Πώς να αγοράσετε ένα ρολόι της Apple ως δώρο

Το Apple Watch μπορεί να κάνει ένα εξαιρετικό δώρο. Αγορά για άλλο άτομο. Ωστόσο, δεν είναι χωρίς επιπλοκές. Θα χρειαστεί να επιλέξετε το τέλειο μοντέλο της Apple Watch, το σωστό μέγεθος, και στη συνέχεια υπάρχει ένας τόνος μπάντα της Apple Watch για να διαλέξετε. Κάνοντας όλες αυτές τις επιλογές μπορεί να είναι λίγο συντριπτική, αλλά στο τέλος είναι πραγματικά μια αρκετά απλή διαδικασία. εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Apple Watch για έναν φίλο αγαπημένου σας αυτή την εορταστική περίοδο, εδώ τι να εξετάσετε.

Επιλέξτε ένα μοντέλο

Αν δεν σας αρέσει πραγματικά το πρόσωπο που αγοράζετε (και έχετε έναν τόνο μετρητών για να περάσετε), τότε θα κάνετε την επιλογή μεταξύ του παραδοσιακού Apple Watch και του Apple Watch Sport (Η άλλη επιλογή είναι τα $ 10k 18 καρατίων χρυσού Apple Watch Edition ). Λειτουργικότητα, τα δύο ρολόγια είναι πανομοιότυπα. Και οι δύο τρέχουν το ίδιο λογισμικό και έχουν ακριβώς τα ίδια κομμάτια του υπολογιστή που τους τρέχουν. Η διαφορά μεταξύ των δύο ρολογιών έρχεται σε αυτό που έχουν κατασκευαστεί από.

Το περίβλημα Sport Watch της Apple είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και διαθέτει οθόνη από γυαλί Ion-X. Το παραδοσιακό Apple Watch είναι λίγο πιο ανθεκτικό (και λίγο πιο ακριβό) και διαθέτει θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι και οθόνη κρυστάλλου ζαφείρι. Ενώ το παραδοσιακό Apple Watch είναι αναμφισβήτητα λίγο ισχυρότερο και λιγότερο πιθανό να σπάσει, και τα δύο είναι καλά κατασκευασμένα και δεν πρέπει να έχουν προβλήματα. Αν ο παραλήπτης του δώρου σας είναι λίγο αδέξιος; ωστόσο, ίσως να θέλετε να προσελκύσετε το παραδοσιακό Apple Watch για το μοντέλο Sport.

Επιλέξτε ένα μέγεθος

Το Apple Watch έχει δύο μεγέθη: 38mm και 42mm. Σε γενικές γραμμές, το μικρότερο μέγεθος φοριέται από τις γυναίκες, ενώ το μεγαλύτερο μέγεθος είναι σκουλήκι από τους άνδρες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένας σκληρός και γρήγορος κανόνας. Οι άνδρες με μικρότερους καρπούς μπορεί να βρουν τα 38 χιλιοστά για να είναι πιο άνετο μέγεθος και οι γυναίκες με μεγαλύτερους καρπούς ή που θέλουν μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη ίσως προτιμούν την έκδοση των 42 χιλιοστών. Εξετάστε ποιος αγοράζετε το ρολόι για και επιλέξτε ένα μέγεθος όπως μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι ρουχισμού για αυτό το άτομο.

Επιλέξτε μια μπάντα της Apple Watch

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο δύσκολο μέρος της διαδικασίας αγοράς Apple Watch. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός επιλογών μπάντας της Apple Watch εκεί που μπορεί να σας δυσκολευτεί να περιορίσετε τις επιλογές σας μέχρι το τέλειο. Ευτυχώς, η Apple πωλεί τώρα τις ζώνες ξεχωριστά, οπότε ο παραλήπτης σας δεν είναι συνδεδεμένος με όποιο επιλέξετε. Εάν αγοράζετε το Apple Watch Sport, τότε κάτι σαν τη μαύρη μπάντα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Για το παραδοσιακό ρολόι της Apple μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη μαύρη μπάντα Sport ή να επιλέξετε κάτι λίγο πιο κατηγορηματικό, όπως το βρετανικό βρόχο. έχετε κατά νου, τόσο πιο ωραίο είναι το συγκρότημα, τόσο πιο ακριβό θα είναι η αγορά της Apple Watch. Ανάλογα με το τι επιλέγετε, θα μπορούσατε να καταλήξετε να διπλασιάσετε το κόστος της αγοράς σας.

Κρατήστε την παραλαβή σας

Ένα ρολόι Apple είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Αν αγοράσετε ένα ως δώρο, φροντίστε να κρεμάσετε την απόδειξή σας, οπότε ο παραλήπτης σας έχει την επιλογή να το ανταλλάξει με διαφορετικό μοντέλο ή διαφορετική μπάντα, αν η επιλογή που κάνετε δεν καταλήγει τελείως τέλεια.