Κατάργηση κωδικών πρόσβασης χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή μητρώου εκτός σύνδεσης NT

Ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT & Registry Editor είναι ένα πολύ γρήγορο πρόγραμμα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης. Παραθέτω την ανάκτηση επειδή το πρόγραμμα δεν ανακτά τον κωδικό πρόσβασης - το διαγράφει.

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από άλλα εργαλεία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, όπως το πολύ δημοφιλές Ophcrack .

Για μια γρήγορη επισκόπηση, ανατρέξτε στην πλήρη ανασκόπηση του κωδικού πρόσβασης και του επεξεργαστή μητρώου εκτός σύνδεσης NT .

01 από 17

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Εκδότη χωρίς κωδικό πρόσβασης και μητρώου εκτός σύνδεσης NT

Αποσύνδεση κωδικού πρόσβασης NT και επεξεργαστή μητρώου.

Offline κωδικός πρόσβασης NT και Registry Editor είναι ένα πρόγραμμα που διαγράφει τους κωδικούς πρόσβασης, ώστε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Offline NT Password & Editor Editor. Όταν ο ιστότοπος φορτώνεται όπως φαίνεται παραπάνω, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Λήψη και κάντε κλικ στο σύνδεσμο δίπλα στην εικόνα Εκκίνησης CD - στο παραπάνω παράδειγμα, θα ήταν το αρχείο cd140201.zip .

Σημείωση: Εφόσον προφανώς δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας αμέσως επειδή δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης, αυτά τα τρία πρώτα βήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε άλλον υπολογιστή στον οποίο έχετε πρόσβαση. Αυτός ο "άλλος" υπολογιστής θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο Internet και τη δυνατότητα εγγραφής ενός δίσκου.

Μια άλλη Σημείωση: Πρόκειται για ένα πλήρες σεμινάριο σχετικά με τη χρήση του κωδικού πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και του Επεξεργαστή μητρώου για να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows, αλλά θα συνιστούσα ιδιαίτερα, πριν ξεκινήσετε ακόμη, να περπατήσετε ολόκληρη τη διαδικασία μόλις για να δείτε πώς θα λειτουργήσει .

Ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης του NT και του Επεξεργαστή Μητρώου είναι πλήρως κείμενο, το οποίο μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό. Ωστόσο, οποιοσδήποτε θα πρέπει να είναι σε θέση να ολοκληρώσει τη διαδικασία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο εφ 'όσον μπορείτε να ακολουθήσετε μαζί με αυτές τις οδηγίες.

02 από 17

Λήψη και εξαγωγή του κωδικού πρόσβασης χωρίς σύνδεση NT και του επεξεργαστή μητρώου Αρχείο ISO zipped

Λήψη αρχείου ONTP & RE ZIP στο Chrome.

Ο Αποσυνδεδεμένος Κωδικός πρόσβασης NT και ο Επεξεργαστής Μητρώου θα ξεκινήσει αυτόματα λήψη Η λήψη γίνεται με τη μορφή ενός ενιαίου αρχείου ISO που περιέχεται σε ένα αρχείο ZIP .

Σημαντικό: Δεν υπάρχουν ξεχωριστές εκδόσεις του Κωδικοποιητή κωδικού πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και του Επεξεργαστή μητρώου για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα Windows. Αυτό το ενιαίο πρόγραμμα είναι σε θέση να καταργήσει τον κωδικό πρόσβασης από οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη στα Windows 2000 ή νεότερα λειτουργικά συστήματα της Microsoft. Αυτό περιλαμβάνει τα Windows 10 και τα Windows 8 (μόνο οι τοπικοί λογαριασμοί), τα Windows 7 , τα Windows Vista και τα Windows XP .

Αν σας ζητηθεί, επιλέξτε " Λήψη" ή " Αποθήκευση" του αρχείου - οι φυλλομετρητές συχνά φράζουν αυτό διαφορετικά. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε άλλο σημείο που μπορείτε να φτάσετε εύκολα. Ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και ο επεξεργαστής μητρώου είναι ένα μικρό στοιχείο λήψης, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

Σημείωση: Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει την ολοκληρωμένη διαδικασία λήψης για το αρχείο ZIP ZIP και Registry Editor χωρίς σύνδεση κατά τη λήψη μέσω του Internet Explorer στα Windows 7. Αν κάνετε λήψη με διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ή σε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, λίγο διαφορετικό για εσάς.

Μετά τη λήψη, εξαγάγετε το αρχείο ISO από το αρχείο ZIP. Μη διστάσετε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο στα Windows ή κάποιο άλλο δωρεάν εργαλείο εξαγωγής αρχείων - Μου αρέσει πολύ το 7-Zip.

03 από 17

Κάψτε τον Κωδικό ISO και τον επεξεργαστή μητρώου χωρίς σύνδεση ISO σε δίσκο

Εκκαθαρισμένος κωδικός πρόσβασης NT χωρίς σύνδεση και δίσκος επεξεργασίας μητρώου.

Μετά την εξαγωγή του αρχείου ISO ISO (cd110511.iso) από το ληφθέν αρχείο ZIP , θα χρειαστεί να εγγράψετε το αρχείο ISO σε ένα δίσκο .

Συμβουλή: Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του αρχείου ISO (κάτω από 5 MB), ένα CD είναι η πιο οικονομική επιλογή δίσκου, αν και ένα DVD ή BD θα λειτουργήσει εξίσου καλά αν αυτό είναι όλο που έχετε.

Η κάψιμο ενός αρχείου ISO σε ένα δίσκο είναι λίγο διαφορετικό από το κάψιμο συνηθισμένων αρχείων ή μουσικής. Αν ποτέ δεν κάνατε ποτέ εγγραφή ενός αρχείου ISO σε ένα δίσκο, σας συνιστώ να ακολουθήσετε τις οδηγίες με τις οποίες συνδέομαι στο τέλος της πρώτης παραγράφου παραπάνω. Δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Σημαντικό: Εάν το αρχείο ISO δεν έχει εγγραφεί σωστά, ο κωδικός πρόσβασης και ο επεξεργαστής μητρώου του Offline NT ενδέχεται να μην λειτουργούν καθόλου.

Αφού καταγράψετε την εικόνα ISO ISO σε δίσκο, μεταβείτε στον υπολογιστή στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και συνεχίστε στο επόμενο βήμα.

04 από 17

Επανεκκινήστε με το δίσκο επεξεργαστή κωδικού πρόσβασης χωρίς σύνδεση NT και επεξεργαστή μητρώου στη μονάδα δίσκου

Παράδειγμα οθόνης POST.

Ο δίσκος εκτός σύνδεσης κωδικού πρόσβασης και επεξεργαστή μητρώου NT που μόλις κάνατε είναι bootable , που σημαίνει ότι περιέχει ένα μικρό λειτουργικό σύστημα και λογισμικό και μπορεί να τρέξει ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα στο σκληρό σας δίσκο . Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε σε αυτή την περίπτωση επειδή δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα στο σκληρό δίσκο σας αυτή τη στιγμή επειδή δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης.

Εισαγάγετε το δίσκο Επεξεργαστή κωδικού πρόσβασης και μητρώου μη αυτόματου NT στη μονάδα CD / DVD / BD και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Η αρχική οθόνη που βλέπετε μετά την επανεκκίνηση πρέπει να είναι η ίδια που βλέπετε πάντα αμέσως μετά την εκκίνηση του υπολογιστή σας. Ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες υπολογιστή ή μπορεί να υπάρχει λογότυπο κατασκευαστή ηλεκτρονικού υπολογιστή όπως παρουσιάζεται παραπάνω.

Ο Αποσυνδεδεμένος Κωδικός πρόσβασης NT και ο Επεξεργαστής μητρώου αρχίζει να φορτώνεται μετά από αυτό το σημείο στη διαδικασία εκκίνησης, όπως φαίνεται στο επόμενο βήμα.

05 του 17

Πατήστε το πλήκτρο ENTER στο BOOT: Prompt

Μενού εκκίνησης του Linux από τον κωδικό πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και τον επεξεργαστή μητρώου.

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής εκκίνησης του υπολογιστή σας, όπως φαίνεται στο προηγούμενο βήμα, θα πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη το μενού Εκτέλεση κωδικού πρόσβασης και μητρώου εκτός σύνδεσης που εμφανίζεται παραπάνω.

Πατήστε το πλήκτρο ENTER στη γραμμή εκκίνησης: που εμφανίζεται παραπάνω.

Δεν βλέπετε αυτήν την οθόνη;

Εάν τα Windows ξεκίνησαν, βλέπετε ένα μήνυμα σφάλματος ή βλέπετε μια κενή οθόνη για περισσότερο από μερικά λεπτά, τότε κάτι πήγε στραβά. Εάν βλέπετε κάτι διαφορετικό από το μήνυμα που εμφανίζεται παραπάνω, τότε ο Εκτυπωτής κωδικού πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και του μητρώου δεν ξεκίνησε σωστά και δεν θα καταργήσει / επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εκτελείτε εκκίνηση σωστά στο δίσκο ;: Ο πιο πιθανός λόγος ότι ο κωδικός πρόσβασης και ο επεξεργαστής μητρώου του Offline NT ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά είναι επειδή ο υπολογιστής σας δεν έχει ρυθμιστεί για εκκίνηση από το δίσκο που κάνατε. Μην ανησυχείτε, είναι μια εύκολη λύση.

Ανατρέξτε στον οδηγό " Πώς να ξεκινήσετε από έναν οδηγό δίσκων CD, DVD ή BD" . Ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στην εντολή εκκίνησης - εξηγείται στο tutorial.

Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο βήμα 4 και δοκιμάστε ξανά την εκκίνηση του δίσκου Editor χωρίς κωδικό πρόσβασης και επεξεργαστή μητρώου. Μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε αυτό το σεμινάριο από εκεί.

Μήπως κάνατε σωστή εγγραφή του αρχείου ISO ;: Ο δεύτερος πιο πιθανός λόγος ότι ο δίσκος του κωδικού πρόσβασης και του μητρώου του Registry Editor δεν λειτουργεί κανονικά είναι επειδή το αρχείο ISO δεν είχε καεί σωστά. Τα αρχεία ISO είναι ειδικά είδη αρχείων και πρέπει να καίγονται διαφορετικά από ό, τι μπορεί να έχετε κάψει μουσική ή άλλα αρχεία. Πηγαίνετε πίσω στο βήμα 3 και δοκιμάστε ξανά να γράψετε το αρχείο ISO χωρίς κωδικό πρόσβασης και επεξεργαστή μητρώου ISO.

06 από 17

Περιμένετε μέχρι να φορτωθεί ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και ο Επεξεργαστής μητρώου

Φόρτωση αρχείων Linux.

Το επόμενο πράγμα που θα δείτε είναι πολλές γραμμές κειμένου που τρέχουν γρήγορα στην οθόνη. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εδώ.

Αυτές οι γραμμές κειμένου περιγράφουν λεπτομερώς τις πολλές μεμονωμένες εργασίες που επιχειρεί το λειτουργικό σύστημα Linux για την φόρτωση του προγράμματος λογισμικού Offline NT Password & Registry Editor το οποίο θα αφαιρέσει τους κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασης των Windows στον σκληρό σας δίσκο (μην ανησυχείτε - επιλέγετε αργότερα σε αυτήν τη διαδικασία).

07 από 17

Επιλέξτε το διαμέρισμα σωστού σκληρού δίσκου

Μενού επιλογής διαμερίσματος ONTP & RE.

Το επόμενο βήμα της διαδικασίας επεξεργαστή κωδικού πρόσβασης και μητρώου εκτός σύνδεσης NT είναι να επιλέξετε το διαμέρισμα που περιέχει την εγκατάσταση των Windows από την οποία θέλετε να διαγράψετε έναν κωδικό πρόσβασης.

Ορισμένοι υπολογιστές, ειδικά εκείνοι με Windows XP ή παλαιότερα, έχουν ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα εγκατεστημένο σε ένα διαμέρισμα σε έναν σκληρό δίσκο , καθιστώντας την μια πολύ εύκολη επιλογή.

Αν αυτό συμβαίνει για εσάς, απλά πιέστε το πλήκτρο ENTER για να αποδεχθείτε το προεπιλεγμένο διαμέρισμα. Διαφορετικά, πληκτρολογήστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο σωστό διαμέρισμα από τη λίστα πιθανών εγκαταστάσεων των παραθύρων και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER .

Συμβουλή: Αν αναφέρονται περισσότερα από ένα διαμερίσματα και δεν είστε βέβαιοι ποιος θα επιλέξει, είναι πιθανό το μεγαλύτερο διαμέρισμα να είναι αυτό που έχει εγκατασταθεί στα Windows.

Windows 7 Σημείωση: Σε κάθε υπολογιστή Windows 7 θα εμφανίζονται περισσότερα από ένα διαμερίσματα. Σε πολλές περιπτώσεις, το κατάλληλο διαμέρισμα που θα επιλέξετε θα είναι ο αριθμός 2. Το διαμέρισμα των 100 MB με την ένδειξη BOOT δεν είναι ποτέ η σωστή επιλογή.

08 από 17

Επιλέξτε την επιλογή "Επαναφορά κωδικού πρόσβασης"

ONTP & RE Επιλογή θέσης διαδρομής μητρώου.

Ο Αποσυνδεδεμένος Κωδικός πρόσβασης NT και ο Επεξεργαστής μητρώου ζητά τώρα ποιο μέρος του μητρώου θα πρέπει να φορτώσει. Μας ενδιαφέρει η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης των Windows, ώστε να το κάνουμε αυτό.

Πατήστε το πλήκτρο ENTER για να αποδεχθείτε την προεπιλεγμένη επιλογή 1 , η οποία είναι η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης [sam] .

Σημείωση: Το εργαλείο Εκτός σύνδεσης κωδικού πρόσβασης NT και μητρώου μητρώου μπορεί να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες εκτός από την επαναφορά των κωδικών πρόσβασης των Windows, αλλά δεδομένου ότι αυτό είναι το επίκεντρο αυτού του συγκεκριμένου φροντιστηρίου, αυτό είναι όλο που θα συζητήσουμε.

Συμβουλή: Βλέπετε γραμμές κώδικα υπολογιστή με ένα - Περισσότερα - στο κάτω μέρος της οθόνης; Μερικοί από εσάς θα είναι και αυτό είναι εντάξει, απλά πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί.

09 από 17

Επιλέξτε το στοιχείο Επεξεργασία δεδομένων χρήστη και κωδικών πρόσβασης

Κύριος κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και μενού επεξεργασίας μητρώου.

Τώρα που το μητρώο έχει φορτωθεί και είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα, ο κωδικός πρόσβασης και ο επεξεργαστής μητρώου του Offline NT πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς τι θέλετε να κάνετε.

Πατήστε το πλήκτρο ENTER για να αποδεχθείτε την προεπιλεγμένη επιλογή Επεξεργασία δεδομένων χρήστη και κωδικών πρόσβασης .

Αυτό θα φορτώσει τις απαραίτητες επιλογές για την πραγματική επαναφορά κωδικού πρόσβασης.

10 από 17

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη για επεξεργασία

Οθόνη επιλογής χρήστη ONTP & RE.

Ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και του Επεξεργαστή μητρώου πρέπει τώρα να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης των χρηστών των Windows που θέλετε να διαγράψετε (διαγραφή, διαγραφή, κενό, αφαίρεση, καλέστε αυτό που σας αρέσει).

Ένας προεπιλεγμένος χρήστης εμφανίζεται ανάμεσα στις αγκύλες στη γραμμή εντολών. Στο παραπάνω παράδειγμα, μπορείτε να δείτε ότι είναι ο χρήστης Διαχειριστής .

Εάν ο προεπιλεγμένος χρήστης είναι ο χρήστης από τον οποίο θέλετε να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης, πατήστε απλώς το πλήκτρο ENTER . Ή μπορείτε να πληκτρολογήσετε το RID για οποιονδήποτε καταχωρημένο χρήστη, όπως σε αυτό το παράδειγμα όπου εισάγετε 03ed για Admin και στη συνέχεια πατήστε ENTER .

11 από 17

Επιλέξτε να διαγράψετε ή να σβήσετε τον κωδικό πρόσβασης

ONTP & RE μενού επεξεργασίας χρήστη.

Στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε το μενού επεξεργασίας χρήστη με πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Πληκτρολογήστε 1 για τον καθαρό (κενό) κωδικό χρήστη και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER .

Σημείωση: Ο κωδικός πρόσβασης και ο επεξεργαστής μητρώου εκτός σύνδεσης NT εμφανίζουν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το όνομα χρήστη που εισάγατε στο τελευταίο βήμα - το πλήρες όνομα, τις ομάδες στις οποίες ανήκει ο χρήστης, πόσες αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης έχουν πραγματοποιηθεί, πόσες συνολικές συνδέσεις έχουν ολοκληρωθεί, κι αλλα.

Σημαντικό: Εάν δείτε έναν έλεγχο στο Passwd not req. αυτό σημαίνει ότι ο κωδικός πρόσβασης δεν αποτελεί απαίτηση για αυτόν τον συγκεκριμένο χρήστη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης για πρόσβαση στον λογαριασμό στα Windows. Με άλλα λόγια, λέει ότι είναι δυνατή η διαγραφή του κωδικού πρόσβασης αυτού του χρήστη.

12 από 17

Πληκτρολογήστε! για να τερματίσετε το εργαλείο επεξεργασίας χρήστη

ONTP & RE μενού επεξεργασίας χρήστη.

Υποθέτοντας ότι δεν υπήρχαν προβλήματα, θα πρέπει να δείτε έναν κωδικό πρόσβασης που έχει εκκαθαριστεί! μετά την εισαγωγή 1 στο προηγούμενο βήμα.

Πληκτρολογήστε ! για να κλείσετε τον χρήστη επεξεργασίας και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER .

Σημαντικό: Πρέπει να επιβεβαιώσετε αυτές τις αλλαγές αργότερα πριν ολοκληρωθούν. Αν κλείσετε τώρα τον κωδικό πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και τον επεξεργαστή μητρώου, τότε η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης δεν θα πραγματοποιηθεί!

13 από 17

Πληκτρολογήστε q για να κλείσετε τον κωδικό πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και τον επεξεργαστή μητρώου

Αποσυνδεδεμένος κωδικός πρόσβασης NT και επεξεργαστή μητρώου Κύριο μενού.

Εισαγάγετε το q και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER για να κλείσετε το εργαλείο επεξεργασίας μητρώου του μητρώου του Offline NT και του Editor μητρώου .

Σημαντικό: Δεν είστε ακόμα έτοιμοι! Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την αλλαγή της επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης στο επόμενο βήμα πριν τεθεί σε ισχύ.

14 από 17

Επιβεβαιώστε την επαναφορά των αλλαγών του κωδικού πρόσβασης

Επιλογές εναλλαγής εγγραφής ONTP & RE.

Στο μενού Τέσσερα βήματα: Εγγραφή αλλαγών , ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και ο μητρώος του μητρώου σας ρωτά εάν θέλετε να γράψετε τα αρχεία .

Πληκτρολογήστε y και έπειτα πιέστε το πλήκτρο ENTER .

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα EDIT COMPLETE στην οθόνη. Αν το κάνετε, αυτό σημαίνει ότι ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT & Registry Editor έχει γράψει τις αλλαγές στον κωδικό πρόσβασης στον υπολογιστή σας!

15 από 17

Επιβεβαιώστε ότι ολοκληρώσατε τη χρήση του κωδικού πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και του Επεξεργαστή μητρώου

Οθόνη επιλογών προγράμματος ONTP & RE Rerun.

Ο κωδικός πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και ο Επεξεργαστής μητρώου σας δίνουν μια επιλογή εδώ για να επαναλάβετε το πρόγραμμα. Εάν παρακολουθήσατε μαζί με αυτό το σεμινάριο και όλα φαίνεται να έχουν λειτουργήσει σωστά, τότε δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβετε τίποτα.

Πατήστε το πλήκτρο ENTER για να επιβεβαιώσετε την προεπιλεγμένη επιλογή μη επανάληψης της επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.

16 από 17

Καταργήστε το δίσκο επεξεργαστή κωδικού πρόσβασης και μητρώου μητρώου εκτός σύνδεσης και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Αποσυνδεδεμένος κωδικός πρόσβασης NT και επεξεργαστής μητρώου.

Αυτό είναι ... μόλις ολοκληρώσατε τη διαδικασία απομάκρυνσης κωδικού πρόσβασης εκτός σύνδεσης κωδικού πρόσβασης και επεξεργαστή μητρώου.

Στο επόμενο βήμα, θα φτάσετε τελικά στη σύνδεση στα Windows χωρίς να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης!

Σημείωση: Εάν λάβετε ένα "έλεγχο εργασίας απενεργοποιημένο" ή ένα "δεν μπορεί να έχει πρόσβαση tty" σφάλμα, μην ανησυχείτε. Εφόσον το μήνυμα επιβεβαίωσης EDIT COMPLETE καταχωρήθηκε στην οθόνη αφού επιβεβαιώσατε τις αλλαγές επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης, τότε ο κωδικός πρόσβασης των Windows ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θα πρέπει ακόμα να βλέπετε την επιβεβαίωση στην οθόνη σε αυτό το σημείο.

Καταργήστε το δίσκο εκτός σύνδεσης κωδικού πρόσβασης NT και μητρώου μητρώου από τη μονάδα οπτικού δίσκου και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας με μη αυτόματο τρόπο.

Σημείωση: Εάν δεν καταργήσετε το δίσκο "Κωδικοποιητής κωδικού πρόσβασης NT & Registry Editor" πριν να κάνετε επανεκκίνηση, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να εκκινήσει από το δίσκο εκτός σύνδεσης κωδικού πρόσβασης και επεξεργαστή μητρώου NT αντί του σκληρού σας δίσκου . Εάν συμβεί αυτό, απλώς αφαιρέστε το δίσκο και επανεκκινήστε το με το χέρι.

Έγινε αποτυχία κωδικού πρόσβασης εκτός σύνδεσης NT και επεξεργαστή μητρώου να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας;

Ο Αποσυνδεδεμένος Κωδικός πρόσβασης NT και ο επεξεργαστής μητρώου ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις περιπτώσεις. Εάν δεν έκανε το τέχνασμα, δοκιμάστε μόνο ένα άλλο δωρεάν εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows . Όλα αυτά τα προγράμματα λειτουργούν διαφορετικά, οπότε αν το ONTP & RE δεν λειτούργησε για κάποιο λόγο, ένα άλλο πρόγραμμα μπορεί να λειτουργεί ακόμα καλά.

Ενδέχεται επίσης να θέλετε να ελέγξετε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις του προγράμματος ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows, εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια.

17 από 17

Περιμένετε να ξεκινήσουν τα Windows - Δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης!

Ξεκινώντας τα Windows 7.

Τώρα που ο κωδικός πρόσβασής σας έχει καταργηθεί χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης και τον επεξεργαστή μητρώου εκτός σύνδεσης, δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης για να συνδεθείτε στα Windows.

Αν είστε ο μόνος χρήστης στον υπολογιστή σας, τα Windows θα εκκινήσουν μέχρι την επιφάνεια εργασίας κατά την επόμενη επανεκκίνηση και θα παραλείψουν εντελώς την οθόνη σύνδεσης.

Εάν βρίσκεστε σε υπολογιστή πολλαπλών χρηστών (όπως πολλές οικογένειες), η οθόνη σύνδεσης θα εξακολουθεί να εμφανίζεται μετά την εκκίνηση των Windows, αλλά όταν κάνετε κλικ στον χρήστη που είχε καταργήσει τον κωδικό πρόσβασης, δεν θα σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης εισάγετε τα Windows αυτόματα.

Δεν είστε ακόμα έτοιμοι!

Υποθέτοντας ότι ο κωδικός πρόσβασης και ο επεξεργαστής μητρώου του Offline NT εργάστηκαν και ο κωδικός πρόσβασής σας έχει επαναφερθεί / διαγραφεί, είμαι βέβαιος ότι είστε χαρούμενοι που μπορείτε να είστε και είστε έτοιμοι να συνεχίσετε με την ημέρα σας, αλλά τώρα είναι η ώρα να είστε ενεργός, Περάστε ξανά αυτή τη διαδικασία:

  1. Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης των Windows . Τώρα που αποκτήσατε πάλι πρόσβαση στον υπολογιστή σας, ρυθμίστε αμέσως έναν νέο κωδικό πρόσβασης.

    Έχοντας έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης είναι σημαντικό, παρακαλώ μην συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Windows χωρίς ένα. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι ένας κωδικός πρόσβασης που μπορείτε να θυμάστε λίγο πιο εύκολο αυτή τη φορά!
  2. Δημιουργήστε μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης . Μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης είναι μια ειδική μονάδα flash ή δισκέτα που δημιουργείτε στα Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν το ξεχάσετε ξανά στο μέλλον.

    Εφόσον μπορείτε να διατηρήσετε αυτόν τον δίσκο ή να το μεταφέρετε σε ασφαλές μέρος, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για να ξεχάσετε πάλι τον κωδικό σας ή να χρησιμοποιήσετε ξανά τον Κωδικό και τον Κωδικό Επεξεργασίας Εκδότη Offline NT.

Ακολουθούν μερικές άλλες οδηγίες για τον κωδικό πρόσβασης των Windows που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

Σημείωση: Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει μια οθόνη υποδοχής των Windows 7, αλλά τα ίδια βήματα θα ισχύουν βεβαίως και στα Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 κ.λπ.