Ανασχεδιασμός του Minecraft.net με έκδοση beta

Η Mojang ανακοίνωσε ότι το Minecraft.net θα αποκτήσει ένα νέο σχέδιο!

Η Mojang ανακοίνωσε ότι τους επόμενους επόμενους μήνες, το Minecraft.net θα πάρει μια σημαντική αναδιάρθρωση και επισκευή. Αυτή η ενημέρωση χρειαζόταν τα τελευταία χρόνια και πρέπει να είναι πολύ επωφελής για τους παίκτες. Ας μιλήσουμε για τη νέα και βελτιωμένη ιστοσελίδα του Minecraft.

Η ανακοίνωση

Mojang / Minecraft / Microsoft

Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Owen Hill ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Mojang ότι το Minecraft.net θα πάρει μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του site αργότερα αυτό το έτος. Ο ιστότοπος έχει οριστεί ώστε να περιλαμβάνει φιλικότερο προς το χρήστη περιβάλλον, νέες λειτουργίες και περιεχόμενο της κοινότητας. Πέρα από όλα αυτά, υποτίθεται ότι θα προστεθούν "πρόσθετα ειδικά μυστικά πράγματα" που επί του παρόντος δεν επιθυμούν να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά. Αυτό μπορεί μόνο να κάνει τους παίκτες να φτιάξουν ένα ενδιαφέρον φρύδι. Καλά έπαιξε, Mojang. Οι παίκτες μπορούν μόνο να υποθέσουν ποια θα είναι τα νέα "πρόσθετα ειδικά μυστικά" μέχρι να ανακοινωθούν από αξιόπιστη πηγή.

Όσον αφορά την τρέχουσα έκδοση της έκδοσης beta της ιστοσελίδας, ο Owen Hill δήλωσε: "Προς το παρόν, δοκιμάζουμε έναν πρώιμο επανασχεδιασμό του Minecraft.net. Θα περιλαμβάνει τα σφάλματα, τα τυπογραφικά λάθη και τα κομμάτια και τα κομμάτια που θα μπορούσαν να μην λειτουργούν όπως θα περίμενε κανείς. Δεν δείχνει τα εκπληκτικά μας εμπορεύματα. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να εκραγεί σε ένα σύννεφο pixel ... Ακόμα, είμαστε ευτυχείς για να έχετε μια περιπλάνηση γύρω. Μπορείτε να συνδεθείτε, να αλλάξετε το δέρμα σας και να κάνετε τα περισσότερα από τα πράγματα που υποστηρίζει το τρέχον Minecraft.net. "

Όταν χρησιμοποιείτε την beta έκδοση του ιστότοπου, πιθανόν να βρείτε πολλά προβλήματα. Εάν τα προβλήματα παραμένουν, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον κύριο ιστότοπο για να κάνετε τη δουλειά σας απαραίτητη, είτε πρόκειται για την αλλαγή δέρματος, τη λήψη του παιχνιδιού ή την πρόσβαση σε διάφορες τοποθεσίες που δεν είναι διαθέσιμες.

Η Βήτα

Συνολικά, η έκδοση Beta της ιστοσελίδας του Minecraft.net είναι πολύ καλή και θα είναι περισσότερο από πιθανό να γίνει αποδεκτή από τους περισσότερους παίκτες. Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, αισθάνεται πολύ ομαλή. Οι περισσότερες λειτουργίες λειτουργούν επί του παρόντος στην ιστοσελίδα (μείον μερικές). Ένα χαρακτηριστικό που λείπει σήμερα από την έκδοση του beta.Minecraft.net του ιστότοπου ενώ εξακολουθεί να εμφανίζεται στην έκδοση Minecraft.net της ιστοσελίδας είναι η σελίδα Στατιστικά στοιχεία. Ενώ αυτό δεν είναι μια μεγάλη ανάγκη από την άποψη της χρήσης στο δικτυακό τόπο, είναι ωραίο να ελέγχετε περιστασιακά για να δείτε πόσα αντίτυπα του παιχνιδιού έχουν πωληθεί για αναφορά.

Στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου, επισημαίνονται οι διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού, επιτρέποντας στους παίκτες να εντοπίζουν εύκολα ένα μέρος όπου θα πρέπει να αγοράσουν το Minecraft για τις διαθέσιμες πλατφόρμες (επιτραπέζιους υπολογιστές, κονσόλες, συσκευές). Εκτός από το κύριο παιχνίδι του Minecraft, η Mojang έχει επίσης θέσει ως προτεραιότητα τη χρήση κενών χώρων για τη διαφήμιση του Minecraft: Story Mode και Minecraft: Realms. Κάνοντας όλους αυτούς τους διάφορους συνδέσμους στην πρώτη σελίδα του δικτυακού τόπου είναι πολύ ωφέλιμο να γνωρίζετε πού να έχετε πρόσβαση και πού να αγοράσετε τα προϊόντα που διαθέτει.

Συμπερασματικά

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε την έκδοση Beta της ιστοσελίδας του Minecraft.net, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο www.beta.minecraft.net. Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η τρέχουσα έκδοση αυτού που βλέπετε και σπρώχνετε γύρω είναι ένα Beta. Τα πράγματα μπορούν ή όχι να σπάσουν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ή μπορεί να σπάσουν εντελώς. Η Mojang ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει μια θέση για τους χρήστες να στείλουν σχόλια σχετικά με το σύντομα σύντομα. Αν βρεθεί κάτι που φαίνεται να είναι εκτός τόπου (ή προσβλητικό), επικοινωνήστε με τον Owen Hill στο Twitter στο hand @bopogamel του. Από ό, τι έχει κυκλοφορήσει, η νέα ιστοσελίδα Mojang παράγει φαίνεται πολύ ελπιδοφόρα. Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν καθώς θα το μάθουμε.