Έτσι θέλετε να κάνετε streaming Minecraft ...

Ας συζητήσουμε γιατί η ροή του Minecraft είναι μεγάλη!

Καθώς η επιθυμία να μοιραστείτε εμπειρίες και να διασκεδάσετε τις μάζες αυξάνεται μεταξύ των gamers και των ατόμων σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να αναρωτιέστε μόνο γιατί περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν. Με ιστοσελίδες όπως το Twitch και το YouTube Gaming στην πρώτη γραμμή της κούρσας πλατφόρμας, εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν είτε να μεταδώσουν τις προσπάθειές τους στο παιχνίδι είτε να παρακολουθήσουν όσους εκπέμπουν. Εδώ είναι γιατί η ροή του Minecraft μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική, εξαιρετικά ευεργετική και πολλά άλλα.

Ιστοσελίδες

Συνήθως, όταν εξετάζετε την ιδέα της ροής βιντεοπαιχνιδιών, έρχονται στο μυαλό δύο ιστότοποι: το YouTube Gaming ή το Twitch. Και οι δύο ιστότοποι έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα της ροής και μπορούν να είναι εξίσου ευχάριστα εάν γίνει στο μέγιστο δυνατό δυναμικό τους.

Έχετε πολλές επιλογές όταν επιλέγετε πώς θέλετε να κάνετε το ρεύμα Minecraft σας, ανάλογα με την πλατφόρμα που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε. Οι επιλογές γενικά αφορούν τις διατάξεις, την πολυπλοκότητα και την απλότητα, τις αλληλεπιδράσεις κοινού και πράγματα αυτού του είδους. Συνήθως, για πιο σύνθετες ροές με μεγαλύτερη αλληλεπίδραση κοινού, το Twitch χρησιμοποιείται καθώς είναι ευκολότερο να διαχειριστεί και πιο ελκυστικό από την άποψη της αναμετάδοσης πληροφοριών προς / από το κοινό.

Το YouTube Gaming είναι περισσότερο - έτσι προορίζεται για όσους από αυτούς θα ήθελαν να ρίξουν εντελώς, ανησυχώντας λιγότερο για την αλληλεπίδραση μεταξύ κοινού και ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Παρόλο που οι ταινίες τυχερών παιχνιδιών του YouTube δεν είναι εντελώς άκυρες από την αλληλεπίδραση του κοινού, είναι πιο πιθανό να βρείτε περισσότερα στο Twitch, αναμφισβήτητα.

Όταν επιλέγετε το Twitch, οι streamers θα έχουν πολύ πιο αξιόπιστο χρόνο. Δεδομένου ότι ο Twitch είναι καθαρά ένας ιστότοπος με επίκεντρο τη ροή (αντί να είναι ένας ιστότοπος που επικεντρώνεται σε βίντεο, μουσική κ.λπ.), θα βρείτε πιθανότατα περιεχόμενο υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με το YouTube Gaming. Αυτή η ιστοσελίδα φιλοξενεί μια πολύ μεγάλη κοινότητα streamers του Minecraft . Η μεγάλη κοινότητα ταινιών Twitch της Minecraft συγκέντρωσε επίσης ένα εξαιρετικά μεγάλο ακροατήριο που την περιβάλλει. Συνήθως, στην πρώτη σελίδα του Twitch, θα δείτε το Minecraft ως "Προτεινόμενο". Όταν ένα παιχνίδι είναι Προτεινόμενο, επιλέγεται λόγω της εισροής θεατών που παίρνει. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε θεατές από την αρχή, τόσο πιο συχνά ρέμα, τόσο περισσότερο θα παρατηρήσετε.

Ενσωμάτωση του Minecraft Twitch

Σε ορισμένες προηγούμενες εκδόσεις του Minecraft , ο Mojang πρόσθεσε την ενσωμάτωση του Twitch στο βιντεοπαιχνίδι. Αυτή η ενσωμάτωση όχι μόνο επέτρεψε τη δυνατότητα ροής χωρίς τη χρήση εξωτερικού λογισμικού αλλά και την προσθήκη της συζήτησης Twitch στο παιχνίδι για εύκολη προβολή. Αυτή η δυνατότητα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις κάτω από την ενημερωμένη έκδοση 1.9 και μπορεί να αποδειχθεί πολύ ωφέλιμη για τους streamers. Πολύ λίγα παιχνίδια προσθέτουν μια καλά κατασκευασμένη, λειτουργική ενσωμάτωση μεταξύ των εξωτερικών κοινωνικών μέσων και των υπηρεσιών. Λόγω της πολύ καλά δημιουργημένης λειτουργικότητας, η ενσωμάτωση του Minecraft Twitch χρησιμοποιήθηκε αρκετά συχνά από streamers που ήταν καινούργιες στη σκηνή της ροής.

Ενώ αυτή η λειτουργία έχει από τότε αφαιρεθεί από το παιχνίδι, υπάρχουν σήμερα διάφορες mods για συγκεκριμένες εκδόσεις που είναι χτισμένες αποκλειστικά γύρω από την αναπαραγωγή της διαδικασίας που κυκλοφόρησε αρχικά από το Mojang και σίγουρα αξίζει τον έλεγχο.

Λογισμικό

Εάν διαπιστώνετε ότι επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε εκπομπές υψηλότερης ποιότητας, ίσως σύντομα να συνειδητοποιήσετε ότι η ενσωμάτωση του Mitchcraft Twitch δεν είναι απαραίτητα αυτό που πρέπει να χρησιμοποιείτε. Πολλοί προγραμματιστές λογισμικού έχουν παρατηρήσει την αυξανόμενη δημοτικότητα στη ροή και έχουν δημιουργήσει εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο κοινό για χρήση. Ενώ κάποιο λογισμικό μπορεί να είναι λίγο ακριβό κατά περιόδους, άλλα είναι ελεύθερα και πολύ εύκολα συγκρίνονται με τα αποκλειστικά, πιο "εξωφρενικά" αυτά. Ακριβώς επειδή ένα λογισμικό / κομμάτι εξοπλισμού κοστίζει περισσότερα χρήματα, δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο από την ελεύθερη εναλλακτική λύση (όσον αφορά την παραγωγή περιεχομένου στο διαδίκτυο).

Ένα δωρεάν λογισμικό που οι περισσότεροι streamers θα σας έδειχναν πολύ ευχαρίστως προς την κατεύθυνση είναι το OBS (Open Broadcaster Software). Αυτό το λογισμικό ανοιχτού κώδικα δημιουργήθηκε τόσο για ζωντανή ροή βίντεο όσο και για εγγραφή βίντεο από υπολογιστή. Το λογισμικό Open Broadcaster διατίθεται σε δύο εκδόσεις γνωστές ως "OBS" και "OBS Studio". Και τα δύο λογισμικά είναι ελεύθερα για δημόσια χρήση, αν και τα συνιστώμενα από τα δύο είναι εύκολα "OBS Studio". Το OBS Studio προσφέρει σχεδόν πλήρη προσαρμογή της οπτικής ρύθμισης του livestream σας, καθώς και του ήχου, μεταξύ άλλων. Πολλές πηγές βίντεο / ήχου επιτρέπονται τη φορά, προσφέροντας μια μεγάλη δημιουργικότητα σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για το ρεύμα. Με την OBS, η φαντασία σας είναι το όριο σας κατά το σχεδιασμό και τη δημιουργία των σχεδίων σας μεταξύ των διαφόρων ιδεών για streaming. Πολλά μαθήματα υπάρχουν τόσο με τη μορφή δημοσιεύσεων σε φόρουμ όσο και βίντεο στο YouTube για τη χαρά σας από τη μάθηση.

Το OBS είναι συμβατό με το YouTube Gaming, το Twitch και τους περισσότερους διάφορους δικτυακούς τόπους ροής.

Τι να Stream

Για πολλούς, η εύρεση κάτι ενδιαφέροντος στη ροή μέσα στο Minecraft μπορεί να είναι απογοητευτικό. Σε ένα παιχνίδι με ατελείωτες δυνατότητες, κατά περιόδους, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά αισθάνεστε περιορισμένοι. Το κοινό δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες είναι να βρουν συγκεκριμένα αυτό που θα ήθελαν να μοιραστούν με το ακροατήριό τους. Με το YouTube, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα βαρετά κομμάτια ενός βίντεο για να διατηρήσετε τη δυναμική δυναμική, αλλά με ροή, έχετε τον εαυτό σας και τα μέσα που μοιράζεστε. Η εύρεση ενός τρόπου να παραμείνετε διασκεδαστικοί με μια ιδέα που μπορεί να μην είναι ακριβώς η πιο συναρπαστική είναι ένας αγώνας και σίγουρα αξίζει να εργαστείτε.

Ενώ μπορεί να μην το νιώθουν, οι ράγες της Minecraft έχουν ένα μεγάλο οπλοστάσιο δραστηριοτήτων που μπορούν να κάνουν στο παιχνίδι τους για να κρατήσουν το κοινό τους διασκεδαστικό. Αυτές οι ιδέες μπορεί να κυμαίνονται από το παιχνίδι Μίνι-Παιχνίδια, Χάρτες Περιπέτειας, Παιχνίδια επιβίωσης / Δημιουργικό / Hardcore και πολλά άλλα. Θα μπορούσατε ακόμη και να παίξετε τον εαυτό σας παίζοντας multiplayer σε διάφορους διακομιστές , μεταξύ άλλων. Το γεγονός ότι το Minecraft είναι ένα παιχνίδι που τροφοδοτείται από τη δημιουργικότητα της κοινότητάς του, επιτρέπει πολλά ενδιαφέροντα περιεχόμενα που μπορούν να μοιραστούν. Είναι θέμα του τρόπου με τον οποίο μοιράζεστε αυτά τα διάφορα κομμάτια περιεχομένου που σας αναγνωρίζουν ως ταινία. Εάν γνωρίζετε ότι είστε το καλύτερο στο Twitch ή το YouTube Gaming για το μίνι-παιχνίδι Minecraft "Survival Games", το κοινό σας θα είναι πολύ πιθανό να έρθει να σας δούμε να το κάνετε σπουδαίο. Αν σας αρέσει να δημιουργείτε, θα είναι πολύ πιθανό να αγαπούν να δουν τη διαδικασία σας και θα σας ενδιαφέρουν πώς θα πάτε για τις μεθόδους σας.

Η μετάδοση σε ένα διακομιστή που είναι ανοιχτός στο κοινό (όπως το RSMV.net ) μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη προσθήκη στις ροές σας! Η επιλογή του Minecraft για πολλούς παίκτες προσθέτει ένα νέο επίπεδο αλληλεπίδρασης κοινού, επιτρέποντας στους θεατές σας να συμμετάσχουν στη διασκέδαση που έχετε, όχι μόνο σε αίσθηση προβολής αλλά και υπό την έννοια της αναπαραγωγής του βιντεοπαιχνιδιού μαζί σας. Όσο περισσότεροι θαυμαστές της ροής σας που έρχονται στο διακομιστή για να παίξουν μαζί σας, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα θα έχετε από άλλους παίκτες server (που δεν γνωρίζουν απαραίτητα ότι είστε) παρακολουθώντας τη ροή σας. Αυτή η αλληλεπίδραση κοινού στο παιχνίδι μπορεί να είναι μια μεγάλη μορφή διαφήμισης αν συνεχώς προσπαθούν να προσελκύσουν την προσοχή σας. Πολλοί διακομιστές έχουν κανόνες σχετικά με τη διαφήμιση διάφορων κοινωνικών μέσων / πλατφόρμων που δεν είναι επίσημα υπό την ομοιότητα του διακομιστή, οπότε προσέξτε, ακολουθήστε τους κανόνες ή λάβετε άδεια.

Πώς να Stream

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε streaming. Ορισμένοι περιλαμβάνουν λογισμικό που περιλαμβάνει τροποποιήσεις στο παιχνίδι, μερικοί περιλαμβάνουν λιγότερο δημοφιλή / συμβατικά μέσα και θα πρέπει πιθανώς να αποφευχθούν ώστε να ξεκινήσετε δυνατά και να ξέρετε τι κάνετε ακριβώς έξω από την πύλη. Πολλά μαθήματα διαδίδονται γύρω από το διαδίκτυο διδάσκοντας αυτά για το πώς πρέπει να πάνε για streaming και μπορούν να βρεθούν ειδικά σε ιστοσελίδες όπως το YouTube και τα πράγματα αυτού του είδους. Για ένα λιγότερο άμεσο φροντιστήριο, οι συμβουλές που μπορώ να σας δώσω είναι να αναζητήσετε ένα online βίντεο που περιλαμβάνει το λογισμικό σας και την προτιμώμενη πλατφόρμα ροής της επιλογής σας. Γενικά, όλες ακολουθούν τις ίδιες μεθόδους, αλλά για συγκεκριμένους ιστότοπους, οι συγκεκριμένες προτιμήσεις λειτουργούν καλύτερα.

