Τα κορυφαία 12 Ασφάλεια προγράμματος περιήγησης και Πρόσθετα ιδιωτικού απορρήτου στο Διαδίκτυο

Τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα για την ασφάλεια του προγράμματος περιήγησης και το ιδιωτικό απόρρητο του Internet

Ποτέ δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται για την ασφάλεια του προγράμματος περιήγησης και την ιδιωτικότητα του Διαδικτύου. Υπάρχουν διάφορα μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να αποφύγετε να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης χάκερ. Κάποιος είναι να εγκαταστήσετε μερικά από τα ακόλουθα πρόσθετα ασφαλείας για προγράμματα περιήγησης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να σας προστατεύουν από τις αδυναμίες του προγράμματος περιήγησης. Μια άλλη σημαντική πτυχή της περιήγησης στο διαδίκτυο είναι το ιδιωτικό σας απόρρητο στο διαδίκτυο. Μερικά από τα ακόλουθα πρόσθετα βοηθούν στην προστασία αυτού του ιδιωτικού απορρήτου στο Internet με διάφορους μοναδικούς τρόπους.

Adblock Plus

adblockplus.org

Το Adblock Plus αποτρέπει τη λήψη ορισμένων banners και άλλων διαφημίσεων και συνεπώς η εμφάνισή τους, όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα . Ένα πλήρως προσαρμόσιμο ενσωματωμένο φίλτρο σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκλείσετε συγκεκριμένους τύπους διαφημίσεων ή να καταπνίξετε εντελώς την πλειοψηφία των διαφημίσεων.

Προσαρμόστε το Google

(Φωτογραφία © Scott Orgera).

Το CustomizeGoogle σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε την εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google με διάφορους τρόπους, όπως την προσθήκη συνδέσμων σε άλλες μηχανές αναζήτησης και την καταστολή των διαφημίσεων. Περιλαμβάνονται επίσης πολλές άλλες λειτουργίες όπως η κάλυψη του αναγνωριστικού σας Google και τα αποτελέσματα αναζήτησης συνεχούς ροής.

Finjan SecureBrowsing

(Φωτογραφία © techno - # 218131 / stockxpert).
Το Finjan SecureBrowsing πραγματοποιεί αναζήτηση σε σημαντικούς ιστότοπους καθώς και αποτελέσματα αναζήτησης για κακόβουλο περιεχόμενο που κρύβεται πίσω από συνδέσμους. Με την πρόσβαση και τη σάρωση διευθύνσεων URL προορισμού σε πραγματικό χρόνο, το πρόσθετο προειδοποιεί προληπτικά όταν ένας σύνδεσμος είναι δυνητικά επικίνδυνος.

Flagfox

(Φωτογραφία © Dave.G).

Το Flagfox παρέχει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες διακομιστή ενός ιστότοπου. Μια μικρή σημαία που δηλώνει τη χώρα προέλευσης του διακομιστή εμφανίζεται αυτόματα στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης . Περισσότερο "

FlashBlock

(Φωτογραφία © 14634081 - vacuum3d - stockxpert).
Το FlashBlock αποκλείει αυτόματα όλο το περιεχόμενο σε ιστότοπους από οποιονδήποτε από τους παρακάτω τύπους Macromedia: Flash, Shockwave και Authorware. Περισσότερο "

Glubble Οικογενειακή Έκδοση

(Φωτογραφία © Glaxstar, Inc.).
Η έκδοση Glubble Family Edition παρέχει μια πλήρως λειτουργική σουίτα γονικού ελέγχου για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Παρέχει στους γονείς, τους δασκάλους και άλλους κηδεμόνες τη δυνατότητα να υπαγορεύουν με ασφάλεια και να παρακολουθούν τις περιοχές του διαδικτύου που μπορούν να δουν τα παιδιά και οι μαθητές τους.

IE7pro

(Φωτογραφία © Microsoft Corporation).
Το IE7Pro είναι ένα must-have add-on που περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για να κάνει το πρόγραμμα περιήγησης πιο φιλικό, πιο χρήσιμο, ασφαλές και προσαρμόσιμο.

Netcraft Toolbar

(Φωτογραφία © 0tvalo - # 821007 / stockxpert).

Το Netcraft Toolbar σας βοηθά να σας προστατεύσουμε από τις επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος αποκλείοντας την πρόσβαση σε ύποπτες διευθύνσεις URL. Σχεδιάζοντας από τη μεγάλη βάση δεδομένων και στηριζόμενη στην κοινοτική εισροή, το Netcraft χρησιμοποιεί ένα γιγαντιαίο "σύστημα παρακολούθησης γειτονιάς" για να συλλέγει ενεργά διευθύνσεις URL που εμπλέκονται στο phishing.

NoScript

(Photo © InformAction).
Το NoScript επιτρέπει την εκτέλεση εκτελέσιμου περιεχομένου, όπως JavaScript, μόνο εάν φιλοξενείται σε έναν τομέα στον οποίο έχετε εμπιστοσύνη. Περισσότερο "

Γραμμή εργαλείων Quero

(Φωτογραφία © Quero).
Το Quero Toolbar προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση της γραμμής διευθύνσεων του IE. Το αναδυόμενο παράθυρο και ο αποκλεισμός διαφημίσεων μεταφέρονται στο επόμενο επίπεδο, επιτρέποντάς σας όχι μόνο να αποκλείσετε τυποποιημένα αναδυόμενα παράθυρα αλλά να καταπνίξετε ακόμη και να μην εμφανίζονται ορισμένες διαφημίσεις Google. Το πιο σημαντικό, μπορεί να σας προστατεύσει από ορισμένους τύπους επιθέσεων phishing.

ShowIP

(Φωτογραφία © Jan Dittmer).
Το ShowIP εμφανίζει τη διεύθυνση IP της ιστοσελίδας που βλέπετε αυτήν τη στιγμή στη γραμμή κατάστασης του προγράμματος περιήγησης. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε υπηρεσίες όπως whois και netcraft μέσω IP ή Hostname. Περισσότερο "

Sxipper

(Φωτογραφία © Sxip).
Το Sxipper αποθηκεύει με ασφάλεια ονόματα, κωδικούς πρόσβασης και άλλα δεδομένα που εισάγετε συχνά σε διάφορους ιστότοπους. Περισσότερο "