Βρείτε Grave Site Records χρησιμοποιώντας δωρεάν online πόρους

Μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στο διαδίκτυο είναι η παρακολούθηση των γενεαλογικών αρχείων. Μέρος αυτής της αναζήτησης περιλαμβάνει την εύρεση τάφων, αρχείων καταθέσεων ή πληροφοριών σχετικά με την περιοχή.

Πολλά από αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο, καθώς αυτά τα αρχεία ψηφιοποιήθηκαν για εύκολη πρόσβαση (προηγουμένως χρειάστηκε ένα ταξίδι στην αίθουσα ανάγνωσης βιβλιοθήκης και / ή το γραφείο γραφείων του νομού για να εντοπίσουν ακόμη και ένα μικρό μέρος των πληροφοριών που μπορείτε τώρα βρείτε ελεύθερα στο διαδίκτυο). Ενώ δεν είναι διαθέσιμες όλες οι εγγραφές στον Ιστό, οι παρακάτω τοποθεσίες μπορούν να σας δώσουν ένα καλό άλμα για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Οι παρακάτω ιστότοποι είναι μερικοί από τους καλύτερους διαθέσιμους πόρους στο διαδίκτυο για την εύρεση αυτών των πληροφοριών, καθώς και καλά σημεία για να ξεκινήσετε εκτός σύνδεσης για να παρακολουθήσετε αρχεία που ίσως χρειάζονται λίγο περισσότερη έρευνα.

Δεν βρίσκετε ακόμα τι ψάχνετε;

Δοκιμάστε τους παρακάτω πόρους για να συνεχίσετε την αναζήτηση. Θυμηθείτε, τις περισσότερες φορές δεν θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε σε ένα μέρος. αυτό σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει με λεπτομερείς αναζητήσεις στο Web. Ωστόσο, με υπομονή και επιμονή, είναι σίγουρα δυνατό να εντοπίσετε τον στόχο σας. Μικρά κομμάτια πληροφοριών από πολλές αναζητήσεις και πηγές προσθέτουν τελικά σε πολλές πληροφορίες.