Οι 10 καλύτεροι οδηγοί για αγορά το 2018

Δείτε τον κόσμο από ψηλά με αυτά τα κορυφαία drones

Τα αεροσκάφη κυριολεκτικά έχουν απογειωθεί τα τελευταία χρόνια. Αλλά όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξετάσετε. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες είναι οι κύριες ανάγκες σας για αυτό. Είσαι απλώς ξεκινώντας και αναζητώντας ένα μοντέλο για αρχάριους; Θέλετε μόνο ένα φθηνό μοντέλο να παίξει γύρω με; Ή θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε αεροφωτογραφίες και βίντεο; Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο drone μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς, διαβάστε τις κορυφαίες επιλογές μας παρακάτω (και προτού το χρησιμοποιήσετε, φροντίστε να διαβάσετε τους κανόνες και τους κανονισμούς στην ιστοσελίδα της FAA).

Το Mavic Pro του DJI μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: φορητό και ισχυρό. Το DJI Mavic Pro είναι μια φανταστική επιλογή για ανεμιστήρες quadcopter. Ένα νέο σύστημα μετάδοσης OcuSync θα προσφέρει ταχύτητα έως και 4,3 μίλια, ταχύτητα 40 μίλι / ώρα και χρόνο πτήσης περίπου 27 λεπτά, χάρη σε μια ισχυρή μπαταρία. Η μεγάλη απόσταση από τον ελεγκτή βάσης υποστηρίζεται από το GPS και το δορυφόρο για να βοηθήσει στη διατήρηση ακριβούς ελέγχου θέσης. Χάρη στην πλεονασμό του αισθητήρα, η συμπερίληψη της αποφυγής εμποδίων θα βοηθήσει το Mavic Pro να αποφύγει τίποτα που θα μπορούσε να το χτυπήσει έξω από τον ουρανό.

Οπτικά, το 3,27 x 7,8 x 3,27 ιντσών Mavic Pro φαίνεται και αισθάνεται διαφορετικό από την άγρια ​​δημοφιλής υπάρχουσα γραμμή quadcopter του DJI και έχει περισσότερα περιγράμματα και γωνιακά σχήματα. Εκλύει σχεδόν την έκκληση ενός βομβαρδιστή μυστικότητας, αντί της άσπρης λευκής γραμμής Phantom. Τα κοντύτερα πόδια δίνουν στο Mavic Pro την εμφάνιση προσγείωσης στην κοιλιά και οι οπίσθιοι βραχίονες στρέφονται προς τα κάτω για να μπαίνουν στην κάτω πλευρά, ενώ οι μπροστινοί βραχίονες διπλώνουν προς τα μέσα προς την κορυφή του κύριου σώματος. Αναζωογόνηση της κάμερας και του συστήματος τριών αξόνων των ανδρών επιτρέπει στους σχεδιαστές του DJI να δημιουργήσουν ένα τέτοιο σακίδιο που να είναι φιλικό προς τα πίσω.

Το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) είναι ένα στιγμιότυπο και, αφού συνδεθείτε στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να προσθέσετε ένα smartphone για να λειτουργήσει ως οθόνη. Το συμπαγές τηλεχειριστήριο είναι σχεδιασμένο και ως το ίδιο το Mavic Pro, με δύο χειριστήρια ελέγχου ύψους, κατεύθυνσης και κίνησης. Ένας τροχός κύλισης στο πίσω μέρος ρυθμίζει το αντίζυγμα της κάμερας και το άλλο είναι ανοικτό στον προγραμματισμό. Η κάμερα καταγράφει βίντεο 4K σε 30fps ή 1080p σε 96fps, το τελευταίο από τα οποία μπορεί να ζωντανά στο Facebook, το YouTube και το Periscope στα 30fps. Επιπλέον, μπορείτε να καταγράψετε φωτογραφίες με τη φωτογραφική μηχανή 12-megapixel.

