Επιλέγοντας το Best Fitness Tracker

Οι σημαντικότεροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Εάν θέλετε να αγοράσετε μια συσκευή παρακολούθησης δραστηριότητας , πιθανόν να είστε λίγο συγκλονισμένοι από τις επιλογές. Δεν υπάρχει έλλειψη φωτογραφικών μηχανών και καρτ-φθαρμένων επιλογών στην αγορά, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να περιορίσετε τη λίστα αγορών σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για μερικές συμβουλές και δυνατότητες για να κοιτάξετε έξω, μαζί με μερικές κορυφαίες επιλογές σε διάφορες κατηγορίες.

Τιμή

Μπορείτε να βρείτε trackers fitness για πολύ κάτω από $ 100, όπως το Fitbit Zip ($ 50), το οποίο περιορίζεται σε απλά στατιστικά στοιχεία όπως η παρακολούθηση των βημάτων σας. (Σημείωση: Με βάση το χρόνο μου με Fitbit Zip πριν από λίγα χρόνια, αξίζει να πληρώσετε λίγο περισσότερο για μια πιο ακριβή, πλήρως εξοπλισμένη συσκευή.)

Καθώς ανεβαίνετε το φάσμα τιμών, θα βρείτε συσκευές με περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για πολλαπλά σπορ, παρακολούθηση ύπνου και συμβουλές για τη βελτίωση των προπονήσεων σας. Παραδείγματα συσκευών ανώτερου και ακριβότερου περιεχομένου περιλαμβάνουν το Fitbit Surge ($ 250) και το Basis Peak ($ ​​200).

Συντελεστής μορφής

Θέλετε ένα clip-on tracker γυμναστικής ή ένα wrist-worn ένα; Το $ 50 Jawbone Up Move είναι μια καλή επιλογή κλιπ (κομμάτια βήματα, ύπνος, θερμίδες καίγονται). Το $ 100 Fitbit One είναι μια άλλη ισχυρή επιλογή.

Εάν προτιμάτε μια συσκευή τύπου βραχιολιού, έχετε πολλές επιλογές, από το $ 150 Fitbit Charge (HR) έως την κορυφή Basis. Οι περισσότεροι ιχνηλάτες δραστηριότητας εμπίπτουν σε αυτόν τον τύπο παράγοντας, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη επιλογή ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Σχεδόν κάθε tracker δραστηριότητας θα έρθει με δυνατότητες παρακολούθησης ύπνου. Πολλοί επίσης πακέτα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού για να παρακολουθήσουν πώς αυξάνεται και πέφτει καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και, φυσικά, οποιοσδήποτε αληθινός ιχνηλάτης δραστηριότητας θα μπορεί να παρακολουθεί πόσες ενέργειες έχετε πάρει σε μια μέρα.

Επίσης, σημειώστε ότι οι περισσότεροι ιχνηλάτες δραστηριότητας συνεργάζονται είτε με μια εφαρμογή smartphone είτε με έναν ιστότοπο. Ψάξτε για μια συσκευή που προσφέρει κάποιον σύντροφο λογισμικού, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να βάλετε βαθύτερα στα στατιστικά της προπόνησής σας και ακόμα να ανταγωνίζεστε τους φίλους σας.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά και στατιστικά στοιχεία που πρέπει να αναζητήσετε. Εάν οι ανάγκες σας είναι πιο εξειδικευμένες - είτε είστε κολυμβητής είτε απλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την προπόνηση - δείτε τις επιλογές που αναφέρονται παρακάτω.

Top trackers δραστηριότητας για εξειδικευμένες λειτουργίες

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο να παρακολουθήσετε τα μοτίβα ύπνου σας, δώστε στο Misfit Shine μια ματιά. Η συσκευή περιλαμβάνει ένα "έξυπνο συναγερμό" που προσπαθεί να σας ξυπνήσει στη βέλτιστη στιγμή του κύκλου του ύπνου σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την αυτόματη παρακολούθηση ύπνου, ώστε να μην χρειάζεται να πιέζετε ένα κουμπί και να πείτε τη συσκευή που πρόκειται να κοιμηθείτε πριν αρχίσει να συγκεντρώνει τα στατιστικά σας.

Για όσους χρειάζονται μια αδιάβροχη συσκευή με υποστήριξη για πολλά αθλήματα, το Garmin Vivoactive (περίπου $ 250) είναι μια σταθερή επιλογή. Είναι στην ακριβή πλευρά αλλά κερδίζετε πολλά για τα χρήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων λειτουργίας, ποδηλασίας, κολύμβησης, πεζοπορίας και ακόμη και γκολφ. Το Vivoactive έρχεται επίσης με χαρακτηριστικά παρόμοια με το smartwatch , όπως κοινοποιήσεις κοινωνικών μέσων και τη δυνατότητα ελέγχου της μουσικής στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Απλά σημειώστε ότι το Vivoactive δεν περιλαμβάνει παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας.

Αν θέλετε έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας που υπερβαίνει τη βασική καταμέτρηση θερμίδων και τη μέτρηση βημάτων, ελέγξτε τη ζώνη της Microsoft ($ 200). Εκτός από την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας και όλων των αναμενόμενων στατιστικών στοιχείων, σας παρέχει πληροφορίες για την προπόνηση σας με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από επιλεγμένα προπονητικά προγράμματα για να επιτρέψετε στον ιχνηλάτη δραστηριότητας να σας εξυπηρετήσει ως προσωπικός σας εκπαιδευτής. Άλλες δυνατότητες σε στυλ smartwatch είναι επίσης διαθέσιμες από τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ειδοποιήσεις ημερολογίου και το Cortana της Microsoft, έναν εικονικό "βοηθό" ελεγχόμενο από τη φωνή.

Όχι όλοι οι ιχνηλάτες δραστηριότητας έρχονται με κομψή σχεδίαση, έτσι ώστε όσοι από εσάς εκτιμούν την εμφάνιση ενός gadget να θέλουν να εξετάσουν το Theings Activité (η έμφαση σας λέει ότι είναι φανταστικό). Σε 450 δολάρια, αυτή η ελβετική συσκευή είναι μακράν μία από τις πιο ακριβές επιλογές εκεί έξω, αλλά φαίνεται αρκετά κηλίδα - κάποιοι μπορεί να λένε ότι μοιάζει με ένα πραγματικό ρολόι από πολλά smartwatch. Αυτός ο ιχνηλάτης δραστηριότητας σας δίνει πάρα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα γυμναστικής, από τα συνηθισμένα στατιστικά στοιχεία μέχρι την ικανότητα να μετράτε γύρους όταν κολυμπάτε. Η μπαταρία διαρκεί περίπου 8 μήνες, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη φόρτιση κάθε βράδυ.

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχει ένας τόνος ιχνηλάτων δραστηριότητας εκεί έξω, οπότε είναι σημαντικό να έχετε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που θέλετε όταν ξεκινάτε τη σύγκριση-αγορές.