Πώς να κάνετε βίντεο Minecraft!

01 του 06

Πώς να κάνετε βίντεο Minecraft

Michael Fulton - https://www.youtube.com/watch?v=1H1eK8RiEKs

Κάνοντας βίντεο Minecraft δεν είναι εύκολη διαδικασία. Είτε πρόκειται για Ας παίξει, Machinimas, Κριτικές, Redstone Tutorials ή οποιοδήποτε από τα άλλα διάφορα είδη βίντεο έξω εκεί, χρειάζεται χρόνος. Κανείς δεν είναι τέλειος στην αρχή, αλλά αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τη θέση σας στη σκηνή βίντεο Minecraft online.

02 του 06

Βρείτε τον εαυτό σας

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Minecraft". https://www.youtube.com/results?search_query=minecraft&lclk=today&filters=today

Η εύρεση του εαυτού σας είναι μια μεγάλη διαδικασία από την άποψη της δημιουργίας περιεχομένου στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα με τη δημιουργία βίντεο όπου ο καθένας μπορεί να το δει είναι πρωτότυπο. Η πρωτοτυπία είναι πάντα ο κύριος στόχος. Κατά τη δημιουργία ενός προϊόντος, αναρωτηθείτε τι θα απολαύσετε. Αφού απαντήσετε στη δική σας ερώτηση, ρωτήστε πώς θα μπορούσατε να κάνετε το κοινό να το απολαύσει μαζί σας.

Κοιτάζοντας κάποιον με επιτυχία και λέγοντας: "Πάω να κάνω ακριβώς αυτό που κάνουν", είναι λίγο πολύ ο λάθος τρόπος να το προσεγγίσετε. Έχουν τελειοποιήσει το δικό τους σκάφος, και δυστυχώς, αν το έχετε σκεφτεί, κάποιος άλλος έχει επίσης. Είστε ο εαυτός σας και το ακροατήριό σας θα σας αγαπήσει γι 'αυτό περισσότερο από ό, τι γνωρίζετε. Μπορείτε να είστε ευκολότεροι από ό, τι μπορείτε να είστε κάποιος άλλος.

03 του 06

Επεξεργασία

Το Sony Vegas είναι ένα από τα πολλά εργαλεία επεξεργασίας !.

Ρωτήστε οποιονδήποτε κατασκευαστή βίντεο ποια είναι η πιο κουραστική διαδικασία για τη δημιουργία διαδικτυακής ψυχαγωγίας και χωρίς αμφιβολία, η "επεξεργασία" θα είναι η απάντησή τους. Χωρίς οποιαδήποτε γνώση στην επεξεργασία, μην περιμένετε να κάνετε βίντεο με την ποιότητα των ανθρώπων που το έχουν κάνει εδώ και χρόνια. Ακριβώς όπως λέχθηκε παραπάνω, "έχουν τελειοποιήσει τη δική τους τέχνη".

Εάν είστε ολοκαίνουργιοι για την επεξεργασία και την παραγωγή βίντεο, προτείνω εγγραφή με το OBS (Open Broadcaster Software) και επεξεργασία με το iMovie ή έναν από τους τρεις ελεύθερους επεξεργαστές βίντεο ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα. Αφού λάβετε το hangout της επεξεργασίας σε αυτά τα διάφορα λογισμικά, δοκιμάστε να προχωρήσετε στη Sony Vegas (μόνο για Windows) ή στο Adobe Premiere (λειτουργεί και στα δύο).

Η εύρεση ή η επινόηση της δικής σας δημιουργικής επιρροής είναι εξαιρετικά σημαντική όταν αποφασίζετε πώς θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο. Ίσως η δημιουργικότητά σας να προέρχεται από το σχόλιό σας, ενώ η εστίαση του άλλου στην επεξεργασία. Ενώ η επεξεργασία παίζει σημαντικό παράγοντα και στα δύο, δεν είναι πάντα κακό να αφήνουμε συχνά το σχόλιο να μιλάει από μόνο του, κυριολεκτικά. Θα βρείτε τελικά μια ισορροπία και να γνωρίζετε πώς να απεικονίσετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο, δημιουργικά.

04 του 06

Υπομονή

Το Windows Live Movie Maker (τώρα διακοπεί) εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από κάποια μεγάλη, δωρεάν επιλογή για επεξεργασία βίντεο !.

Η κοινότητα Minecraft είναι απολύτως τεράστια! Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που φορτώνουν περιεχόμενο Minecraft καθημερινά, καθιστώντας πολύ δύσκολο να μπουν μέσα και να βρουν τη θέση σας. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ένα ακροατήριο δεν θα αναπτυχθεί εν μία νυκτί.

Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν πολύ τυχερά και να ανεβαίνουν γρήγορα στην κορυφή, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα το κάνουν. Βάλτε την προσπάθεια, το χρόνο και την αγάπη σε αυτό που κάνετε. Αν το κάνετε και δεν σας κάνει ευτυχισμένους, ίσως η δημιουργία βίντεο δεν είναι για σας. Μη συγχέετε όμως να αποθαρρύνεστε για να μην την απολαμβάνετε. Κάθε κατασκευαστής βίντεο χτυπά ένα τραχύ μπάλωμα, ακόμα και τα μεγάλα. Συνεχίστε να τρέχετε, είστε υποχρεωμένοι να αποκτήσετε κοινό.

05 του 06

Ποιότητα, όχι ποσότητα

Taylor Harris - AntVenom - https://www.youtube.com/user/AntVenom/videos

Μια γιγαντιαία παρανόηση σε όχι μόνο το σκηνικό Minecraft που κάνει τη σκηνή, αλλά η σκηνή του YouTube γενικά είναι ότι η δημιουργία περιεχομένου στην καθημερινή ζωή είναι απαραίτητη. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε αυτή τη νοοτροπία εκτός αν είστε απολύτως θετικοί ότι είστε έτοιμοι για αυτή τη δέσμευση. Ποτέ μην θυσιάζετε την ποιότητα ενός βίντεο επειδή πρέπει να βγάλετε ένα βίντεο για εκείνη την ημέρα.

Μια καλή ερώτηση για τον εαυτό σας, όταν προσθέτετε τις πιθανές τελικές πινελιές σε ένα βίντεο, είναι: "Αν το έβαλα αυτό, θα το απολάμβανα πραγματικά αυτό;" Εάν η απάντηση στο ερώτημα είναι "Όχι" τότε είναι καλύτερο να μην το φορτώσετε. Εάν δεν θα απολάβατε τη δική σας δημιουργία, γιατί θα έπρεπε κανείς άλλος;

06 του 06

Συμπερασματικά

Ένα βίντεο από το YouTuber "TheRedEngineer". ΤοRedEngineer

Η πρωτοτυπία είναι το κλειδί. Μην αποθαρρύνεστε. Πάρτε το χρόνο σας με την προσπάθεια. Όταν φτάσετε σε ένα ρυθμό παραγωγής βίντεο, θα είστε σε θέση να τα παράγετε πολύ πιο αποτελεσματικά. Θυμηθείτε, το Minecraft είναι μια πολύ δύσκολη κοινότητα του YouTube για να παρατηρήσετε.

Με τόσους πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν αυτό που ορισμένοι θα αποκαλούσαν "το ίδιο με όλα τα υπόλοιπα", είναι πολύ εύκολο να τα συνδυάσετε. Ξεχωρίστε. Επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα που ο καθένας δεν κοιτάζει. Αν τελειοποιήσετε τη σκάφη σας, θα παρατηρήσει ένα κοινό. Σίγουρα θα πάρει κάποιο χρόνο, ωστόσο.