγκρίνεται με μια υπερβολική, καμπύλη οθόνη για μια συναρπαστική εμπειρία παρακολούθησης και τυχερού παιχνιδιού. Με τόσους πολλούς διαφορετικούς αριθμούς μοντέλων και αρκτικόλεξα, όμως, δεν είναι εύκολο να χωριστεί το μεγάλο από το απλό καλό. Τα καλά νέα είναι ότι αν είστε σε έναν προϋπολογισμό, ψάχνετε για το μεγαλύτερο και καλύτερο, ή απλά θέλετε μια οθόνη πολλαπλών χρήσεων που κάνει καλή δουλειά για όλα, σας έχουμε καλύψει όταν πρόκειται για την αγορά ενός. Έτσι διαβάστε για να δείτε τις επιλογές μας για τις καλύτερες καμπύλες οθόνες που θα αγοράσετε αυτή τη στιγμή, σε μια σειρά κατηγοριών.

Εάν είστε μετά από μια καλή καμπύλη πολλαπλών χρήσεων που δεν θα σπάσει την τράπεζα, μην κοιτάξετε περισσότερο από το LG 34UC79G. Εξίσου καλή για την επεξεργασία υπολογιστικών φύλλων, την παρακολούθηση της αγαπημένης σας εκπομπής ή την εκτέλεση παιχνιδιών δράσης, είναι μια οθόνη με την τέλεια ισορροπία των προδιαγραφών και της τιμής.

Είναι ρυθμιζόμενο στο ύψος και σχεδιασμένο ελκυστικά, έχει πάχος μόνο τριών ιντσών και έχει τη συνήθη επιλογή των θυρίδων HDMI, DisplayPort, USB και ήχου. Επιπλέον, έχετε και το καλώδιο HDMI και DisplayPort στο κουτί.

Ο λόγος 21: 9 γίνεται όλο και πιο κοινός για μεγάλες καμπύλες οθόνες όπως αυτές και ενώ η ανάλυση 2560 x 1080 δεν είναι η υψηλότερη, σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεστε την πιο πρόσφατη κάρτα γραφικών υψηλής ισχύος για να έχετε καλές επιδόσεις παιχνιδιών .

Η ευρεία γκάμα ανανέωσης (50-144Hz) επιτρέπει στην τεχνολογία FreeSync να λειτουργήσει τη μαγεία της, δηλαδή λιγότερες δυσλειτουργίες στο μέσο του παιχνιδιού και ο λόγος αντίθεσης είναι μερικά από τα υψηλότερα σε οποιαδήποτε οθόνη IPS, καμπύλη ή αλλιώς.

Αν ψάχνετε για μια καμπύλη οθόνη, αλλά δεν θέλετε να περάσετε πάνω από μερικές εκατοντάδες δολάρια σε αυτό, οι καλές επιλογές είναι συνήθως λίγες και πολύ μακριά. Ο κατασκευαστής της Ταϊβάν BenQ προσπαθεί να αλλάξει αυτό με το 31.5 "EX3200R.

Αυτή η οθόνη είναι γεμάτη από χαρακτηριστικά για τα χρήματα, με χαμηλό σχεδιασμό, υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144Hz, καλή αντίθεση και δυνατότητα προσαρμογής ύψους. Περιλαμβάνει ακόμη και την υποστήριξη του FreeSync, καθιστώντας την ως εκπληκτικά καλή επιλογή για gamers.

Φυσικά, δεν πρόκειται να πάρετε όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας σε μια τιμή του προϋπολογισμού. Πιο αξιοσημείωτα, το ψήφισμα 1080p είναι σχετικά χαμηλό από τα τρέχοντα πρότυπα και το φάσμα χρωμάτων αφήνει λίγο να είναι επιθυμητό για τους επαγγελματίες γραφικών. Θα έχετε λιγότερες θύρες από ό, τι στις περισσότερες άλλες οθόνες.