Μια άλλη συμβουλή που μπορεί να προσφερθεί είναι να είναι ενδιαφέρουσα. Όταν κάνετε streaming, ανταγωνίζεστε τις άλλες streamers στον ιστότοπο για να προσελκύσετε την προσοχή δυνητικών τηλεθεατών. Εργαστείτε σκληρότερα για να διασκεδάσετε το πλήθος σας και να τα κρατήσετε. Εάν είστε ένας σιωπηλός παίκτης που παίζει ένα βαρετό παιχνίδι, πιθανότατα δεν θα διαρκέσει πολύ. Αν είστε σιωπηλοί αλλά κάνετε ενδιαφέρον παιχνίδι, μπορείτε να συγκεντρώσετε κάποιες απόψεις. Εάν μιλάτε, ενεργητικός, έχοντας ενδιαφέροντα παιχνίδια, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κρατήσετε εκείνους που έχουν σταματήσει. Διατηρήστε τη ροή του ρεύματός σας με συνεχή ροή σε συγκεκριμένο ρυθμό. Αν η προσωπικότητά σας είναι παντού, προσπαθήστε να κρατήσετε αυτόν τον ενθουσιασμό. Εάν είστε πιο χαλαρή ταινία, δείξτε ότι και δοκιμάστε το πιο δύσκολο να υπερέχετε σε ό, τι κάνετε ειδικά μέσα στο παιχνίδι.

Ένα τελευταίο κομμάτι των συμβουλών σε σχέση με αυτό το υλικό ειδικότερα είναι να έχουμε μια καλή σύνδεση στο internet. Απενεργοποιώντας οτιδήποτε χρησιμοποιεί ένα μεγάλο εύρος ζώνης κατά τη διάρκεια μιας ροής θα ήταν εξαιρετικά επωφελές και ιδιαίτερα προς το συμφέρον σας εάν η σύνδεσή σας είναι αργή. Η ροή καταλαμβάνει πολύ το διαδίκτυο σας, ανάλογα με την ποιότητα που πηγαίνετε. Όσο χαμηλότερη είναι η ανάλυση που στέλνετε σε μια υπηρεσία όπως το Twitch ή το YouTube Gaming, τόσο πιο γρήγορα θα λάβει το ακροατήριό σας. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα, τόσο πιο πιθανή είναι η καθυστέρηση. Έχετε αυτό κατά νου όταν μιλάτε στο ακροατήριό σας, σαν να καθυστερήσατε αρκετά, ίσως να ξεχάσετε τι μιλάτε.

Συμπερασματικά

Όταν πρόκειται για streaming, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ψυχαγωγίας στην κοινότητα Minecraft . Όπως και τα βίντεο και άλλα κομμάτια ψυχαγωγίας που διατίθενται στο διαδίκτυο σε όλο το μπλοκ, η μετάδοση ζωντανά σε ένα ακροατήριο δίνει σε αυτούς που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ένα φορτίο διασκέδασης και ένα μεγάλο χόμπι. Η ροή, αν τυχερός, μπορεί επίσης να γίνει δουλειά. Όπως τα περισσότερα πράγματα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, θα πρέπει να κάνετε ό, τι κάνετε, επειδή σας αρέσει, αντί να το κάνετε για τα χρήματα. Εάν ορίσετε ένα στόχο να γίνει δημοφιλές και να ζήσετε από την προσπάθειά σας, είναι εξαιρετικά εφικτό, αλλά θα πάρει τους τόνους της αφοσίωσης για λογαριασμό σας. Οι μακριές νύχτες θα γίνουν ένα πράγμα, αλλά γνωρίζοντας ότι έχετε επηρεάσει θετικά ένα ακροατήριο μέσα από αυτό που αγαπάτε και απολαμβάνετε θα κάνει κάθε δευτερόλεπτο αξίζει τον κόπο.