Χρησιμοποιήστε τους λογαριασμούς Free SIP για να κάνετε δωρεάν κλήσεις μέσω Internet

Χρησιμοποιήστε έναν λογαριασμό SIP με το λογισμικό smartphone ή μια εφαρμογή

Το πρωτόκολλο έναρξης σύνδεσης (SIP) χρησιμοποιείται σε επικοινωνίες Voice over Internet Protocol (Voice Over Internet Protocol). Επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κυρίως δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο μέσω του Διαδικτύου. Έχοντας έναν δωρεάν λογαριασμό SIP είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε δωρεάν κλήσεις. Ξεκινάτε επιλέγοντας έναν πάροχο SIP που σας εκχωρεί έναν λογαριασμό SIP δωρεάν. Χρησιμοποιήστε το με το λογισμικό softphone , μια εφαρμογή ή ένα τηλέφωνο συμβατό με VoIP.

01 από 05

OnSIP Δωρεάν Σχέδιο

Το OnSIP είναι μια πληρωμένη υπηρεσία VoIP που προσφέρει η Junction Networks. Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει επίσης το OnSIP Free Plan σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν δωρεάν διεύθυνση SIP. Το OnSIP Free Plan παρέχει μια δικτυακή λύση φωνής, βίντεο και μηνυμάτων για ομάδες. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

Το δωρεάν σχέδιο OnSIP αντικαθιστά το πρόγραμμα GetOnSIP της εταιρείας. Περισσότερο "

02 του 05

IPTel

Το IPTel.org παρέχει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών IP και φιλοξενεί πολλά έργα όπως το Router SIP Express, το SIP Express Media Server και το Web Router SIP Express. Το IPTel παρέχει επίσης πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις επικοινωνίες SIP στην ιστοσελίδα του. Ο δωρεάν λογαριασμός SIP IPTel προσφέρει είναι καλής ποιότητας και διατίθεται μόνο με μια απλή εγγραφή.

Σας έχει ανατεθεί ένας λογαριασμός SIP καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την πραγματοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο με χρήστες του IPTel.org και άλλων τομέων. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού χωρίς να χρειάζεστε ειδικό εξοπλισμό, τηλέφωνο συμβατό με SIP, softphone ή εφαρμογή smartphone.

Περισσότερο "

03 του 05

Ekiga

Η Ekiga.net είναι μια υπηρεσία VoIP που προσφέρει ένα πρόγραμμα softphone και δωρεάν υπηρεσία VoIP. Είναι γνωστή για την εφαρμογή VoIP Linux. Η Ekiga προσφέρει επίσης δωρεάν διευθύνσεις SIP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με οποιαδήποτε εφαρμογή softphone που υποστηρίζει SIP. Για να καλέσετε χρήστες σε άλλη υπηρεσία, καλείτε ένα πρόθεμα που έχει εκχωρηθεί σε αυτήν την υπηρεσία. Τα προθέματα παρατίθενται στη σελίδα προθέματος λευκών σελίδων του Sip Broker.

Η υπηρεσία εκχωρεί μια διεύθυνση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις. Η ιστοσελίδα περιέχει δοκιμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε το λογισμικό σας με την υπηρεσία και να διαπιστώσετε αν ο αριθμός σας είναι προσβάσιμος σε όλο τον κόσμο. Περισσότερο "

04 του 05

SIP2SIP

Το SIP2SIP είναι μια απλή υπηρεσία SIP που προσφέρεται από τα προγράμματα AG. Πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία SIP βασισμένη σε πολιτική περί δίκαιης χρήσης. Η εγγραφή και η διαχείριση του λογαριασμού είναι εύκολη. AG Projects προσφέρει αυτή την ελεύθερη υπηρεσία SIP ως έναν τρόπο για τους χρήστες να δοκιμάσουν τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα προϊόντα της. Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις συμβατές εφαρμογές ή πελάτες μπορείτε:

Περισσότερο "

05 του 05

AntiSIP

Η υπηρεσία Antisip προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών SIP. Μεταξύ αυτών είναι ένας δωρεάν λογαριασμός SIP που παρέχει υπηρεσίες VoIP-to-VoIP. Η εταιρεία συνιστά να μεταφορτώσει την εφαρμογή Antisip για κινητές συσκευές Android, αλλά ο λογαριασμός SIP λειτουργεί με άλλες συσκευές.

Οι σύνδεσμοι με τα μαθήματα του YouTube είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα για χρήστες που είναι νέοι στην εμπειρία SIP. Περισσότερο "