Σε λιγότερο από το ήμισυ της τιμής των high-end εμφανίζει, ωστόσο, αυτοί οι περιορισμοί είναι κατανοητοί και δεν είναι σημαντικά ζητήματα. Το EX3200R είναι μια φοβερή οθόνη για πολλά χρήματα, καθιστώντας εύκολη την επιλογή του καλύτερου μας προϋπολογισμού.

Η LG είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα στις καμπύλες οθόνες, και το 34UC98 είναι ένα από τα πιο εξεζητημένα μοντέλα της. Η οθόνη IPS 3440 x 1440 είναι σχεδόν τέλεια βαθμονομημένη από το εργοστάσιο, με αρκετές προεπιλογές για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών, θεάτρου, εργασίας και άλλων τρόπων λειτουργίας.

Με κάλυψη sRGB άνω των 99 τοις εκατό, τα ακριβή χρώματα είναι πολύτιμα για τους άπληστους παρατηρητές ταινιών και τους επαγγελματίες γραφικών. Η προσθήκη δύο ηχείων επτά-watt επιτρέπει στην οθόνη να παράγει εντυπωσιακό ήχο για να συνοδεύει την οθόνη ποιότητας και την μετατρέπει σε κορυφαία πλατφόρμα ψυχαγωγίας.

Άλλα χρήσιμα πρόσθετα περιλαμβάνουν θύρα USB 3.0 με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης για πολλά smartphones, συν δύο θύρες HDMI, δύο θύρες Thunderbolt 2 και ένα DisplayPort. Δεν έχετε λιγότερες επιλογές συνδεσιμότητας για μηχανές Mac ή Windows. Η οθόνη είναι επίσης ρυθμιζόμενη τόσο για ύψος όσο και για κλίση, χαρακτηριστικό που συχνά απομακρύνεται από ακόμη και καμπύλες οθόνες υψηλής ποιότητας όπως αυτή.

Οι οθόνες 4Κ έχουν γίνει δημοφιλείς με τους σχεδιαστές γραφικών και τους άλλους επαγγελματίες τα τελευταία χρόνια, αλλά ενώ οι περισσότερες καμπύλες οθόνες ευρείας οθόνης δίνουν αρκετό περιθώριο κινήσεων, λίγες από αυτές εμφανίζουν πραγματική ανάλυση 4K (3840+ pixels wide). Εάν η υψηλή ανάλυση έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς, ελέγξτε το AOC C4008VU8.

Η οθόνη αυτή δεν είναι ακόμη μικρή - στα 40 ", είναι μία από τις μεγαλύτερες στην αγορά - και για το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά της, είναι σχετικά προσιτή. είναι η καλύτερη όταν εργάζεστε και βλέπετε συναυλίες.Αυτό λέει ότι χειρίζεται τα απαιτητικά παιχνίδια αρκετά καλά δεδομένης της έλλειψης υποστήριξης του FreeSync.

Με δύο θύρες HDMI, δύο DisplayPorts, μια θύρα VGA και τέσσερις θύρες USB, δεν έχετε λιγότερες επιλογές σύνδεσης. Μπορείτε να προβάλλετε ταυτόχρονα έως και τέσσερις πηγές στην οθόνη ή μία εικόνα σε εικόνα.

Οι καμπύλες οθόνες συνήθως έρχονται σε δικές τους σε μεγέθη οθόνης 30 "ή ευρύτερα, αλλά όχι όλοι έχουν τόσο μεγάλο χώρο στο γραφείο τους ή μετρητά στο πορτοφόλι τους, αλλά το C27F398 της Samsung έχει και τα δύο πράγματα καλυμμένα.

Ενώ θα θυσιάσετε κάποιο χώρο στην οθόνη, φωτεινότητα (250 nits) και ανάλυση (1920 x 1080 pixels, 60Hz), αυτή η λεπτή οθόνη είναι ιδανική για στενούς χώρους και ελαφριά γραφεία. Η Samsung περιλαμβάνει την τεχνολογία "EyeSaver" από τις πιο ακριβές οθόνες της, οι οποίες μειώνουν τις εκπομπές μπλε φωτός και το τρεμόπαιγμα, μαζί με έναν αυτόματο αισθητήρα φωτεινότητας για εξοικονόμηση ενέργειας και σφίξιμο των ματιών.