Το Phantom 4 συνεχίζει την κυριαρχία του DJI στην αγορά των κινητών τηλεφώνων και είναι ο καλύτερος κινηματογράφος εκεί έξω. Και έρχεται πλήρης με πρόσθετα χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να δικαιολογήσει την υψηλή τιμή της. Σε λίγο περισσότερο από τρία κιλά, το μεγαλύτερο μέρος του πρόσθετου βάρους του Phantom 4 πάνω στο Phantom 3 Professional προέρχεται από την μπαταρία των 5.350 mAh. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι ειδικοί θα βρουν το Phantom 4 εύκολο να πλοηγηθεί εν μέρει λόγω ενός συστήματος ασφαλείας που εντοπίζει εμπόδια μπροστά και σταματά το Phantom 4 στις διαδρομές του. Δεν είναι αλάνθαστο, αλλά είναι ένα από τα πολλά ωραία σημεία που βοηθάει να κάνει αυτό το drone αξίζει την τιμή της εισδοχής.

Το Phantom 4, ικανό για ταχύτητες έως και 45 μίλια / ώρα, μπορεί να πετάξει σε απόσταση τεσσάρων μιλίων από τη στάθμη της θάλασσας, αλλά οι κανονισμοί της FAA θα μειώσουν την ταχύτητα αυτή σε περίπου 400 πόδια σε μια περιοχή με αυστηρούς περιορισμούς. Πολλαπλές λειτουργίες πτήσης, όπως αυτόνομη πτήση, αθλητική λειτουργία, τοποθέτηση και άλλες επιτρέπουν διάφορες δυνατότητες, όλες τις οποίες χειρίζεται όμορφα ο απίστευτος ελεγκτής. Ο χρόνος πτήσης 28 λεπτών και ο χρόνος επαναφόρτισης 75 λεπτών τοποθετεί το Phantom 4 μεταξύ των καλύτερων αυτών των τιμών.

Με σταθερό f / 2.8 διάφραγμα και 4Κ λήψη βίντεο, είναι η κάμερα που πραγματικά ξεχωρίζει σε αυτό το drone. Οι εικόνες μπορούν να ληφθούν είτε σε JPG, RAW DNG ή RAW + JPG σε ανάλυση 12 megapixel. Η καταγραφή βίντεο 4K μεγιστοποιείται σε 30fps και η πτώση της ποιότητας βίντεο έως 1080p θα προσθέσει λήψεις 48, 50, 60 και 120fps. Το αντάμωμα κάνει μια εξαιρετική δουλειά να ισιώνει την κάμερα καθώς πετάτε και βοηθά στην αποφυγή εμφάνισης ή επηρεασμού του βίντεο από το κούνημα και το στρίψιμο του σώματος του drone. Αν τραβάτε βίντεο 4K, θα θελήσετε να λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να γεμίσετε μια κάρτα μνήμης 16GB κατά τη διάρκεια μιας μόνο πτήσης. Με λίγες προειδοποιήσεις, το Phantom 4 είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα drones.

Ενώ συχνά κοιτάζουμε σε υψηλότερες σειρές τιμών για τις καλύτερες τεχνολογίες quadcopter και drone, υπάρχουν αρκετές επιλογές προϋπολογισμού που δεν πρέπει να αγνοούμε. Το φιλικό προς το πορτοφόλι Syma X5SC προσφέρει βίντεο και εικόνες HD, λειτουργία χωρίς head, ανθεκτικό πλαίσιο, έξι έως οκτώ λεπτά πτήσης και εύρος πτήσης 150 ποδιών. Δυστυχώς, η επαναφόρτιση της μπαταρίας των 500mAh διαρκεί δύο ώρες, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι θα υπάρξουν αντισταθμίσεις σε αυτό το σημείο τιμών.

