Χαρακτηριστικά για να αναζητήσετε σε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου Android

Η κύρια διαφορά μεταξύ των στερεοφωνικών αυτοκινήτων Android και των μονάδων κεφαλής που έχουν σχεδιαστεί από το έδαφος για συσκευές iOS είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιος άμεσος έλεγχος iPod για το Android. Ωστόσο, αυτό είναι πραγματικά ένα καλό πράγμα. Δεδομένου ότι το Android είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα, μπορείτε να βρείτε στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου που λειτουργούν πραγματικά στο Android και μπορείτε επίσης να βρείτε μονάδες κεφαλής που μπορούν να διασυνδέονται απευθείας με το τηλέφωνο ή το tablet Android μέσω USB. Αυτό δεν είναι μόνο το επόμενο καλύτερο πράγμα για τον έλεγχο του iPod-σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ακόμα καλύτερο. Φυσικά, αν προτιμάτε ασύρματες συνδέσεις, τότε το καλύτερο στερεοφωνικό αυτοκινήτου Android για εσάς πρόκειται να είναι αυτό που υποστηρίζει Bluetooth .

Περιήγηση και αναπαραγωγή μουσικής

Ανάλογα με τον τρόπο που ακούτε μουσική στο αυτοκίνητό σας, υπάρχουν λίγα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορεί να είναι ή όχι σημαντικά για εσάς. Αν έχετε αποθηκεύσει πολλά αρχεία μουσικής ή podcast στο τηλέφωνό σας ή το tablet σας, τότε το καλύτερο στερεοφωνικό αυτοκινήτου Android για εσάς θα είναι αυτό που υποστηρίζει την περιήγηση και την αναπαραγωγή μουσικής μέσω της κεντρικής μονάδας.

Αυτό είναι το είδος της λειτουργικότητας που οι αγαπημένοι σας φίλοι της Apple βγαίνουν από τις άμεσες μονάδες ελέγχου του iPod και είναι πολύ ωραίο. Αντί να χρειάζεται να παίζετε με το τηλέφωνό σας ή το tablet σας για να περιμένετε σε ουρά και να αναπαράγετε τραγούδια (κάτι που είναι απαραίτητο όταν χρησιμοποιείτε μια βοηθητική είσοδο), μπορείτε απλά να περιηγηθείτε και να επιλέξετε μουσική μέσω της ίδιας της κεφαλής.

Android App Control

Φυσικά, δεν είναι όλοι ακόμα συνδεδεμένοι με τα μέσα φυσικής αποθήκευσης για την ψηφιακή τους μουσική . Αν προτιμάτε τις υπηρεσίες streaming σας (π.χ. Pandora , Spotify , κλπ.), Τότε αυτό που ψάχνετε είναι μια κεντρική μονάδα που υποστηρίζει τον έλεγχο εφαρμογών. Αυτές οι μονάδες κεφαλής συνδέονται με το τηλέφωνό σας και ελέγχουν απευθείας τις ραδιοφωνικές εφαρμογές συνεχούς ροής. Και πάλι, αυτό σας εξοικονομεί το πρόβλημα να πρέπει να παίζετε με το τηλέφωνό σας όταν θέλετε να παραλείψετε ένα κομμάτι ή να αλλάξετε τον σταθμό.

USB Vs. Bluetooth

Παρόλο που ορισμένες μονάδες κεφαλής αρχίζουν να προσφέρουν συνδέσεις USB για συσκευές Android, η συμβατότητα δεν είναι πάντα 100 τοις εκατό. Για παράδειγμα, η Pioneer διατηρεί μια λίστα με τα τηλέφωνα με τα οποία είναι συμβατή η γραμμή AppRadio της. Η λίστα είναι μεγάλη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται πρόσθετος προσαρμογέας. Ανάλογα με τις συνήθειες ακρόασης, το Bluetooth μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή ούτως ή άλλως. Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο στερεοφωνικό αυτοκινήτου Android για εσάς πρόκειται να είναι αυτό που υποστηρίζει το πρωτόκολλο Bluetooth A2DP.

Android Stereo αυτοκινήτου

Ενώ ο όρος "ανδροειδές στερεοφωνικό αυτοκινήτου" μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με τις μονάδες κεφαλής που είναι συμβατές με τα τηλέφωνα και τα tablet Android, υπάρχει επίσης μια χούφτα στερεοφωνικά αυτοκινήτων που τρέχουν πραγματικά στο Android. Αυτό είναι ένα ταχέως μεταβαλλόμενο πεδίο, και ακόμη και τα τελευταία μοντέλα των στερεοφωνικών αυτοκινήτων Android υστερούν σημαντικά πίσω από τα φορητά ακουστικά και τα tablet.

Για παράδειγμα, το Mirage της Clarion ήταν η πρώτη μονάδα επεξεργαστή Android που βασίζεται σε OEM. Κυκλοφόρησε το 1ο τρίμηνο του 2012 και έτρεξε στο Android 2.2 Froyo. Εκείνη την εποχή, ο Φρόο ήταν ήδη δύο ετών. Έτσι αν ψάχνετε για το καλύτερο στερεοφωνικό αυτοκινήτου Android και θέλετε να τρέχει πραγματικά το λειτουργικό σύστημα Android, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει σε ποια εκδοχή εκτελείται.