Δεν υπάρχουν ενσωματωμένα ηχεία, αλλά μια τυπική υποδοχή 3.5mm σάς επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά απευθείας στην οθόνη. Οι επιλογές εισόδου περιορίζονται σε 1 υποδοχή HDMI και 1 υποδοχή Displayport, με ένα καλώδιο HDMI των έξι ποδιών που περιλαμβάνεται στο κουτί.

Η Asus διαθέτει εδώ και αρκετά χρόνια εξοπλισμό παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας με το σήμα της Republic of Gaming (ROG) και το SWIFT PG348Q δεν αποτελεί εξαίρεση.

Δεν υπάρχει τίποτα λεπτές σχετικά με την οθόνη, από το μέγεθος της και τον βιομηχανικό στιλ με τον κόκκινο λογότυπο που προβάλλει από τη βάση πάνω στο γραφείο. Η καμπύλη οθόνης δεν είναι τόσο έντονη όσο κάποιες άλλες οθόνες, αλλά είναι ακόμα αρκετή για να γεμίσει την περιφερειακή όραση σας και οι γωνίες θέασης είναι εξαιρετικές.

Τα ποσοστά ανανέωσης, οι αναλογίες αντίθεσης, ο κορεσμός και η ακρίβεια χρώματος είναι όλα εξαιρετικά, όπως θα περίμενε κανείς από μια οθόνη σε αυτό το σημείο τιμών. Η συμβατότητα G-SYNC έρχεται επίσης ως στάνταρ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τραυματισμός οθόνης ή εμφανίζεται τραύλισμα όταν χρησιμοποιείτε κάρτα γραφικών NVIDIA. Εάν το παιχνίδι που παίζετε υποστηρίζει εγγενώς την αναλογία 21: 9 του πίνακα, αυτός ο πίνακας 3440 x 1440 δίνει μια από τις καλύτερες εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών που πιθανόν να έχετε.

Η πλοήγηση στις επιλογές του μενού πραγματοποιείται μέσω ενός joystick στο πίσω μέρος της οθόνης και είναι μια πολύ απλούστερη διαδικασία από το ατελείωτο mashing κουμπί που ευνοείται από άλλους κατασκευαστές. Το μόνο πραγματικό αδύναμο σημείο είναι τα ηχεία των δύο watt - οι περισσότεροι άνθρωποι θα τα αντικαταστήσουν με εκδόσεις beefier ή ακουστικά.

Δεν είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος των 34 "των πιο καμπύλων οθονών ή ακόμα και την έκδοση 38" που ωθείται από λίγους κατασκευαστές, η Samsung έχει παράγει μια απολύτως γιγαντιαία οθόνη που είναι πολύ μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο στην αγορά.

Σε μια αξιόλογη οθόνη 49 ", η οθόνη CHG90 είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει εύκολα τρεις εφαρμογές δίπλα-δίπλα ή για να γεμίσει την περιφερειακή όραση σας για μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού. Η Samsung προωθεί την οθόνη κυρίως για διασκέδαση, με γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms, FreeSync 2 τεχνολογία, υποστήριξη υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) και άλλα χαρακτηριστικά που αφορούν συγκεκριμένα παιχνίδια.

Δεν είναι εξίσου εντυπωσιακό όταν εμφανίζετε κείμενο, ωστόσο - σε μια οθόνη αυτού του μεγέθους, ακόμη και η ανάλυση 3840 x 1080 δεν είναι αρκετά αρκετή για γραμματοσειρές αιχμηρές ακίδες. Για εκείνους τους παίκτες και τους λάτρεις των ταινιών που θέλουν σοβαρή οθόνη ακίνητη περιουσία, και έχουν ένα γραφείο που μπορεί να χειριστεί το κορμό των 34 λιβρών αυτής της οθόνης τέρας, ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που συγκρίνει.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .