Ασφαλής γόμα v5.001

Μια πλήρης ανασκόπηση της Ασφαλούς Γόμας, ενός Ελεύθερου Προγράμματος τεμαχισμού αρχείων

Το Secure Eraser είναι μια σουίτα προγραμμάτων που περιλαμβάνει όχι μόνο έναν τεμαχιστή αρχείων αλλά και άλλα εργαλεία συστήματος όπως ένα καθαριστικό μητρώου . Επειδή το Secure Eraser μπορεί να διαγράψει οριστικά ολόκληρους σκληρούς δίσκους και όχι μόνο μεμονωμένα αρχεία και φακέλους, το έβαλα επίσης στη λίστα δωρεάν λογισμικού καταστροφής δεδομένων .

Οι συνήθεις μέθοδοι εξυγίανσης δεδομένων υποστηρίζονται από το Secure Eraser. Είναι επίσης ένα πολύ απλό πρόγραμμα χρήσης.

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι Secure Eraser έκδοση 5.001, κυκλοφόρησε στις 27 Ιουλίου 2016. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Λήψη Ασφαλούς Γόμας

Περισσότερα για την Ασφαλής Γόμα

Το Secure Eraser μπορεί να καθαρίσει μεμονωμένα αρχεία, φακέλους και διαμερίσματα καθώς και ολόκληρους σκληρούς δίσκους χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κουμπί στην οθόνη εκκίνησης.

Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται να διαγράψετε, οι ακόλουθες μέθοδοι απολύμανσης δεδομένων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Secure Eraser:

Για να αλλάξετε τη μέθοδο που χρησιμοποιείται κατά τη διαγραφή ενός σκληρού δίσκου ή ενός διαμερίσματος, απλά κάντε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο κουμπί Εκκίνηση διαγραφής για να επιλέξετε από το αναπτυσσόμενο μενού.

Όταν χρησιμοποιείτε τον τεμαχιστή αρχείων / φακέλων, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε δεδομένα στο παράθυρο του προγράμματος και ακόμη και να αποεπιλέξετε τους υποφακέλους και τα αρχεία που θέλετε να εξαιρέσετε από το σκουπίστε. Η χρήση του Secure Eraser για την καταστροφή ολόκληρου του σκληρού δίσκου ή του διαμερίσματος είναι τόσο απλή όσο η επιλογή του από τη λίστα των μονάδων δίσκου.

Μόλις προστεθεί μια λίστα αρχείων και φακέλων στην ουρά, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη λίστα ως αρχείο SPR και να την επαναφέρετε ξανά αργότερα για να αναρτήσετε εκ νέου όλα τα ίδια δεδομένα. Αυτό παρέχει έναν γρήγορο τρόπο για να αποθηκεύσετε αυτό που κάνετε, ώστε να μην χρειάζεται να φορτώσετε ξανά όλα τα ίδια αρχεία αργότερα.

Ορισμένες επιλογές είναι προσαρμόσιμες, όπως η εναλλαγή του MFT από την εκκαθάριση, η απενεργοποίηση των ερωτημάτων επιβεβαίωσης για τη διαγραφή αρχείων ακόμη πιο γρήγορα, η παραβίαση των σφαλμάτων, η εμφάνιση μιας αναφοράς διαγραφής και η έξοδος από το Secure Eraser ή η τερματισμός, επανεκκίνηση ή αναμονή του υπολογιστή όταν τα αρχεία, , ή οι δίσκοι έχουν τελειώσει σκουπίζοντας.

Το Secure Eraser λειτουργεί σε Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista και Windows XP , καθώς και Windows Server 2012, 2008 και 2003.

Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

Μου αρέσει πολύ το Secure Eraser, αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που είναι κοινά με το ελεύθερο λογισμικό όλων των ειδών:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για την ασφαλή γόμα

Το Secure Eraser είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα επειδή υποστηρίζει τη διαγραφή τόσο των μεμονωμένων αρχείων όσο και ολόκληρων ομάδων αρχείων σε φακέλους καθώς και ολόκληρα διαμερίσματα. Η διασύνδεση είναι απλή στην κατανόηση και καμία από τις επιλογές δεν είναι τόσο περίπλοκη ώστε να τρομάξει κάποιον νέο για τεμαχισμό αρχείων.

Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που θα έκανε το Secure Eraser καλύτερο είναι αν παρείχε έναν τρόπο διαγραφής αρχείων από το δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος, όπως επιτρέπουν αρκετοί άλλοι τεμαχιστές αρχείων.

Κατά την εγκατάσταση του Secure Eraser, το τελευταίο παράθυρο θα προσπαθήσει δυστυχώς να εγκαταστήσει το δωρεάν πρόγραμμα Backup Maker . Μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την επιλογή της επιλογής και να επιλέξετε Finish (Τέλος) εάν δεν θέλετε το επιπλέον πρόγραμμα.

Λήψη Ασφαλούς Γόμας