Τα αγαπημένα αξεσουάρ παρακολούθησης της Apple μας

Είμαστε πάνω από ένα χρόνο στη ζωή του Apple Watch, που σημαίνει ότι υπάρχει ένας τόνος αξεσουάρ που διατίθενται για τα φορέματα τώρα. Από τις στάσεις για να σας βοηθήσετε να φορτίσετε το Apple Watch με στυλ, με ενδιαφέροντα καινούργια συγκροτήματα και αξεσουάρ που κατασκευάζει η ίδια η Apple - υπάρχουν σίγουρα πολλά που μπορείτε να επιλέξετε από αυτές τις μέρες, χάρη στο πρόγραμμα Made for Apple Watch της Apple , το οποίο δίνει στους τρίτους τις προδιαγραφές για το ρολόι έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν και αξεσουάρ για αυτό.

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα αξεσουάρ μας που έχουν κυκλοφορήσει για το Apple Watch κατά το παρελθόν έτος. εάν μόλις πήρατε ένα Apple Watch για πρώτη φορά, ή ψάχνετε να δώσετε στην Apple Watch κάποια αναβάθμιση, τότε δώστε μερικές από αυτές μια δοκιμή.

Νέες μπάντες

Αναμφισβήτητα το πρώτο εξάρτημα που κάποιος πρέπει να εξετάσει για την αγορά του Apple Watch είναι μια νέα μπάντα. Η Apple έχει κάνει μια σειρά από νέα συγκροτήματα διαθέσιμα για το Apple Watch κατά τη διάρκεια του έτους, και μια σειρά κατασκευαστών τρίτων κατασκευαστών έχουν προστεθεί για να προσφέρουν κομψές νέες εποχιακές επιλογές για το φορετό.

Η μέση σας μπάντα της Apple Watch κοστίζει περίπου $ 50 και μπορεί να είναι εξαιρετική για να δίνεις στο Apple Watch νέα εμφάνιση εν κινήσει. Για παράδειγμα, ένας βρόχος του Μιλάνου μπορεί να είναι τέλειος για το γραφείο, αλλά όταν χτυπάτε την παραλία με τους φίλους σας το Σαββατοκύριακο, μια μπάντα Sport ή μία από τις νέες μπάντες που ανακοινώθηκαν για το καλοκαίρι είναι πιθανώς καλύτερη.

Τα αγαπημένα μας συγκροτήματα από τρίτους προέρχονται από την Case-Mate, η οποία επίσης ένωσε τις δυνάμεις της με τη σχεδιαστή Rebecca Minkoff σε μια σειρά κομψών συγκροτημάτων.

Οι νέες μπάντες μπορούν σίγουρα να πάρουν ακριβά. Παρόλο που σίγουρα θα συνιστούσαμε την πλήρη τιμή των συγκροτημάτων που σκοπεύετε να φορέσετε κάθε μέρα, αν ψάχνετε κάτι για να χρησιμοποιείτε κάθε τόσο, βρήκαμε μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές μπάντας για το Amazon που αξίζουν σίγουρα Κοίτα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα συγκρότημα Milanese τρίτου μέρους για $ 30 ή λιγότερο για το Amazon, που είναι λιγότερο ακριβό από ό, τι το συγκρότημα Sport βρίσκεται στο κατάστημα.

Με ορισμένα από αυτά τα τρίτα μέρη, παίρνετε επίσης ένα διαφορετικό βαθμό ποιότητας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα σχόλια προτού πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε παραγγελία και να είστε προσεκτικοί κατά την αγορά ενός συγκροτήματος υψηλού κόστους από μια εταιρεία που δεν γνωρίζετε ότι δεν έχει σχόλια στην τοποθεσία. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν συμφωνίες που πρέπει να γίνουν και μπορείτε να ενημερώσετε τη συλλογή της μπάντας σας Apple Fairly αρκετά προσιτή αν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε κάποια μπάντα εκτός μάρκας για να τα συνοδεύσετε.

Η εταιρεία Casetify είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα και διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα συγκροτήματα για το Apple Watch. Ακόμα καλύτερα, προσφέρει επίσης την ευκαιρία στους χρήστες να σχεδιάσουν το δικό τους συγκρότημα Apple Watch. Τα συγκροτήματα περιλαμβάνουν μια επιλογή Faux Leather καθώς και μια σειρά από ενδιαφέροντα σχέδια που κυμαίνονται από φυλετικές εκτυπώσεις μέχρι pastel tapestry.

Και αν ανησυχείτε για το γεγονός ότι η μπαταρία σας Apple Watch πραγματοποιεί μια ολόκληρη μέρα, τότε το WiPowerBand μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η μπάντα δεν είναι ακριβώς η πιο ελκυστική επιλογή μπάντας ρολογιών στο μπλοκ, αλλά διαθέτει μια ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου-πολυμερούς 250mAh για να βεβαιωθείτε ότι το φορεματίζει συνεχίζει να ταιριάζει καλά στη νύχτα. Η έκδοση των 38 χιλιοστών του συγκροτήματος είναι $ 89,99, ενώ η έκδοση των 42 χιλιοστών έχει τιμή $ 99,99.

Το Candyshell της Speck είναι κατάλληλο για το Apple Watch

Η Speck είναι γνωστή για τις περιπτώσεις της για το iPhone. Η εταιρία παρουσίασε μια έκδοση της λαϊκής της περίπτωσης που έγινε μόνο για το Apple Watch. Η προστατευτική πλαστική θήκη διατίθεται σε ένα διαυγές χρώμα καθώς και σε χρώματα που ταιριάζουν με τις αθλητικές ζώνες της Apple Watch και τοποθετεί ένα προστατευτικό κέλυφος πάνω από το ρολόι.

Για να είμαι ειλικρινής, η υπόθεση σίγουρα συγκεντρώνει το Apple Watch, αλλά εάν είστε κάποιος που εργάζεται σε ένα περιβάλλον όπου το ρολόι σας μπορεί να πάρει λίγα χτυπήματα και μώλωπες κατά τη διάρκεια της ημέρας ή εάν ζείτε έναν ιδιαίτερα δραστήριο τρόπο ζωής, τότε το Candyshell της Speck για το Apple Watch μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός.

Η θήκη είναι εξαιρετικά εύκολη να πάρει και να σταματήσει και δίνει το Apple Watch σας ένα επιπλέον στρώμα προστασίας για να χειριστεί τη μάχη με ό, τι ζωή μπορεί να ρίξει σε αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμα καλύτερα, οι περιπτώσεις είναι μόλις 25 δολάρια, οπότε δεν θα σπάσετε την τράπεζα κρατώντας το ρολόι σας προστατευμένο.

Ως κάποιος που κατόρθωσε να σπάσει την οθόνη της Apple Watch κατά λάθος κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων ιδιοκτησίας της, μου αρέσει πραγματικά ότι μπορώ να προσθέσω ένα στρώμα προστασίας στο Apple Watch μου όταν ξέρω ότι πρόκειται να το φορέσω σε μια κατάσταση όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να πάρει λίγο χτύπημα.

Το Παρατηρητήριο του Γκρίφιν

Υπήρξαν αρκετοί διαφορετικοί σταθμοί Apple Watch που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του έτους. Εάν είστε στην αγορά για ένα, μπορείτε να επιλέξετε από την επίσημη στάση της Apple, ή τι φαίνεται σαν ένα άπειρο αριθμό επιλογών τρίτων.

Ένα από τα αγαπημένα μας είναι ο Σταθμός φόρτισης μέσω του WatchStand από τον Griffin. Σε $ 60, είναι λίγο λιγότερο ακριβό από κάποιες από τις άλλες επιλογές εκεί έξω, που είναι πάντα ένα συν. Το αγαπημένο μας κομμάτι από το περίπτερο. ωστόσο, είναι ότι λειτουργεί και ως σταθμός φόρτισης iPhone.

Όλοι ειλικρινά, οι περισσότεροι από εμάς είναι πιθανό να χρεώνουν το Apple Watch και το iPhone μας την ίδια ώρα κάθε μέρα. Για μένα, αυτό σημαίνει ότι συνδέετε τα πάντα δεξιά πριν πάω για ύπνο. Με το WatchStand, μπορείτε να τοποθετήσετε το Apple Watch και το τηλέφωνό σας δίπλα στο άλλο και να τα φορτώσετε μαζί. Αναμφισβήτητα θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο πράγμα απλά συνδέοντάς τα και στην ίδια πρίζα, αλλά υπάρχει κάτι σπουδαίο για να έχετε και τα δύο μαζί και να οργανωθείτε, όταν ξυπνάτε το πρωί και πρέπει να τα πάρετε.

Το WatchStand έχει ενσωματωμένη καλωδιακή διαχείριση για το iPhone και το Apple Watch για να κρατά τα πράγματα απλοποιημένα και να φαίνονται καλά και έχει χώρο στο εσωτερικό της θέσης του για να αποθηκεύσει την υπόλοιπη χορδή φόρτισης της Apple Watch (το πράγμα είναι μεγάλο!).

Το τμήμα στήριξης της συσκευής μπορεί να κρατήσει και τις εκδόσεις 38 mm και 42 mm του Apple Watch και το ρολόι μπορεί να τοποθετηθεί κατακόρυφα ή οριζόντια. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε το περίπτερο που έχει τοποθετηθεί στο κομοδίνο σας, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από τη λειτουργία της βραδινής στάσης Apple Watch.