Ωστόσο, για ένα drone που είναι μόλις κάτω από £ 24, δεν εκπλήσσομαι ότι η εξωτερική σταθερότητα είναι μια πρόκληση. Μια μικρή έκρηξη αέρα και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο με τα χειριστήρια για να επαναφέρετε τη μονάδα στη σταθερότητα. Μια τελευταία απογοήτευση είναι η φωτογραφική μηχανή, μια κάμερα 2μπ οδηγεί σε μέσες φωτογραφίες και, ενώ οι προσδοκίες μας είναι μετριοπαθείς για την τιμή, θα θέλαμε να δούμε φωτογραφίες ελαφρώς υψηλότερης ποιότητας. Ευτυχώς, το X5SC είναι πολύ ανθεκτικό και οι διαδικτυακοί ανασκοπήσεις αναφέρουν ότι οι άνθρωποι συντρίβονται σε πόρτες, δέντρα, τοίχους, οροφές και πολλά άλλα με ένα μηδέν στο μηχάνημα. Τα καλά νέα είναι ότι, για την τιμή, τα ανταλλακτικά είναι φθηνά αν βρεθείτε ποτέ να χρειάζεστε νέα πτερύγια ή προστατευτικά λεπίδας.

Παρόλο που ο χρόνος πτήσης μπορεί να είναι σύντομος, μπορούν να αγοραστούν επιπλέον μπαταρίες κάτω από 20 $. Ακόμη και με κάποιες ελλείψεις στην τιμή εισόδου, το Syma X5SC είναι μια εξαιρετική αξία και ένας τόνος διασκέδασης, κερδίζοντας μια εύκολη πρόταση ως επιλογή του προϋπολογισμού σας.

Αν δεν έχετε πετάξει ποτέ ένα drone πριν, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε μικρά, ξεκινήστε φθηνά και να αρχίσετε με κάτι σπουδαίο. Το Syma X5C ικανοποιεί και τις τρεις αυτές απαιτήσεις. Εξακριβωμένη από τη γενική τεχνολογία και από τις τοποθεσίες που σχετίζονται με συγκεκριμένους τύπους, η Syma είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εισαγάγετε τον κόσμο του drone. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ που να χτυπήσει τις κάλτσες σας μακριά και το SYMA είναι απλώς ένα σπουδαίο εισαγωγικό drone.

Σε μόλις 2,1 λίβρες, το X5C είναι ικανό για επτά λεπτά χρόνου πτήσης που υποστηρίζεται από 100 λεπτά χρόνο επαναφόρτισης. Όλα αυτά είναι αρκετά συνηθισμένα στην τιμή τιμών του X5C. Εντούτοις, αντίθετα με τους ανταγωνιστές του, το X5C μπορεί να πετάξει τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην ανθεκτική στην αιολική ενέργεια κατασκευή. Μια σταθεροποίηση γυροσκοπίων έξι αξόνων βοηθά να διασφαλιστεί ότι το X5C έχει μέγιστη σταθερότητα κατά τη διάρκεια του χρόνου πτήσης. Εξοπλισμένο με κάμερα HD 720p και κάρτα μνήμης 2GB, το X5C μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά θα κάναμε κάποιες προσδοκίες για την ποιότητα, αφού είναι απλά μέσο όρο.

Το διαφημισμένο εύρος περίπου 50 μέτρων είναι ένα όριο που δεν θα συνιστούσαμε να πιέζουμε μέχρι να είστε πραγματικά άνετοι με τους ελέγχους. Η τεχνολογία ευρέος φάσματος 2,4 GHz έχει σχεδιαστεί για να αποφεύγει τις παρεμβολές και να επιτρέπει την αύξηση της απόστασης, αλλά θα παραμείναμε κοντά στο σπίτι μέχρι να προχωρήσετε πέρα ​​από τη φάση "new out of the box". Ευτυχώς, η Syma συσκευάζει τέσσερις εφεδρικές προπέλες και τέσσερις προστατευτικές φρέζες με το X5C για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση οποιωνδήποτε ζημιών από αυτές σχεδόν τις εγγυήσεις του πρώτου χρονοδιακόπτη. Ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι σύντομη και η ενσωματωμένη κάμερα λιγότερο από αστρική, η συνολική της αξία καθιστά το SYMA X5C μια εύκολη πρόταση για αρχάριους.

Πετάξτε μακρύτερα με αυτό το έξι εξαγωνικό δρομέα από το Yuneec, ένα συμπαγές και ευκίνητο drones που μπορεί να πετάξει για έως και 25 λεπτά σε μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Το Typhoon H είναι έτοιμο να πετάξει έξω από το κιβώτιο και είναι ένα από τα αγαπημένα του επαγγελματικού κόσμου των επαγγελματιών ενθουσιωδών και των πρώτων πτήσεων.

Στα σχεδόν 30 λεπτά του χρόνου πτήσης μπορείτε να τραβήξετε εντυπωσιακό footage Ultra HD 4K με την τρίγωνη αντι-δονητική κάμερα CGO3 +, η οποία έχει μια εμβέλεια 360 μοιρών και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες των 12 megapixel. Η κάμερα διαθέτει φακό ευρείας γωνίας και μπορείτε να δείτε το footage σε μια επίδειξη οθόνης Android επτά ιντσών σε ελεγκτή ST16.

Το drone διαθέτει πολλούς προηγμένους μηχανισμούς ασφαλείας για να προστατεύσει την επένδυσή σας, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης σύγκρουσης με υπερήχους, ανασυρόμενου μηχανισμού προσγείωσης και ασφάλισης ασφάλισης πέντε στροφών. Άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την κυκλική διαδρομή Orbit Me, την εστίαση σημείου ενδιαφέροντος και την καμπύλη κάμερας καλωδίων.

Μερικά καλά πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα. Τα μικροσκοπικά αεροσκάφη δεν έχουν το φλας, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή την ποιότητα της κάμερας όπως και τα υπόλοιπα στη λίστα, αλλά είναι ένας τόνος διασκέδασης για να πετάξετε. Εάν απλά δεν έχετε το χρόνο, την επιθυμία ή τα μετρητά για να απολαύσετε ένα πιο ακριβό μοντέλο, το Hubsan H107C + HD είναι το αυτοκίνητο για σας. Με μόλις επτά λεπτά χρόνου πτήσης, θα θέλετε να μεγιστοποιήσετε κάθε δευτερόλεπτο αυτό το μικροσκοπικό θαύμα είναι επιπλέουν (μέχρι και τα 150 μέτρα), αλλά αυτό είναι εντάξει επειδή χρειάζονται μόλις 40 λεπτά για να επαναφορτιστούν και να επανέλθουν στον αέρα.

Η προσθήκη κάμερας 720p σημαίνει ότι θα μπορείτε να καταγράψετε την πτήση. Αλλά αυτό που πραγματικά αγκάλιασε την προσοχή μας στο Hubsan ήταν μερικά από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που συνήθως δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το σημείο τιμών. Η παραμονή σε υψόμετρο, για παράδειγμα, επιτρέπει μια ομαλή και σταθερή πτήση χωρίς επιπλέον κίνηση του χειριστή. Σε συνεργασία με το γυροσκόπιο των έξι αξόνων για αυξημένη σταθερότητα, το Hubsan αποδεικνύει και πάλι ότι μπορεί να βγάλει πολύ πάνω από την κατηγορία βάρους του.

Το Yuneec Q500 4K Typhoon quadcopter, συναρμολογημένο ακριβώς έξω από το κουτί, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα αεροπλάνα που έχουν αποφοιτήσει από εισαγωγικά αεροσκάφη. Διαθέτοντας μια τρίγωνη αντι-κραδασμούς CG03 και με βελτιστοποιημένο φακό σταθερής εστίασης, το Q500 αποτυπώνει εξαιρετικά βίντεο και εικόνες με ελάχιστη προσπάθεια. Η σταθεροποιημένη κάμερα 4K μπορεί επίσης να καταγράψει βίντεο με αργή κίνηση 1080p 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και φωτογραφική μηχανή Steadygrip των 12 megapixel, η οποία σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το σκόπευτρο της εικόνας σας.

