Minecraft Ζώα Επεξήγηση: Λύκοι!

01 από 05

Ξεκινώντας

Είναι ένας λύκος !.

Είναι πιστοί. Είναι μαχητές. Θα κάνουν τίποτα για να σας προστατεύσουν! Με τη μικρή ποικιλία των εύθραυστων όχλων στο παιχνίδι των μπλοκ και τούβλων μας, φαίνεται σκόπιμο να μιλήσουμε για το πιο κοντινό πράγμα που έχουμε στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου στη Minecraft, τους λύκους. Μπορεί να μην είναι το έμπιστο σου άλογο , αλλά θα αγαπήσουν μια περιπέτεια!

02 του 05

Πού να βρείτε

Οι λύκοι συνήθως βρίσκονται στη Taiga Biomes !.

Οι λύκοι θα φυσήσουν φυσικά σε πολλά σημεία γύρω από τη Minecraft . Ιδιαίτερα, βρίσκονται πιο πολύ σε ψυχρότερους χώρους, αλλά μπορούν να βρεθούν σε πιο ζεστά. Τα ακριβή βιομεία στα οποία μπορεί να βρεθεί ένας λύκος είναι κυρίως οι βιογραφίες taiga (taiga, ψυχρή taiga, ψυχρή taiga M και mega taiga). Οι λύκοι μπορούν επίσης να βρεθούν στο δάσος. Μπορούν να είναι δύσκολο να βρείτε μερικές φορές, οπότε αν έχετε πρόβλημα, συνεχίστε να ψάχνετε και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

03 του 05

Οι διαφορετικές πολιτείες των λύκων

Εάν ένας λύκος Minecraft μοιάζει με αυτό, RUN !.

Η αλληλεπίδραση των χρηστών καθορίζει τις διαφορές στην κατάσταση του Wolf. Τα διάφορα κράτη είναι τα εξής: Αυθεντική, άγρια ​​και εχθρική.

Ένας εξημερωμένος Λύκος έχει ένα κολάρο γύρω από το λαιμό του σημαίνοντας ότι το σκυλί ανήκει σε έναν παίκτη. Το κολάρο μπορεί να αλλάξει με διάφορα χρώματα κάνοντας δεξί κλικ σε ένα Wolf με βαφή. Κάνοντας δεξί κλικ σε έναν εξημερωμένο λύκο, χωρίς να κρατάτε μια βαφή ή μόλυβδο, θα κάνει το σκυλί να καθίσει και να μείνει εκεί που είναι τοποθετημένοι. Αν ένας εξημερωμένος Wolf ακολουθήσει τον παίκτη και απέχει περισσότερο από 10 τετράγωνα μακριά, ο Wolf θα τηλεμεταφέρει στο κοντινότερο διαθέσιμο σημείο στον παίκτη.

Ένας άγριος Wolf δεν είναι επιθετικός όταν προσεγγίζεται από έναν παίκτη. Ένας άγριος λύκος είναι επιθετικός στους σκελετούς, τα πρόβατα και τα κουνέλια, ωστόσο. Ένας άγριος λύκος δεν έχει κολάρο, όπως ο εξημερωμένος ομόλογός του και έχει δύο «μάτι», ενώ ένας εξημερωμένος Wolf έχει μια πιο φιλική εμφάνιση στα μάτια τους. Οι λύκοι γενικά γεννιούνται σε πακέτα των 4, αλλά μπορούν να βρεθούν μακριά από το πακέτο τους.

Ένας εχθρικός Wolf θα είναι επιθετικός προς τον παίκτη ή έναν όχλο και θα ξεκινήσει όταν επιτεθεί ή προκληθεί. Όταν είναι εχθρικές, οι λύκοι θα έχουν κόκκινα μάτια και πιο σκούρα σημεία γούνας για να προσπαθήσουν να εκφοβίσουν τον παίκτη. Επιτίθενται πολύ γρήγορα και μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες ζημίες αν ο παίκτης που επιτίθεται δεν είναι προσεκτικός. Οι εχθρικοί λύκοι γενικά δεν σταματούν να επιτίθενται στον παίκτη ή τον όχλο μέχρι να σκοτωθούν.

04 του 05

Καταπολέμηση των λύκων σας και αναπαραγωγή

Οι λύκοι Minecraft μπορούν να είναι και οι καλύτεροι φίλοι σας !.

Εάν θέλετε να δαμάσετε έναν Λύκο, δώστε στο Λύκο ένα κόκκαλο. Όταν δίνεις ένα κόκαλο σε ένα λύκο, το οστό έχει 33% πιθανότητα να δουλέψει. Όταν ο Wolf είναι εξημερωμένος, θα ενεργήσει όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Εάν έχετε πολλούς εξημερωμένους λύκους, θα είστε σε θέση να αναπαράγετε. Δίνοντας λύκους οποιοδήποτε είδος κρέατος θα επιτρέψει σε ένα κουτάβι να γεννηθεί. Όταν ένα κουτάβι γεννιέται, θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον εξημερωμένο λύκο. Ενώ για το θέμα της διατροφής ενός κρέατος Wolf για αναπαραγωγή, το κρέας θεραπεύει επίσης το σκυλί. Όσο χαμηλότερη είναι η ουρά σε ένα λύκο, τόσο λιγότερη υγεία έχει. Όταν τρώτε κρέας σε έναν Λύκο, θα παρατηρήσετε ότι η ουρά κινείται προς τα πάνω αν ο Λύκος τραυματιστεί. Η στιγμή που η ουρά σταματά να κινείται προς τα πάνω είναι η στιγμή που ο Λύκος έχει θεραπευτεί πλήρως.

05 του 05

Ο καλύτερος φίλος και σύντροφος του ανθρώπου στη μάχη

Τροφοδοτήστε τα με κόκαλα και είναι φίλοι για τη ζωή !.

Οι ταύρωτοι λύκοι θα επιτεθούν σε διάφορα όπλα και παίκτες που επιτίθενται στον ιδιοκτήτη τους. Όχι μόνο οι λύκοι θα επιτεθούν σε ό, τι επιτίθεται στον παίκτη τους, αλλά θα επιτεθούν σε αυτό που ο παίκτης επιτίθεται. Είναι ένας μεγάλος σύντροφος όταν αγωνίζονται, καθώς θα αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ζημιά στα όπλα που ένας παίκτης είναι σε μάχη με. Η εκμάθηση της χρήσης λύκων σε μάχες είναι ένα μεγάλο και πολύ εύκολο πράγμα που πρέπει να ολοκληρώσετε. Έχοντας ένα επιπλέον χτύπημα ενώ παλεύετε με έναν όχλο ή έναν άλλο παίκτη θα μπορούσε εύκολα να σώσει τη ζωή σας σε μια κατάσταση επιβίωσης .

Συμπερασματικά

Οι λύκοι είναι ένας μεγάλος σύντροφος και μπορούν να φέρουν μεγάλη χαρά στον κόσμο του Minecraft. Μπορούν να σας βγάλουν από μια κολλώδη κατάσταση και να είστε σε θέση να είστε πιστός σε σας στη διαδικασία. Ο ομαλότερος φίλος του ανθρώπου θα κάνει μια μεγάλη προσθήκη στην ομάδα σας. Βγείτε έξω και βρείτε τον νέο σας φίλο!