Οι καλύτεροι ιχνηλάτες δραστηριότητας για να φτάσουν σε σχήμα αυτή την άνοιξη

Αυτά τα είδη ένδυσης είναι οι ιδανικοί σας συνδυασμοί προπόνησης

Τώρα που το χειρότερο του φετινού χειμώνα είναι πίσω μας, ίσως να ξανασυζητήσετε τον εαυτό σας με το ψήφισμα του Πρωτοχρονιά σας ή να κάνετε τις προπονήσεις σας πέρα ​​από το γυμναστήριο για να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο. Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, εάν δεν διαθέτετε μια συσκευή παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, τώρα θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να πάρετε μία. Συνεχίστε να διαβάζετε για την χαμηλή πτώση στις κορυφαίες επιλογές βάσει των στόχων και του προϋπολογισμού σας.

Best For All-Fitness για έναν προϋπολογισμό: Xiaomi Mi Band

Η κινεζική εταιρεία Xiaomi δεν είναι απαραίτητα οικιακό όνομα εδώ στις ΗΠΑ, αλλά είναι υπεύθυνη για έναν από τους πιο προσιτούς ιχνηλάτες δραστηριότητας στην αγορά. Με μόλις 15 δολάρια (ναι, αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος!), Το χειροποίητο Mi Band προσφέρει βασικές λειτουργίες όπως τα βήματα που έχουν ληφθεί, η διανυόμενη απόσταση και η παρακολούθηση κύκλου ύπνου. Δεν θα ανταγωνιστεί πιο προηγμένα προϊόντα από μάρκες όπως το Fitbit όταν πρόκειται για θέματα όπως η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, γι 'αυτό είναι πιο κατάλληλο για περισσότερους χρήστες εισόδου ή για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μερικά βασικά στατιστικά στοιχεία παρά να γνωρίζουν κάθε μετρικά για τις προπονήσεις τους. Μερικά από τα βασικά διαφοροποιητικά στοιχεία είναι η εμπειρία της εφαρμογής, η οποία δεν είναι τόσο επιτακτική για τα συγκροτήματα Mi, όπως και για τα κινητά τηλέφωνα. Fitbit, για παράδειγμα.

Το Mi Band διατίθεται σε διάφορα χρώματα και μπορείτε να το αγοράσετε μέσω του Amazon μεταξύ άλλων e-λιανοπωλητών. Απλά σημειώστε ότι η Xiaomi έχει πειράξει ήδη το Mi Band 2, το οποίο φημολογείται ότι περιλαμβάνει οθόνη LCD και άλλα νέα χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν παίρνετε το άλμα και αγοράζετε μία από τις διαθέσιμες σήμερα συσκευές Mi Band, είναι μια σχετικά μικρή επένδυση, έτσι θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε τη γραμμή χωρίς να αισθάνεστε πολύ ενοχές για αυτό.

Καλύτερο για Απώλεια βάρους: Fitbit Aria Scale & # 43; το Fitbit Alta ή το τελεστή Smart Body Analyzer & # 43; το Puls Pace

Όταν πρόκειται να χάσετε βάρος, δεν υπάρχει μια σωστή προσέγγιση - πρέπει να βρείτε το σχήμα που είναι πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο για σας. Τούτου λεχθέντος, οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι η άσκηση και η παρακολούθηση των θερμίδων σε σχέση με τις θερμίδες έξω είναι σημαντικές πτυχές για την πτώση των κιλών. Επίσης, δεν βλάπτει να έχετε τα ίδια στατιστικά στοιχεία και τα ίδια δεδομένα που θα περιμένατε από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στην κλίμακα σας. Δύο εμπορικά σήματα με προϊόντα παρακολούθησης fitness, Fitbit και Τυγχάνοντας, επίσης πωλούν έξυπνες κλίμακες που κάνουν πολύ περισσότερα από την απλή εμφάνιση του βάρους σας.

Το πρώτο είναι η Aria Smart Scale από το Fitbit, το οποίο κοστίζει 129,95 δολάρια. Αυτό μπορεί να μοιάζει πολύ με μια κλίμακα - και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα προϊόντα της Fitbit είναι συνήθως στην πιο ακριβή πλευρά - αλλά τα προσφέρει όταν πρόκειται για λειτουργικότητα. Η κλίμακα συγχρονίζεται με το ταμπλό Fitbit για να εμφανίζει διακυμάνσεις του βάρους, του δείκτη μάζας σώματος (BMI), της άλιπης μάζας και του σωματικού λίπους με την πάροδο του χρόνου, βοηθώντας σας να δείτε τα πρότυπα και τις τάσεις για να εντοπίσετε τι βοηθά ή εμποδίζει τους στόχους απώλειας βάρους. Η κλίμακα είναι επίσης συμβατή με τους ιχνηλάτες δραστηριότητας Fitbit, δίνοντάς σας συστάσεις καθημερινής πρόσληψης για την επίτευξη των στόχων σας με βάση τα επίπεδα δραστηριότητάς σας μέσω της δυνατότητας Coaching Calorie. Ενώ θα μπορούσατε να συνδυάσετε την κλίμακα Aria με οποιαδήποτε συσκευή Fitbit, ίσως να εξετάσετε το Fitbit Alta , το οποίο είναι ένα από τα πιο ελκυστικά προϊόντα της εταιρείας μέχρι σήμερα. Συμβαίνει να κοστίζει το ίδιο ποσό με την κλίμακα Aria: 129,95 δολάρια. Και πάλι, δεν είναι φθηνό, αλλά αν είστε σε θέση να ενσωματώσει τους στο σχέδιο απώλειας βάρους σας αποτελεσματικά, θα μπορούσαν σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Το Outings είναι ίσως το πιο στενά συνδεδεμένο με τις έξυπνες κλίμακες και ο Smart Body Analyzer παραμένει μια ισχυρή επιλογή χάρη σε μια ολοκληρωμένη επιλογή στατιστικών στοιχείων. Διατιθέμενο σε $ 149,95 ($ 20 περισσότερο από την κλίμακα Fitbit) και διαθέσιμο και σε μπλε και άσπρο, αυτό το προϊόν μετρά το βάρος, το BMI, τη λιπαρή μάζα και ακόμη και τον καρδιακό ρυθμό. Όλα τα δεδομένα σας συγχρονίζονται αυτόματα με την εφαρμογή Health Mate μέσω Bluetooth ή Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Ακόμα καλύτερα, τα ζεύγη κλίμακας με μια ποικιλία εφαρμογών παρακολούθησης τροφής και τα αποτελέσματα θα σας δώσουν έναν καθημερινό στόχο θερμίδων με βάση το βάρος και το επίπεδο δραστηριότητας του στόχου σας.

Θα μπορούσε να έχει νόημα να χρησιμοποιείτε αυτήν την κλίμακα σε συνδυασμό με έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας και το Theings Pulse Ox θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή επειδή συνεργάζεται επίσης με την εφαρμογή Health Mate. Αυτός ο ανιχνευτής δραστηριότητας 99,95 δολάρια καταγράφει όλες τις συνήθεις μετρήσεις γυμναστικής, εκτός από την παρακολούθηση του ρυθμού της καρδιάς σας και του οξυγόνου στο αίμα (ο τελευταίος είναι ένας δείκτης της αποτελεσματικότητας της αναπνευστικής σας λειτουργίας).

Καλύτερο για την παρακολούθηση ύπνου: Jawbone UP3

Να πάρει τη μορφή σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους και αν οι στόχοι σας είναι λιγότεροι για την πτώση κιλών και περισσότεροι για να πάρει περισσότερους Zzzs, μια συσκευή παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης που παρακολουθεί τους κύκλους ύπνου σας θα μπορούσε να χωρέσει τον λογαριασμό.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται για περίπου 90 δολάρια για την Amazon, το Jawbone UP3 με το χέρι παρακολουθεί τα βήματα που έχουν ληφθεί, την απόσταση που έχει ταξιδέψει και άλλα, αλλά ξεχωρίζει για την προσφορά μερικών από τα πιο βαθιά στατιστικά στοιχεία ύπνου. Παραδείγματος χάριν, παρακολουθεί όχι μόνο το χρόνο που κοιμάται αλλά και το χρόνο μέσα σε κάθε στάδιο: REM, ελαφρύ και βαθύ ύπνο. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι απλώς διασκέδαση για τα παχνιά των δεδομένων, όμως; η συσκευή σας χρησιμοποιεί επίσης για να σας ξυπνήσει στην πιο κατάλληλη στιγμή μέσω της σιωπηρής λειτουργίας Smart Alarm.

Best For All-Γύρω Γυμναστήριο όταν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο: Fitbit Surge

Σε $ 249,95 - ή μόλις $ 200 αν αγοράσετε μέσω του Amazon - το Fitbit Surge δεν είναι φθηνό, αλλά προσφέρει όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες που θα μπορούσατε να θέλετε σε έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας. Εκτός από τα συνηθισμένα βήματα, πτήσεις (σκάλες), θερμίδες και παρακολούθηση απόστασης, η συσκευή προσφέρει ενσωματωμένο GPS, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα δρομολόγιά σας και ακόμη και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε πραγματικό χρόνο. Το Fitbit Surge προσφέρει επίσης συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού μείον την ανάγκη για ένα λουράκι στο στήθος - κάτι που οι αθλητές hardcore θα εκτιμήσουν.

Επιπλέον, αυτό το συγκρότημα διαθέτει αυτόματη λειτουργία αναγνώρισης της άσκησης, έτσι ώστε να μπορεί να διακρίνει τις διαδρομές σας από τις βόλτες με ποδήλατο και να προσφέρει παρακολούθηση δραστηριότητας για όλους τους τύπους προπονήσεων. Το Surge είναι η κορυφαία συσκευή Fitbit όταν πρόκειται για λειτουργίες γυμναστικής, οπότε αν η άσκηση περισσότερο και η καλύτερη άσκηση είναι οι στόχοι σας αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι, αυτή η επιλογή έχει σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό που θα χρειαστείτε. Παρέχει ακόμη και μια ασπρόμαυρη οθόνη αφής, την οποία μπορείτε να δείτε για να δείτε τα τελευταία σας στατιστικά στοιχεία - ένα χαρακτηριστικό που μας άρεσε όταν δοκιμάσαμε το προϊόν αυτό πέρυσι.

Συμπέρασμα

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμη και ο καλύτερος, πιο τεχνολογικά προηγμένος μηχανισμός παρακολούθησης γυμναστικής δεν θα σας κάνει καλό, εκτός αν έχετε το κίνητρο να εργαστείτε. Ναι, μερικές από αυτές τις συσκευές επιχειρούν να σας παρακινήσουν θέτοντας στόχους και προβάλλοντας ενθαρρύνσεις για την εκπλήρωση ορισμένων ποσοστώσεων, αλλά εάν θα εκπληρώσετε ή όχι τους στόχους σας δεν έχει να κάνει με την τεχνολογία και περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητα μια τεράστια διαφορά αν ξοδεύετε $ 15 ή $ 250 σε μια συσκευή παρακολούθησης δραστηριότητας. Όλοι αυτοί προσφέρουν τα βασικά (βήματα, θερμίδες, απόσταση) και ανάλογα με την κατάστασή σας, αυτά τα στατιστικά στοιχεία θα μπορούσαν να είναι αρκετά για να σας εθιστούν στα οφέλη της εργασίας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ανάρτηση έχει επισημάνει ορισμένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά παρακολούθησης δραστηριότητας και σας ενέπνευσε να βρείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο .