Πώς να χρησιμοποιήσετε το Garmin Connect Creator Tool

Εξαγωγή διαδρομών στη συσκευή GPS του σπορ σας

Εάν είστε ενεργός ποδηλάτης ή δρομέας, πιθανότατα έχετε τουλάχιστον υποβαθμιστεί με ηλεκτρονικά διανυθέντα χιλιόμετρα και ημερολόγια προπόνησης, και ίσως να είστε ακόμη και ένας σκληρός χρήστης. Αυτές οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες προσθέτουν τεράστια αξία στις εκπαιδευτικές σας πληροφορίες. Όταν χρησιμοποιούνται με δεδομένα που μεταφορτώνονται από μια αθλητική συσκευή GPS , παίρνουν ουσιαστικά όλη την αδράνεια από τη λήψη, την αποθήκευση και την ανάλυση των δεδομένων εκπαίδευσης.

Συμπληρώνοντας τα ηλεκτρονικά αρχεία καταγραφής κατάρτισης είναι υπηρεσίες όπως το Map My Ride , οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που σας επιτρέπουν να χαρτογραφείτε, να μετράτε και να προγραμματίζετε διαδρομές.

Η Garmin έχει συνδυάσει με επιτυχία τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών αρχείων καταγραφής κατάρτισης και των υπηρεσιών σχεδιασμού και χαρτογράφησης σε απευθείας σύνδεση στη δωρεάν υπηρεσία Garmin Connect . Το χαρακτηριστικό σχεδιασμού και χαρτογράφησης της διαδρομής ονομάζεται συγκεκριμένα ο δημιουργός μαθήματος. Με το Developer Course, μπορείτε επίσης να εξάγετε ένα αρχείο διαδρομής στη συσκευή σας Garmin GPS. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό εάν θέλετε να προεγκαταστήσετε μια νέα διαδρομή σε μια νέα θέση. Ένα GPS χαρτογράφησης όπως το Garmin Edge 800 μπορεί να σας δώσει οδηγίες από τη μια προκαθορισμένη διαδρομή.

Για να ξεκινήσετε τη χρήση του Course Creator, ξεκινήστε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Garmin Connect αν δεν έχετε ήδη ένα. Θα έχετε την καλύτερη δυνατή χρήση του Garmin Connect και του Course Creator αν έχετε επίσης μια συσκευή GPS GPS Garmin, αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μαθήματα online.

Ξεκινώντας

Κάντε κλικ στην καρτέλα " Μαθήματα " και θα εμφανιστεί ένας λεπτομερής χάρτης. Κάντε κλικ στο "Δημιουργία νέου μαθήματος" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης χάρτη. Κάντε μεγέθυνση και σμίκρυνση του χάρτη με το εργαλείο ζουμ "+/-" και κάντε κλικ και σύρετε το χάρτη στην αρχική θέση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την τοποθεσία εκκίνησης εισάγοντας ένα όνομα πόλης ή μια διεύθυνση στο παράθυρο διεύθυνσης στην επάνω δεξιά πλευρά της περιοχής του χάρτη.

Σας συνιστούμε να κάνετε ζουμ για μια καθαρή εικόνα των οπισθίων δρόμων και των οδών για να είστε σίγουροι ότι παίρνετε τους δρόμους που θέλετε να έχετε στη διαδρομή σας.

Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στον χάρτη Bing για να εισαγάγετε το σημείο εκκίνησης. Στη συνέχεια, συνεχίστε να κινείστε τον χάρτη και κάντε κλικ στους δρόμους που θέλετε να ταξιδέψετε. Είναι καλύτερο να κάνετε κλικ σε κάθε διασταύρωση όπου θα κάνετε μια στροφή, επίσης. Αν θέλετε να κάνετε μια διαδρομή βρόχου, κάντε κλικ στο δρόμο σας γύρω από τη διαδρομή. Το εργαλείο "Δημιουργός μαθημάτων" θα εμφανίσει το συνολικό χιλιόμετρο σε πραγματικό χρόνο καθώς δημιουργείτε το μάθημα.

Τύποι μαθημάτων

Το εργαλείο "Δημιουργός μαθημάτων" κάνει καλή δουλειά στον εντοπισμό δρόμων όταν έχετε επιλέξει το μενού "Διαμονή σε δρόμους". Εάν επιθυμείτε να σχεδιάσετε μια σειρά μαθημάτων εκτός και πίσω, απλά δημιουργήστε τη διαδρομή σας σημείο Α προς το σημείο Β και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή "έξω και πίσω". Αυτό θα επιστρέψει αυτόματα τη διαδρομή σας από το κέντρο σας πίσω στην αρχή, συμπεριλαμβανομένου του υπολογισμού των συνολικών διανυθέντων χιλιομέτρων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια επιλογή "loop to start", η οποία θα δημιουργήσει αυτόματα μια διαδρομή βρόχου πίσω στο σημείο εκκίνησης. Μπορείτε να τροποποιήσετε μια διαδρομή ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ και σύροντας τα ενδιάμεσα σημεία.

Άλλοι έλεγχοι

Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα μάθημα ανά πάσα στιγμή με το κουμπί "αποθήκευση". Μην ξεχάσετε να επικεφαλίσετε την πορεία σας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο τίτλου στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Άλλα στοιχεία ελέγχου στο πλαίσιο μενού περιλαμβάνουν χειροκίνητη ταχύτητα, ρυθμό και χρονικές μεταβλητές. Αν ρυθμίσετε μια ταχύτητα στόχου στο πλαίσιο ταχύτητας, τα άλλα πλαίσια υπολογίζονται αυτόματα με βάση την απόσταση της διαδρομής.

Κοινή χρήση και εξαγωγή του μαθήματος σας

Όταν έχετε δημιουργήσει και αποθηκεύσει το μάθημά σας, εμφανίζεται στη λίστα μαθημάτων σας. Όταν ανοίγετε ένα μάθημα (ανοίξτε ένα μάθημα κάνοντας κλικ στο "προβολή λεπτομερειών"), μπορείτε να το κάνετε ιδιωτικό ή προσβάσιμο από το κοινό κάνοντας κλικ στο εικονίδιο κλειδώματος επάνω δεξιά. Σας συμβουλεύω να μην κάνετε δημόσιες διαδρομές που αρχίζουν ή τελειώνουν στο σπίτι σας. Ένα από τα πιο φανταστικά κόλπα του Course Creator είναι η δυνατότητα εξαγωγής της σειράς μαθημάτων σας στη συσκευή σας Garmin GPS. Απλά συνδέστε το Garmin στον υπολογιστή σας μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB. Κάντε κλικ στην επιλογή "αποστολή στη συσκευή" στην επάνω δεξιά γωνία και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου με το GPS που έχετε καταχωρίσει. Η εξαγωγή διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Αν έχετε ορίσει την πορεία σας ως δημόσια, μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το Twitter, το Facebook και πολλά άλλα.

"Για συσκευές που υποστηρίζουν χαρτογράφηση ή Virtual Partner, μεταφορτώστε το μάθημά σας στη συσκευή σας για να σας βοηθήσουμε στην προπόνηση σας", δηλώνει ο Garmin. "Τέλος, μπορείτε να μοιραστείτε το μάθημά σας με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να μοιραστείτε τις δραστηριότητες και μπορείτε να περιηγηθείτε στα μαθήματα άλλων χρηστών στην καρτέλα Διερεύνηση. Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν θέλετε να σχεδιάσετε μια προπόνηση σε ένα άγνωστο μέρος".

Απολαύστε το ισχυρό σας νέο εργαλείο δημιουργίας γκολφ!