Δωρεάν λογισμικό αποκλεισμού ανεπιθύμητων διαφημίσεων και λογισμικού αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Προστατέψτε τον υπολογιστή σας από την ενοχλητική διαφημιστική προβολή

Google Toolbar
Το Google Toolbar όχι μόνο σας βοηθά να αποκλείσετε ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις, αλλά επίσης σας επιτρέπει να συμπληρώσετε φόρμες με ένα μόνο κλικ, να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας στον ιστό σε μια συγκεκριμένη χώρα ή μόνο στις σελίδες ενός ιστότοπου και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Γραμμή εργαλείων για τα συνοδευτικά στοιχεία Yahoo
Η γραμμή εργαλείων Yahoo Companion είναι παρόμοια με το Google Toolbar. Προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν και να καταστήσουν αποτελεσματικότερη την πλοήγηση στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα την αναζήτηση στον ιστό. Ως πρόσθετο μπόνους, σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τον τρόπο και αν εμφανίζονται τα αναδυόμενα παράθυρα.

Pop-Up Stopper δωρεάν
Περιηγηθείτε με στυλ με αυτό το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων pop-up για τον Internet Explorer και το Netscape. Αυτό το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή για χρήση ή λήψη.

Stop-The-Pop-Up
Το Stop-the-Pop-Up είναι ένας δωρεάν block-up blocker που εμποδίζει την εμφάνιση όλων των ενοχλητικών αναδυόμενων παραθύρων κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Pop-Up Killer
Ελεύθερος-Popup-Killer SPEEDS UP σας σερφ. Είναι αβίαστα σκοτώνει εκείνους τους αόρατους popunders φόντου που μασώνω το bandwidth σας ($$) και επιβραδύνει τις λήψεις σας.

Χωρίς διαφημίσεις
Το NoAds σταματά τις αναδυόμενες διαφημίσεις στο Διαδίκτυο από την παρεμπόδιση της πλοήγησης στο διαδίκτυο. Το NoAds είναι πλήρως διαμορφώσιμο, επιτρέποντάς σας να καθορίσετε ποιες διαφημίσεις θέλετε να καταστραφούν αυτόματα.

Διακοπή ανεπιθύμητου μηνύματος Messenger
Το λογισμικό μας επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη, ακόμη και σε όσους έχουν ελάχιστη ή μη γνώση των υπολογιστών, να μπορούν να σταματήσουν το spam με ένα κλικ.

SecretMaker
Το All-in-One SECRETMAKER έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να διατηρούν το κουτί τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα μηνύματα, να αποφεύγουν τις ενοχλητικές διαλείψεις διαφημίσεων και διαφημίσεων με banner, να προστατεύουν το απόρρητό τους και να αποφεύγουν τη δημιουργία προφίλ και να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το Διαδίκτυο για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση.