Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα παρακολούθησης γυμναστικής σας

Συμβουλές για τη μεγιστοποίηση της συσκευής σας και έναρξη της προβολής των αποτελεσμάτων

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε εάν θέλετε να αγοράσετε έναν νέο ιχνηλάτη δραστηριότητας , όπως ποιες λειτουργίες είναι πιο σημαντικές για εσάς και πόσα θέλετε να δαπανήσετε. (Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμα και στα $ 50 και κάτω από το εύρος , οπότε η εύρεση κάτι που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα). Ωστόσο, αν έχετε εγκαταστήσει μια συσκευή που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας, το επόμενο βήμα είναι να το χρησιμοποιήσετε σε τακτική βάση και να μεγιστοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του, για να βεβαιωθείτε ότι αποκομίζετε το μέγιστο από αυτό.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσω μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκομίσετε τη μέγιστη αξία από τον ιχνηλάτη ικανότητάς σας. Ορισμένες από αυτές είναι συμβουλές κοινής λογικής που αξίζει να επαναληφθούν, ενώ άλλοι σας ενθαρρύνουν να επωφεληθείτε από κάποια λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά. Συνεχίστε να διαβάζετε, και εδώ σας ευχόμαστε μεγάλη επιτυχία με τους στόχους σας γυμναστικής!

1. Φορέστε το - Συνεχώς

Ναι, ίσως φαίνεται προφανές, αλλά είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ένας ιχνηλάτης δραστηριότητας θα σας βοηθήσει μόνο αν το φοράτε όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Αυτές οι συσκευές είναι σε θέση να παρακολουθήσουν και να ποσοτικοποιήσουν τις προπονήσεις σας χάρη σε έναν ενσωματωμένο αισθητήρα, οπότε δεν σας κάνουν τίποτα καλό εάν τα αφήσετε στο ντουλάπι σας προτού να πατήσετε στο γυμναστήριο.

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το φορετό σας είναι αρκετά άνετο για καθημερινή χρήση και είναι αρκετά ευχάριστο αισθητικά ώστε να μπορείτε να το κρατάτε στο γραφείο. Θα μπορούσε να αξίζει να επενδύσετε σε ορισμένα αξεσουάρ που το ντύνονται, ειδικά αν νομίζετε ότι αυτά θα σας κάνουν πιο πιθανό να το φοράτε κάθε μέρα. Και όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, μια απλή σημείωση υπενθύμισης στον καθρέφτη σας μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε εσάς που γνωρίζετε την απόσταση, τις θερμίδες που καίει και το ρυθμό της διαδρομής σας και πρέπει να μαντέψετε πόσο έντονη εργαστήκατε.

Στόχος είναι να φοράτε τον ιχνηλάτη ικανότητάς σας για το μεγαλύτερο μέρος κάθε ημέρας για να παρακολουθείτε τα βήματα καθώς και τα πραγματικά προπονήσεις, αλλά μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να το φορέσετε στο κρεβάτι. Ο φορητός φορέας των συσκευών αυτών μπορεί να μην είναι άνετος τη νύχτα, ειδικά για τους πλευρικούς κρεμάστρες, οπότε αν δεν ψάχνετε συγκεκριμένα να παρακολουθείτε την ποιότητα του ύπνου σας και να χρησιμοποιείτε έξυπνο συναγερμό, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να συνεχίσετε να φοράτε συσκευή το πρωί.

2. Διαβάστε το εγχειρίδιο

Σίγουρα, δεν είναι ακριβώς το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε όταν λαμβάνετε έναν νέο ανιχνευτή δραστηριότητας, αλλά αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να δείτε το εγχειρίδιο του προϊόντος για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε ρυθμίσει σωστά. Για παράδειγμα, κατά την προβολή του οδηγού προϊόντων για το νέο μου Fitbit Alta , έμαθα ότι η κορυφή του ιχνηλάτη θα πρέπει να βρίσκεται στο εξωτερικό του καρπού μου - μια λεπτομέρεια που πιθανώς βοηθά τη συσκευή να συλλέγει πιο ακριβή δεδομένα.