Οι καθαροί της Apple μπορούν ακόμα να μπουν στο παιχνίδι stand stand με την επίσημη βάση φόρτωσης της Apple . Αποκαλυπτόμενος τον περασμένο Νοέμβριο, τα $ 79 είναι ουσιαστικά γύρω από το δίσκο, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το Apple Watch όταν χρειάζεται μια χρέωση. Ο δίσκος εξακολουθεί να απαιτεί να έχετε το καλώδιο φόρτισης της Apple Watch (όπως οι περισσότεροι κάνουν), γεγονός που καθιστά την τιμή πώλησης των $ 79 λίγο πιο δύσκολη στην κατάποση. Τούτου λεχθέντος, για τους ανθρώπους που αγαπούν την υπογραφή της Apple "βλέμμα" η επίσημη Apple Watch αποβάθρα είναι ίσως δεξιά μέχρι το σοκάκι σας.

TimePorter για το ρολόι της Apple

Όταν πρόκειται για το Apple Watch, στις περισσότερες περιπτώσεις η συσκευασία ό, τι χρειάζεστε για τη συσκευή περιλαμβάνει απλώς το ρίχνει αυτό (πολύ μακρύ) καλώδιο αδέξια στη βαλίτσα σας και ελπίζοντας ότι δεν θα μπερδευτεί με το καλώδιο iPhone σας που είναι επίσης εκεί και όλα τα άλλα σας πράγματα.

Δώδεκα Νότια είναι γνωστή για την κατασκευή εκπληκτικών αξεσουάρ για τα προϊόντα της Apple και το TimePorter της για το Apple Watch είναι ένα από τα αγαπημένα μας.

Οι συσκευές είναι και μια περίπτωση για τη μεταφορά του ρολογιού σας, καθώς και μια στάση για τη φόρτισή της. Μέσα μπορείτε να αποθηκεύσετε το Apple Watch σας, φυσικά, αλλά υπάρχει επίσης χώρος για επιπλέον μπάντες και τα καλώδια και το φορτιστή USB. Αυτό σημαίνει όχι μόνο μπορείτε να φέρετε ό, τι θέλετε μαζί σας, μπορείτε να το κάνετε με έναν ασφαλή και οργανωμένο τρόπο.

Η ίδια η υπόθεση γίνεται η στάση φόρτισης, η οποία είναι ταυτόχρονα μεγαλοφυία και σας εξασφαλίζει ότι δεν την αφήσετε τυχαία πίσω σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Όταν έρθει η ώρα να φορτιστεί, τοποθετείτε ακριβώς τη δισκέτα φόρτισης από το φορτιστή Apple Watch σε μια υποδοχή στην κορυφή της θήκης. Προσθέστε το ρολόι της Apple σας και θα είστε στο δρόμο σας προς ένα πλήρως φορτισμένο ρολόι.

Αγαπάμε πραγματικά πόσο εύκολο είναι για εσάς να φέρετε τα πάντα μαζί σας (έχοντας ένα επιπλέον συγκρότημα στο δρόμο είναι πάντα ωραίο!), Και η περίπτωση που μετατρέπεται σε στάση ταξιδιού είναι ένα μαγικό πράγμα που μόλις τη χρησιμοποιήσετε, πιθανότατα δεν θα ξέρει πώς έχετε ταξιδέψει ποτέ χωρίς αυτό.

Μας αρέσει επίσης αυτή η υπόθεση χρέωσης για το Apple Watch . Δεν είναι ακόμα έτοιμο για παραγωγή ακόμα, αλλά αγαπάμε την ιδέα να είσαι σε θέση να χρεώνει το Apple Watch ενώ το μεταφέρετε. Μπορείτε να σκοτώσετε δύο πτηνά με ένα κατάστημα και να διατηρήσετε το Apple Watch σας προστατευμένο ενώ είστε στο δρόμο σας στην επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

Όχι μόνο μια περίπτωση, η Amber διαθέτει επίσης μια συνοδευτική εφαρμογή που προσθέτει λίγη πρόσθετη λειτουργικότητα. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή είναι σε θέση να σας στείλει μια ειδοποίηση ώθησης όταν το Apple Watch είναι πλήρως φορτισμένο (επομένως δεν χρειάζεται να το ελέγχετε) και η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ολόκληρη την περίπτωση, εάν τυχαίνει να την πληκτρολογήσετε. Η παρακολούθηση πραγματοποιείται μέσω Bluetooth, οπότε είναι κάτι περισσότερο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πού αφήσατε την περίπτωση στο σπίτι σας και όχι κάτι που θα σας βοηθήσει να το εντοπίσετε εάν έχει κλαπεί (το Bluetooth έχει μικρή απόσταση). ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό, αν έχετε την τάση να είναι λίγο ξεχασμένη με τα gadget σας.