Η σχεδίαση είναι απότομη, κομψή και μοντέρνα και έχει ένα στυλ που μοιάζει περισσότερο με αυτό που θα δείτε στα πιο φτηνά μοντέλα drone. Το Q500 δημιουργήθηκε για να είναι φορητό. τα πόδια και η κάμερα βγαίνουν εύκολα χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα εργαλεία. Το τηλεχειριστήριο προσφέρει ένα παρόμοιο εντυπωσιακό μοναδικό σχέδιο που είναι το μισό joystick, το μισό Android-powered οθόνη. Το joystick ST10 + επίγειου σταθμού σάς επιτρέπει να κάνετε περισσότερα από ό, τι ελέγχετε απλώς το δαχτυλίδι. Επιτρέπει επίσης τον έλεγχο της κάμερας, ώστε να μπορείτε να δείτε τι βλέπει η κάμερα σε πραγματικό χρόνο. Τα διαθέσιμα κουμπιά κλείστρου επιτρέπουν γρήγορη λήψη βίντεο και εικόνας. Υπάρχουν επίσης μοχλοί για τον έλεγχο της ταχύτητας πτήσης του Q500 και του βήματος κάμερας.

Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση, η πρώτη πτήση με το Q500 βρίσκεται ήδη σε αυτό που ο Yuneec ονομάζει "έξυπνη λειτουργία", η οποία σας επιτρέπει να πετάξετε το χερούλι χειροκίνητα. Μόλις περάσετε την πρώτη σας πτήση, το Q500 διαθέτει επίσης λειτουργία Angle για να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα και βίντεο και μια λειτουργία Home που θυμάται το Q500 στο αρχικό σημείο απογείωσής του με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να περιμένετε περίπου 15 λεπτά χρόνου πτήσης.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία του Phantom 4: Μπορεί να πυροβολήσει σε πλήρη 4K, βίντεο με σταθερό αντίβολο, το οποίο είναι σημαντικό για τα drones λόγω της κίνησης που είναι εγγενής στη λειτουργία πτήσης-βίντεο. Αυτή η φωτογραφική μηχανή πυροβολεί με έναν αισθητήρα 12MP, δίνοντάς σας πολλά pixels για να εργαστείτε και στο μπροστινό μέρος. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος οπτικός αισθητήρας που θα λειτουργήσει εξαιρετικά για να δώσει σε αυτόν τον ελικόπτερο τη δυνατότητα να αποφύγει αντικείμενα και εμπόδια κατά την πτήση. Αυτές οι τελευταίες λειτουργίες είναι ιδιαίτερης σημασίας και δεν γράφονται συχνά - η καλή αποφυγή εμποδίων σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε τόσο ακριβό, σπασμένο drone. Αλλά, αν χτυπήσει ένα αντικείμενο κατά την πτήση, αυτό είναι εντάξει επειδή έχει ένα εξορθολογισμένο κέλυφος και ένα ενισχυμένο unibody μαγνησίου.

Όταν πυροδοτείτε το DJI Phantom 4 σε λειτουργία Sport, θα σας δώσει σχεδόν 45 mph ταχύτητας πτήσης, και έχει ακόμη τη δυνατότητα να παρακολουθείτε κινούμενα αντικείμενα στο οπτικό πεδίο του. Το εύρος ελέγχου που προσφέρεται είναι πάνω από τρία μίλια, δίνοντάς σας άφθονη ευελιξία στην τοποθεσία και η μπαταρία θα φιλοξενήσει σχεδόν μισή ώρα χρόνου πτήσης. Αλλά αυτό που θέτει αυτό το συγκεκριμένο κατάλογο εκτός από το μοναδικό με το drone (και το κάνει πραγματικά φιλικό) είναι ότι έρχεται με μια έξυπνη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μια θήκη backpack hardshell, μερικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ φροντίδας και πολλά άλλα.

Για μερικά επιπλέον κόκαλα, μπορείτε να αποκτήσετε την απόλυτη εμπειρία στην χρήση των τροχών. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτή η επιλογή Parrot έχει συνδυάσει την εμβάθυνση του VR με τον γελοία φουτουριστικό κόσμο των drones, προσφέροντάς σας την Disco. Αυτό το πράγμα έχει έναν τόνο δροσερά χαρακτηριστικά, πάρα πολύ.