Ενώ η ανάγνωση του εγχειριδίου είναι σημαντική για να βεβαιωθείτε ότι φοράτε και χρησιμοποιείτε τον ιχνηλάτη σας σωστά, είναι επίσης χρήσιμο για την αποκάλυψη λειτουργιών που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι αυτές οι συσκευές υπολογίζουν τα βήματα σας, την απόσταση που ταξιδεύει και τις θερμίδες που καίει, αλλά πολλά από αυτά τα gadgets περιλαμβάνουν επίσης έναν έξυπνο συναγερμό που θα σας ξυπνήσει με δονήσεις βασισμένους στον κύκλο του ύπνου σας και μερικές συσκευές - όπως το Fitbit Blaze - οι ειδοποιήσεις στυλ smartwatch για τα εισερχόμενα μηνύματα και πολλά άλλα. Το Misfit Ray σάς επιτρέπει να παίρνετε μόνοι σας και να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής και τα φώτα με το σχεδιασμό του!

Μια μεγάλη όφελος για να πάρει το χρόνο για να διαβάσετε το εγχειρίδιο της συσκευής σας είναι ότι πιθανότατα θα είστε πιο ενθουσιασμένοι για τη χρήση και αξιοποίηση των χαρακτηριστικών της, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φορέσετε πιο συχνά. Με τη σειρά του, θα έχετε μια πληρέστερη εικόνα της καθημερινής σας δραστηριότητας, η οποία θα είναι χρήσιμη καθώς εργάζεστε για συγκεκριμένους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης.

3. Να είστε προσεκτικοί για την επαναφόρτιση

Αυτή είναι μια άλλη πρακτική συμβουλή, αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσα φορτιστές γυμναστικής χρεώνουν μέσω micro-USB, αξίζει να οδηγήσετε στο σπίτι το σημείο που χρειάζεστε για να κρατήσετε τη συσκευή σας ενεργοποιημένη. Οι περισσότεροι ιχνηλάτες Fitbit διαρκούν 5-7 ημέρες με χρέωση, επομένως θα θέλετε να προσέξετε το επίπεδο της μπαταρίας και να συνδέσετε τη νύχτα για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσετε την παρακολούθηση για οποιαδήποτε προπόνηση.

Αν νομίζετε ότι θα έχετε πρόβλημα να θυμηθείτε να επαναφορτίσετε τον ιχνηλάτη σας, θα ήταν καλό να επιλέξετε μια επιλογή με μια μπαταρία κυλίνδρου - αυτά θα διαρκέσουν περίπου 6 μήνες πριν χρειαστεί μια μπαταρία αντικατάστασης. Το Misfit Ray, το Misfit Shine, το Misfit Shine 2 και το Misfit Flash διαθέτουν μπαταρίες με κέρματα, επομένως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη βραχυπρόθεσμη διατήρηση αυτών των προϊόντων. Το Garmin Vivofit 2 , εν τω μεταξύ, έχει μια μπαταρία ονομαστική για ένα πλήρες έτος χρήσης.

4. Χρησιμοποιήστε το συμπληρωματικό λογισμικό εφαρμογής και άλλο λογισμικό

Μείνετε ενημερωμένοι στα καθημερινά σας στατιστικά στοιχεία δραστηριότητας και προχωρήστε προς την κατεύθυνση των στόχων, ελέγχοντας συχνά την εφαρμογή του ιχνηλάτη καταλληλότητας. Αυτό το λογισμικό είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε κίνητρα δεδομένου ότι εξετάζοντας την εφαρμογή θα ξέρετε ακριβώς πόση δραστηριότητα έχετε καταγράψει και πόσο μακριά πρέπει να πάτε.

Μπορείτε να πάτε πολύ πέρα ​​από την απλή προβολή των στατιστικών σας, όμως. Ανεξάρτητα από το ποια συσκευή παρακολούθησης γυμναστικής επιλέγετε, το συμπληρωματικό λογισμικό πιθανότατα περιλαμβάνει ορισμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε φίλους για να ανταγωνιστείτε και να παρακινήσετε ο ένας τον άλλον. Αν δεν γνωρίζετε πολλούς ανθρώπους σχετικά με τη δραστηριότητα παρακολούθησης δραστηριότητας, ελέγξτε αν η προσφορά λογισμικού περιλαμβάνει μια κοινότητα στυλ φόρουμ όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους χρήστες σχετικά με θέματα όπως η απώλεια βάρους, το υγιεινό μαγείρεμα, η βελτίωση του ύπνου και της μάθησης τα βασικά στοιχεία της συσκευής σας. (Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που αναφέρονται αυτήν τη στιγμή στη λειτουργία κοινότητας επιφάνειας εργασίας του Fitbit.)

Επιπλέον, οι περισσότερες εφαρμογές (ή το επιτραπέζιο λογισμικό) σας επιτρέπουν να καταγράφετε το φαγητό σας - και αν κοιτάτε να χάσετε βάρος, αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Εάν έχετε εισαγάγει τις πληροφορίες στόχου απώλειας βάρους στην εφαρμογή σας, πιθανότατα θα εμφανιστεί ένας αριθμός στόχων θερμίδων την ημέρα και η παρακολούθηση κάθε γεύματος μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε εάν μένετε σε τροχιά ή όχι.

5. Μείνετε υποκινημένοι

Οι περισσότεροι ιχνηλάτες δραστηριότητας θα δονηθούν στον καρπό σας εάν δεν έχετε ενεργήσει για μια δεδομένη περίοδο (συνήθως μία ώρα), σας προτρέπουν να σηκωθείτε και να κάνετε μια σύντομη βόλτα. Παρόλο που συχνά μπορεί να είναι πάρα πολύ εύκολο να αγνοήσετε αυτές τις υπενθυμίσεις, να τις ενσωματώσετε στη γενική σας στρατηγική και να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία για να σηκωθείτε και να πάρετε ένα ποτήρι νερό αν δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Ειδικά αν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας σε έναν υπολογιστή, προσπαθήστε να σκεφτείτε αυτές τις υπενθυμίσεις ως μια ωραία ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα - ίσως να αρχίσετε να τους περιμένετε!

Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να είστε αυτο-κίνητρο επίσης. Κάνετε σημαντική πρόοδο εάν αρχίσετε να φοράτε τον ιχνηλάτη δραστηριότητάς σας καθημερινά και έχετε διαμορφωθεί για να καταγράψετε με ακρίβεια όλη την κίνηση σας, αλλά το πιο σημαντικό βήμα είναι να αρχίσετε να ασκείτε σε τακτική βάση. Η αξιοποίηση των κοινωνικών και κοινοτικών πτυχών του λογισμικού της εφαρμογής και του επιτραπέζιου υπολογιστή της συσκευής σας μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε περισσότερο εμπλεκόμενοι - και πιο υπεύθυνοι - έτσι ώστε να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, αν αισθάνεστε λιγότερο από κίνητρα. Βρείτε ό, τι δουλεύει για να σας κρατήσει ενεργό - και θυμηθείτε ότι πολλοί ιχνηλάτες γυμναστικής μπορούν να συλλέγουν δεδομένα σε μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ποδηλασίας, οπότε μην αισθάνεστε δεμένοι με το γυμναστήριο για όλες τις προπονήσεις σας.

Για άλλους ελέγχους γυμναστικής, ελέγξτε τα 8 καλύτερα δώρα που θα αγοράσετε το 2017 για φανατικούς γυμναστικής .