Το Beatles: Λίστα τραγουδιών μπάντας

Το μεγάλο παιχνίδι του μπαμπά είναι σίγουρα το The Beatles: Rock Band. Μπορεί να προσελκύσει ένα πολύ ευρύτερο κοινό από οποιοδήποτε μουσικό παιχνίδι που έχει έρθει πριν, και αυτό είναι καλό. Με 45 τραγούδια σε δίσκο (όλα τα Beatles, χωρίς πλήρωση), οι οπαδοί των The Beatles θα είναι πολύ χαρούμενοι. Έχουμε 44 από τα 45 τραγούδια εδώ.

Μας άρεσε το The Beatles: Rock Band στην αρχική μας αναθεώρηση και είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς η μπάντα μεγάλωσε και άλλαξε με τα χρόνια. Ξεκινώντας με απλούς και επαναλαμβανόμενους ποπ μουσικούς στα πρώτα τους χρόνια, οι The Beatles έγιναν πολύ καλύτεροι τραγουδοποιούς και μουσικοί μέχρι το τέλος, γεγονός που δίνει στο παιχνίδι μια εκπληκτική καμπύλη δυσκολίας που πραγματικά ράμπα.

Το Beatles: Λίστα τραγουδιών μπάντας

Συμβατότητα με άλλους τίτλους Rock Band;

Δυστυχώς, τα κομμάτια The Beatles Rock Band δεν είναι συμβατά με κανένα άλλο τίτλο Rock Band και είναι το μοναδικό παιχνίδι Rock Band που δεν διατίθεται για εξαγωγή στους άλλους τίτλους.

Αυτό είναι ένα μεγάλο bummer όπως έχοντας όλα τα τραγούδια που θέλετε να παίξετε διαθέσιμα όλα ταυτόχρονα είναι ένα τεράστιο μέρος της έκκλησης του franchise Rock Band, οπότε δεν είναι σε θέση να παίξει τραγούδια από το The Beatles σε Rock Band 3 ή Rock Band 4 είναι ένα drag.

Ο συλλογισμός πίσω από αυτό είναι ότι η άδεια Beatles ήταν αρκετά ακριβή για να κάνει ένα παιχνίδι με, και έπρεπε να πληρώσει επιπλέον για να μπορέσει να γίνει DLC / εξαγώγιμα ήταν πάρα πολύ για EA / MTV / Harmonix να αντέξει οικονομικά. Τόσο απλό.