Τα 15 Best Minecraft Mods

Το Minecraft λειτουργεί πολύ καλά από το κουτί, αλλά η μικροαλλαγή και η επέκταση του παιχνιδιού με mods μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμπειρία. Ορισμένα mods είναι ιδανικά για τους ολοκαίνουργους παίκτες και τους έμπειρους βετεράνους, ενώ άλλοι αποσκοπούν στην αναπνοή της νέας ζωής στο παιχνίδι αφού έχετε ήδη δει όλα όσα έχει να προσφέρει το βασικό παιχνίδι.

Είτε είσαστε ολοκαίνουργιοι στο Minecraft , είτε είστε καινούργιοι για modding, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα 15 καλύτερα Minecraft mods που βελτιώνουν τα γραφικά ή την απόδοση, προσθέτουν χρήσιμες λειτουργίες και ανοίγουν ολοκαίνουργους κόσμους για να εξερευνήσετε.

Αυτά τα mods λειτουργούν ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε, ώστε να μπορείτε να τα αρπάξετε με ασφάλεια αν παίζετε σε Windows, OS X / mac OS ή Linux. Ωστόσο, συνεργάζονται μόνο με το Minecraft: Java Edition. Εάν παίζετε μια έκδοση του παιχνιδιού όπως το Minecraft: Windows 10 Edition ή οποιαδήποτε κονσόλα ή κινητή έκδοση, θα πρέπει να αγοράσετε δέρματα, modpacks και άλλο περιεχόμενο από το κατάστημα μέσα στο παιχνίδι.

Σημαντικό: Η εγκατάσταση των Minecraft mods είναι πολύ εύκολη , αλλά οι mods δεν είναι πάντα συμβατές μεταξύ τους και οι μεμονωμένοι mods δεν είναι πάντα συμβατοί με την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού.

Αν θέλετε μια απρόσκοπτη εμπειρία mod, σκεφτείτε να ελέγξετε ένα μονταρισμένο Minecraft modpack όπως το Regrowth ή All The Mods ή ένα custom launcher όπως το Feed The Beast ή το Technic.

01 από 15

OptiFine: Καλύτερη απόδοση και γραφικά

Καλύτερα γραφικά και απόδοση σε μεγάλη ποικιλία υλισμικού. Pixabay / CC0

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, OptiFine.net

Τι κάνει
Το OptiFine είναι ένα μοντέλο πίσω από τα σκηνικά που βελτιώνει και βελτιστοποιεί τα γραφικά του Minecraft έτσι ώστε το παιχνίδι να τρέχει όσο πιο ομαλά και να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στον υπολογιστή σας.

Αυτή είναι η καλύτερη mod to grab και η πρώτη που πρέπει να κατεβάσετε, αν ενδιαφέρεστε για γραφικά και ομαλή gameplay.

02 από 15

Ταξιδιωτικό χάρτη: Φανταστικοί αυτόματοι χάρτες

Το Journeymap περιλαμβάνει ένα μεγάλο minimap (δεξιά) και σας επιτρέπει να ανοίξετε έναν λεπτομερή χάρτη επίσης (αριστερά). Screenshos

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Journeymap υλοποιεί έναν όμορφο παγκόσμιο χάρτη που παράγεται αυτόματα καθώς παίζετε. Περιλαμβάνει ένα ελάχιστο που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης ενώ παίζετε, αλλά μπορείτε επίσης να ανοίξετε έναν πλήρη οθόνη για να δείτε ολόκληρο τον κόσμο που έχετε διερευνήσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Δεδομένου ότι το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό χαρτογράφησης που περιλαμβάνει το Minecraft από προεπιλογή είναι τόσο βασικό και απαιτεί να κατασκευάσετε ένα σωρό πράγματα, το Journeymap είναι ένα must-have mod για όποιον θέλει να εξερευνήσει.

03 από 15

Μεταφορά θώρακα: Βασικό εργαλείο για τα πακέτα

Τέλος, μπορείτε να σηκώσετε κινούστε κιβώτια χωρίς να αφαιρέσετε το περιεχόμενο. Αποτύπωση οθόνης

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Trust Transporter είναι ένα mod που σας επιτρέπει να σηκώσετε και να μετακινήσετε τα στήθη, ακόμα κι αν είναι γεμάτα αντικείμενα. Αυτό είναι πολύ βασικό σε σύγκριση με πολλά άλλα mods σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο.

Χωρίς τη βοήθεια ενός mod, η κίνηση ενός θώρακα, ακόμη και ένα μπλοκ προς οποιαδήποτε κατεύθυνση είναι μια κουραστική, πολλαπλών βημάτων διαδικασία που μοιάζει με:

  1. Αφαιρέστε τα πάντα από το στήθος.
  2. Τοποθετήστε τα πάντα σε διαφορετικό στήθος ή ρίξτε το στο πάτωμα.
  3. Καταστρέψτε το κενό στήθος.
  4. Σηκώστε το κενό στήθος.
  5. Τοποθετήστε το στήθος στη νέα του θέση.
  6. Πάρτε τα προηγούμενα περιεχόμενα του θώρακα και βάλτε τα πάντα πίσω μέσα.

Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να καταρρεύσει όλα αυτά κάτω από τη διαδικασία δύο βημάτων για να πάρει το στήθος και στη συνέχεια να το τοποθετήσετε όπου θέλετε.

04 από 15

Απλά αρκετά αντικείμενα: ζωτικής σημασίας πληροφορίες χειροτεχνίας

Δεν υπάρχει πλέον αναζήτηση συνταγών online. Screenshot

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Just Enough Items σας επιτρέπει να τραβήξετε αμέσως μερικές ζωτικές πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε υλικό χειροτεχνίας ή χειροποίητο αντικείμενο στο παιχνίδι. Με αυτό το τρόπο, μπορείτε να μάθετε αμέσως πώς να κατασκευάσετε οτιδήποτε βλέπετε ή να μάθετε τι μπορεί να δημιουργηθεί από οτιδήποτε βλέπετε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του τρόπου είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να πειραματίζεστε με τυχαίους συνδυασμούς ή να ψάχνετε στο διαδίκτυο για να καταλάβετε πώς να κατασκευάσετε οτιδήποτε. Ωστόσο, είναι επίσης χρήσιμο σε λειτουργία δημιουργικού, καθώς διευκολύνει τον εντοπισμό και την τοποθέτηση νέων αντικειμένων στον κόσμο.

05 από 15

Εδώ είναι αυτό που εξετάζετε: Εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες

Ανακαλύψτε εύκολα τι ακριβώς βλέπετε και τραβήξτε ζωτικές πληροφορίες χωρίς να εισάγετε υπομενού. Αποτύπωση οθόνης

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Εδώ είναι αυτό που εξετάζετε είναι ένα άλλο τρόπο που βγάζει μερικές ζωτικές πληροφορίες και κολλάει μπροστά και το κέντρο. Αυτό το mod σας επιτρέπει να κοιτάξετε οτιδήποτε στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των μπλοκ, των δημιουργημένων αντικειμένων και ακόμη και των πλασμάτων, και αμέσως να δείτε τι λέγεται.

Εκτός από το όνομα του αντικειμένου, το mod μπορεί επίσης να εμφανίζει πληροφορίες όπως το περιεχόμενο ενός στήθους, την πρόοδο των αντικειμένων που επεξεργάζονται σε έναν κλίβανο και πολλά άλλα.

Εάν έχετε εγκατεστημένα τα στοιχεία Just Enough Items, αυτό το mod σας επιτρέπει επίσης να αναζητάτε συνταγές κοιτάζοντας αντικείμενα και μπλοκ.

06 από 15

Minecraft έρχεται ζωντανός: Δεν υπάρχουν περισσότερα χωριά

Συναντήστε και αλληλεπιδράστε με εκατοντάδες διαφορετικούς χωρικούς. Screenshot

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Minecraft Comes Alive είναι ένας τρόπος που αναθεωρεί τους χωρικούς, αντικαθιστώντας τους με ένα τεράστιο μίγμα NPC που μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με διάφορους τρόπους.

Η βασική λειτουργικότητα των κατοίκων του Minecraft διατηρείται, δεδομένου ότι μπορείτε να συνεχίσετε τις συναλλαγές μαζί τους. Ωστόσο, υπάρχουν πρόσθετες επιλογές διαλόγου και ένα σύνθετο σύστημα σχέσεων που σας επιτρέπει ακόμη και να παντρευτείτε έναν χωριανό και να έχετε το δικό σας μωρό Minecraft.

Εάν έχετε κουραστεί από τα παλικάρια των πανομοιότυπων χωρικών που μπαίνετε στο παιχνίδι μετά το παιχνίδι, αυτό είναι ένα πολύ καλό τρόπο για να εγκαταστήσετε.

07 από 15

Διάτρηση: Βασική Αισθητική για τους Οικοδόμους

Το Chisel επιτρέπει στους κατασκευαστές να τεντώνουν πραγματικά τη δημιουργικότητά τους. Αποτύπωση οθόνης

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Αυτό είναι ένα must-have mod για τους αφοσιωμένους κατασκευαστές, αλλά είναι εξίσου χρήσιμο αν είστε νέοι στο παιχνίδι και απλά θέλετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Το mod προσθέτει έναν τόνο νέων μπλοκ και μοτίβα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να κατασκευάσετε μια καλέμι που σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση των μπλοκ με το χαστούκι τους.

08 από 15

Pam HarvestCraft: Καλύτερη Γεωργία και Ποικιλία Τροφίμων

Κουρασμένος από το χτύπημα των χοίρων για τις χοιρινές μπριζόλες; Το HarvestCraft της Pam έχει καλύψει. Screenshot

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το HarvestCraft της Pam προσθέτει έναν τόνο τροφής και καλλιεργητικών επιλογών, γεγονός που την καθιστά ιδανική για να αρπάξετε αν είστε βαρεθεί από τις χοιρινές μπριζόλες και τις φέτες καρπουζιού.

Εκτός από τα νέα τρόφιμα και τα φυτά, το mod περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα μελισσοκομίας, το οποίο προσθέτει ακόμη πιο νέο gameplay.

09 από 15

Biomes O'Plenty: Συναρπαστικά νέα βιομάζα

Εξερευνήστε την τεράστια βιοποικιλότητα.

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Biomes O 'Plenty προσθέτει έναν τόνο ολοκαίνουργιων βιομορφών κατά τη δημιουργία ενός νέου κόσμου.

Αυτό το μοντέλο εισήχθη όταν το MineCraft περιλάμβανε μόνο μια χούφτα προεπιλεγμένες βιομεσίτες, αλλά εξακολουθεί να είναι αν είστε κουρασμένοι από τα τυπικά βιομήχανα ή θέλετε απλώς να δημιουργήσετε έναν κόσμο με πολύ περισσότερη ποικιλία.

Αυτό το mod διατηρεί όλα τα default biomes, αλλά προσθέτει δεκάδες ακόμα, συμπεριλαμβανομένου ενός μυστικού ελαιώνα που κατοικείται από pixies.

10 από 15

Οι χαμένες πόλεις: Δημιουργία φανταστικών κόσμων

Εξερευνήστε τυχαία δημιουργούμενες καταρρέουσες πόλεις. Αποτύπωση οθόνης

Πού να το πάρετε
Το φόρουμ Minecraft, CurseForge

Τι κάνει
Οι χαμένες πόλεις είναι ένας τρόπος που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν κόσμο που κατοικείται από τρομακτικά καταρρέουσες πόλεις.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αρπάξετε αν έχετε κουραστεί από τα ίδια παλιά βιοτεχνία Minecraft, ή θέλετε απλώς έναν διαφορετικό τύπο εμπειρίας επιβίωσης.

11 από 15

Ο χώρος διαστάσεων του Aroma1997: Νέα διάσταση για τα μεταλλεία

Ο χώρος διάστασης του Aroma1997 δημιουργεί μια εξειδικευμένη διάσταση εξόρυξης. Αποτύπωση οθόνης

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Αυτό το mod προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στο Minecraft, κυριολεκτικά, με τη μορφή μιας επίπεδης έκτασης που γίνεται μόνο για εξόρυξη. Εάν είστε σοβαρός οικοδόμος που εργάζεται στον τρόπο επιβίωσης, και δεν θέλετε να γκρεμίστε τον κόσμο σας με ογκώδη ορυχεία λωρίδων, πρέπει απολύτως να αρπάξετε αυτό το mod.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Aroma1997's Dimensional World είναι ότι κατασκευάζετε μια πύλη, παρόμοια με μια πύλη Nether, από ένα νέο είδος τούβλου που εισάγει το mod. Ενεργοποιήστε την πύλη με ένα εργαλείο που εισάγει και το mod, και είστε χτυπημένοι μακριά σε μια εξειδικευμένη διάσταση εξόρυξης.

12 από 15

Draconic Evolution: Τελικό παιχνίδι και εξέλιξη

Το Draconic Evolution προσθέτει κάποια πολύ αναγκαία πρόοδο του endgame.

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Draconic Evolution προσθέτει κάποια πολύ απαιτούμενη εξέλιξη του endgame και εξοπλισμό για παίκτες που έχουν ήδη ξεπεράσει τα βάθη του Nether, έτρεξαν στο τέλος, χτύπησαν το Wither και το Ender Dragon και έφτασαν να αναρωτιούνται τι να κάνουν στη συνέχεια.

Αυτό το mod προσθέτει έναν τόνο νέων εργαλείων, αντικειμένων, μπλοκ και ενός αφεντικού που μπορεί ακόμη και να σας σκοτώσει σε δημιουργική λειτουργία.

13 από 15

Το δάσος λυκόφωτος: Διασκέδαση και επεκτατική νέα διάσταση

Το Δάσος Twilight προσθέτει μια νέα διάσταση, τους εχθρούς και την εξέλιξη. Αποτύπωση οθόνης

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Δάσος Twilight προσθέτει μια νέα διάσταση γεμάτη με έναν τόνο νέων μπλοκ, αντικειμένων, πλάσματα και ένα σύστημα εξέλιξης. Αν ψάχνετε για μια νέα, νέα εμπειρία Minecraft σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο, αυτή είναι μια μεγάλη μόδα για να αρπάξει.

Δεδομένου ότι το Δάσος Twilight βρίσκεται σε μια ξεχωριστή διάσταση στην οποία έχετε πρόσβαση μεταβαίνοντας σε μια μαγεμένη πισίνα, μπορείτε να την εκτελέσετε μαζί με πολλά άλλα mods χωρίς να ενοχλείτε τίποτα.

14 από 15

Advanced Rocketry: Περιπέτεια και εξερεύνηση στο διάστημα

Η προηγμένη τεχνολογία Rocketry σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ρουκέτες στο διάστημα και να εξερευνήσετε νέους κόσμους. Screenshot

Πού να το πάρετε
Minecraft Forum, CurseForge

Τι κάνει
Το Advanced Rocketry είναι ένα άλλο μοντέλο που απευθύνεται σε έμπειρους παίκτες που έχουν ήδη δει όλα όσα έχει να προσφέρει η Minecraft. Αντί να προσθέσετε μια νέα διάσταση, προσφέρει ένα νέο σύστημα επεξεργασίας που σας επιτρέπει να κατασκευάσετε και να εκτοξεύσετε ρουκέτες.

Ωστόσο, η εξέλιξη δεν τελειώνει εκεί. Μόλις ξεκινήσετε έναν πύραυλο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε διαστημικούς σταθμούς και ακόμα να εξερευνήσετε νέους κόσμους.

15 από 15

ViveCraft: Minecraft στην εικονική πραγματικότητα

Το ViveCraft φέρνει το Minecraft σε εικονική πραγματικότητα. Pixabay / CC0

Πού να το πάρετε
Github, Vivecraft.org

Τι κάνει
Το ViveCraft προσθέτει υποστήριξη στην εικονική πραγματικότητα (VR) στην έκδοση Java της Minecraft, η οποία σας επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι με HTC Vive , Oculus Rift ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό ακουστικό VR.

Ενώ η έκδοση των Windows 10 του Minecraft περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη VR, η Έκδοση Java δεν υποστηρίζει εγγενώς VR. Το ViveCraft προσθέτει αυτή τη λειτουργικότητα και στην πραγματικότητα κάνει καλύτερη δουλειά από την επίσημη εφαρμογή στην έκδοση των Windows 10.

Εάν έχετε ποτέ θελήσει να παίξετε το Minecraft στην αίθουσα VR, και φυσικά να περπατήσετε μέσα στις δημιουργίες σας, τότε αυτό είναι ένα mod που πρέπει απολύτως να ελέγξετε έξω.