Πρώτα απ 'όλα, οι δυνατότητες πτήσης είναι εκπληκτικές, επιτρέποντας σε αυτό το θόρυβο να φτάσει σε ταχύτητες ροπών κάτω από 50 μίλι / ώρα, μια εικόνα ανήκουστη στις χαμηλότερες κατηγορίες αεροσκαφών. Ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας χτυπά μερικές από τις πιο δυσκίνητες συσκευές ψεκασμού στον κατάλογο σε 45 λεπτά χρόνου πτήσης (ευγένεια από την μπαταρία 2700 mAh), η σειρά αφήνει λίγο να είναι επιθυμητό σε λίγο περισσότερο από ένα μίλι από την απόσταση λειτουργίας.

Αλλά η Disco Parrot κάνει για αυτό, συμπεριλαμβάνοντας ένα ζευγάρι VR γυαλιά που ονομάζεται Cockpitglasses. Αυτά θα συνδεθούν απευθείας με το drone και στην πραγματικότητα θα τραβήξουν την τροφοδοσία βίντεο από τη συσκευή, δίνοντάς σας μια εξωφρενική εμπειρία που μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε με τον ελεγκτή drone. Μιλώντας για αυτόν τον ελεγκτή, δεν έχουν τραβήξει ούτε γροθιές εκεί, δίνοντάς σας ένα εξαιρετικά πλήρες χαρακτηριστικό γνώρισμα για ζουμ, ολίσθηση και πιλότο. Αλλά αν θέλεις να θέσεις τον ελεγκτή και να το αφήσεις να φύγει, το σύστημα αυτόματου πιλότου - με πλήρη αποφυγή αντικειμένων - είναι επίσης ένα αρκετά ισχυρό σύστημα.

Το Spark από το DJI είναι ένα εκπληκτικό μικρό κομμάτι μηχανών που φέρουν κάμερα. Δεν έχει την εμφάνιση της διαστημικής εποχής ή την εξαιρετικά τραχύτητα των υπόλοιπων drones εκεί έξω, αλλά στο σημείο τιμής και την απλότητα του ελέγχου, δεν μπορείτε πραγματικά να το χτυπήσετε σε δολάρια για δολάριο.

Χρησιμοποιώντας μια εκπληκτικά διαισθητική τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, μόλις κλειδώσει σε έναν εγκεκριμένο πιλότο, θα πυροδοτήσει αμέσως σε λειτουργία γρήγορης εκτόξευσης και θα παραμείνει στην θέση σας περιμένοντας να συνεχίσετε την πλοήγηση. Λαμβάνοντας την τεχνολογία αναγνώρισης λίγες ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορες, απλές χειρονομίες για τον έλεγχο του φωτοφράκτη και της βιντεοσκόπησης. Αν ψάχνετε για πιο ακριβή έλεγχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά που βασίζεται στην κάμερα για να δείτε ό, τι βλέπει ο drone και να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από απλά κουμπιά απλής αφής για να σχεδιάσετε το τέλειο πλαίσιο και το τέλειο σκούπισμα.

Η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 1 x 2,3 ιντσών για να σας δώσει ένα αρκετά καθαρό αρχείο βίντεο στην άλλη άκρη και το κάνει όλα με ένα μηχανικό αντίμπι για να κρατήσει τα πράγματα ομαλά και χωρίς καμία αποσπασματικότητα. Προσφέρει έως και 16 λεπτά χρόνου πτήσης, εν μέρει λόγω της μικρής μπαταρίας που χρειάζεται για να φιλοξενήσει μια τέτοια συσκευή μικρού μεγέθους και σας προσφέρει επίσης μια ποικιλία χαρακτηριστικών αυτοκινήτων όπως την αποφυγή αντικειμένων και μια γρήγορη, " χαρακτηριστικό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .