Τα 7 Καλύτερα περιβραχιόνια Fitness να αγοράσουν το 2018

Η εργασία με το smartphone σας πήρε πολύ πιο εύκολο

Αυτές τις μέρες, είναι δύσκολο να χωρίσετε τα smartphones μας - ακόμα και όταν εργαζόμαστε έξω. Αλλά όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα περιβραχιόνιο γυμναστικής για να το κρατήσετε στη θέση του κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως χρώμα, βάρος, αντοχή στο νερό και το πιο σημαντικό, συμβατότητα με το τηλέφωνό σας. Για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά smartphones που ταιριάζουν με τα Androids και τα iPhone. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Το YORJA Running Armband είναι συμβατό με όλα τα τελευταία smartphones (iPhone X, 8, Samsung Σημείωση 8, κλπ.) Και η ζώνη velcro ταιριάζει με όπλα από 10 έως 16 ίντσες. Η YORJA έχει τοποθετήσει το περιβραχιόνιο επάνω με επιπλέον μικρές τσέπες, συμπεριλαμβανομένης μιας εύκαμπτης ζώνης για την περιτύλιξη της περίσσειας καλωδίωσης από τα ακουστικά σας (μόνο σε περίπτωση που δεν έχετε ασύρματα ακουστικά ). Στην αντίθετη πλευρά, η YORJA περιλάμβανε επίσης μια εύχρηστη μικρή υποδοχή για τα κλειδιά σας και στο πίσω μέρος υπάρχει μια τσέπη με κάρτες και μετρητά, οπότε δεν θα χρειαστεί να θυσιάζετε τα απαραίτητα για το πορτοφόλι σας. Είναι κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό και είναι ακόμα αδιάβροχο, για να προστατεύεται από τον ιδρώτα και τα στοιχεία.

Δεν είναι όλα τα περιβραχιόνια γυμναστικής είναι τα ίδια, με πολλά από υλικά χαμηλής ποιότητας και δεν ταιριάζουν στα περισσότερα μεγέθη τηλεφώνου. Το Trianium Armband είναι το αντίθετο, καθώς είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικό σε τέντωμα και αδιάβροχο νεοπρένιο και μπορεί να ταιριάζει με τα τελευταία κορυφαία τηλέφωνα, όπως το Apple iPhone 8, το Samsung Galaxy Note 8 και άλλα.

Το μπροστινό μέρος του Trianium Armband έχει μια καθαρή οθόνη που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με την οθόνη αφής του τηλεφώνου σας. Αφού ασφαλιστεί το τηλέφωνό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ρυθμιζόμενη ζώνη Velcro για να την ασφαλίσετε στο χέρι σας.

Μπορεί να χωρέσει τα χέρια μέχρι και 14 ίντσες σε μέγεθος και μπορεί εύκολα να λυγίσει, να λυγίσει και να διπλωθεί χωρίς να ανησυχεί για το σπάσιμο. Ω, και υπάρχει ένα κλειδί τσέπη κρυμμένο στο εσωτερικό για το κλειδί σας κλειδαριά γυμναστήριο ή κλειδί σπίτι, έτσι δεν χρειάζεται να φέρει τίποτα άλλο μαζί σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Το Ultra i-35 του Armpocket είναι κατασκευασμένο από ένα φορητό περιβραχιόνιο, πορτοφόλι και υποδοχή κλειδιού. Τοποθετώντας τις περισσότερες συσκευές (συμπεριλαμβανομένου του iPhone X, του iPhone X, του Samsung Galaxy Note 8, του Google Pixel 2 και άλλων), υπάρχει χώρος εδώ για τη μεταφορά του τηλεφώνου, του αναγνωριστικού, του κλειδιού, των μετρητών και των χαλαρών καρτών όπως άδεια οδήγησης ή πιστωτική κάρτα. Υπάρχουν τρεις υποδοχές μέσα στο μανίκι και ένας επιπλέον ελαστικός ιμάντας που κρατά τη συσκευή σας κοντά στο πλαστικό παράθυρο, ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στις λειτουργίες της οθόνης αφής. Η απόδοση κάτω από την πλαστική ασπίδα λειτουργεί τόσο καλά όσο αναμένεται, αλλά οποιαδήποτε ελπίδα να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συμπεριλαμβανόμενο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή σας θα πρέπει να περιμένετε μέχρι και μετά την εκτέλεση. Ακριβώς σε περίπτωση που θέλετε να αξεσουάρ με λίγο χρώμα, το Armpocket έρχεται σε κίτρινο, ροζ, μοβ, αρκτικό μπλε και πολλά άλλα.

Δύο ανοίγματα στο κάτω μέρος του μανικιού επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στην υποδοχή ακουστικών του smartphone σας. Ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά είναι ο ιμάντας Velcro που συνδέεται με την εξωτερική τσέπη για να βοηθήσει στη διαχείριση μακρών καλωδίων που διαφορετικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν απόσπαση της προσοχής κατά την εκτέλεση. Είναι κατασκευασμένο από αφρό μνήμης χωρίς ολίσθηση, το οποίο χειρίζεται καλά την υγρασία, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει κάποια συσσώρευση ιδρώτα (και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο ερεθισμό ενώ τρέχει αν η ζώνη είναι πολύ σφιχτή).

Η μία αληθινή προειδοποίηση με το Armpocket είναι το μέγεθος. Σε .188 ουγκιές, δεν είναι πολύ βαρύ, αλλά μπορεί να πάρει βαριά γρήγορα. Αφού συμπεριλάβετε μερικές χαλαρές κάρτες, ένα κλειδί και ένα iPhone σε μια περίπτωση το βάρος γρήγορα αυξάνεται.

Αν ψάχνετε για ένα φτηνό περιβραχιόνιο γυμναστικής που μπορεί να κρατήσει το τηλέφωνό σας στη θέση του και θα διαρκέσει πολύ καιρό, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Topist Running Armband. Αυτή η ελαφριά μπάντα είναι διπλής επένδυσης, ανθεκτική στο ιδρώτα και ταιριάζει στα περισσότερα χέρια, οπότε δεν έχει σημασία τι είδους σωματική δραστηριότητα έχετε, αυτή η μπάντα σας καλύπτεται.

Το περιβραχιόνιο Topist μπορεί να χωρέσει οποιοδήποτε τηλέφωνο έως και 6,3 ίντσες, έτσι τα πιο δημοφιλή μοντέλα θα λειτουργήσουν, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 7 και 7 Plus, Samsung Galaxy S8 και S7, Galaxy S8 Plus, Google Pixel, Pixel XL και πολλά άλλα. Μιλώντας για τηλέφωνα, αυτό το περιβραχιόνιο σάς επιτρέπει να χειρίζεστε την οθόνη αφής του τηλεφώνου σας αφού το βάλετε μέσα στο περιβραχιόνιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι εύκολο να αλλάξετε τραγούδια ή podcasts στη μέση της προπονήσεώς σας. Έχει επίσης λίγο χώρο για περισσότερα από ό, τι μόνο το τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τα κλειδιά, την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σας σε εσάς και να μην ανησυχείτε για τη θέση τους σε μια δύσοσμη ντουλάπα γυμναστικής.

Αν χρειάζεστε ένα καλό αθλητικό περιβραχιόνιο σε έναν προϋπολογισμό, το πορτοκαλί περιβραχιόνιο είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Όπως και πολλά άλλα περιβραχιόνια, μεταφέρετε το τηλέφωνό σας σε μια θήκη με μια καθαρή οθόνη και είστε σε θέση να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής του τηλεφώνου σας. Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι καθολική και μπορεί να χωρέσει σχεδόν οποιοδήποτε smartphone, συμπεριλαμβανομένων των Apple iPhone 7 και 7 Plus, Samsung Galaxy S8 και S8 Plus, Google Pixel και Pixel XL και πολλά άλλα. Η θήκη έχει επιπλέον χώρο, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας σε προστατευτική θήκη.

Για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα όπλα (μεταξύ 9 και 18,5 ίντσες), το πορτοκαλί περιβραχιόνιο περιλαμβάνει δύο μεγέθη στερέωσης και ένα ιμάντα επέκτασης των έξι ιντσών. Οι ιμάντες έχουν επίσης αντανακλαστικό υλικό, το οποίο μπορεί να αυξήσει την ασφάλεια όταν τρέχει ή ασκεί τη νύχτα ή το πρωί. Πάνω από αυτό, έχει την ανώτερη αντίσταση ιδρώτα που θα κρατήσει ιδρώτα μακριά το τηλέφωνό σας. Και ο Portholic προσφέρει μια "εγγύηση διάρκειας ζωής" στο περιβραχιόνιο, το οποίο είναι γενναιόδωρο για το σημείο τιμής.

Αν ψάχνετε για ένα περιβραχιόνιο που πηγαίνει πάνω και πέρα ​​όταν πρόκειται για αντίσταση στο νερό, υπάρχει μια επιλογή που είναι μια περικοπή πάνω από τα υπόλοιπα. Το περιβραχιόνιο Tune Belt είναι το crème de la crème του σχεδιασμού ανθεκτικό στον ιδρώτα και συνιστάται ιδιαίτερα, χάρη στη συμβατότητα με πολλές συσκευές. Με κανένα άμεσο άνοιγμα που κάνει την επαφή με το δέρμα, υπάρχει εξαιρετική προστασία από τον ιδρώτα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό σε υγρασία, υψηλής ποιότητας ανθεκτικό νεοπρένιο.

Η προσφυγή του περιβραχιόνιου Tune Belt γίνεται ακόμη καλύτερη όταν εξετάζετε τη συμβατότητα των συσκευών: Ισχυρίζεται ότι ταιριάζει σε όλες τις νεότερες συσκευές Samsung και Apple. Το περιβραχιόνιο προσαρμόζεται για να ταιριάζει στα μεγέθη των βραχιόνων από 9 έως 16 "και αν τα όπλα σας είναι μεγαλύτερα από αυτό, μπορείτε να αγοράσετε ένα εκτεταμένο περιβραχιόνιο για να προσθέσετε επιπλέον 6,5" στη συνολική εφαρμογή.

Το κούμπωμα του λογότυπου Tune Belt μπορεί να βοηθήσει τον βρόχο και να ελέγξει το πλεόνασμα του καλωδίου ακουστικών, διατηρώντας το εκτός δρόμου και βοηθώντας σας να εστιάσετε στο τρέξιμό σας. Η πρόσβαση στο Earbud είναι εύκολα προσβάσιμη τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος, παρέχοντας υποστήριξη για τα διάφορα μοντέλα iPhone και Android. Δυστυχώς, το πτερύγιο του λογότυπου έρχεται σε τιμή, καθώς δεν υπάρχει κρυμμένη περιοχή για ένα κλειδί, κάτι που είναι μια αξιοσημείωτη παράλειψη.

Ένα ξεχωριστό διαθέσιμο μοντέλο προσφέρει την ίδια προστασία και αντοχή στο ιδρώτα για το iPhone 6s Plus, τη γραμμή Galaxy Note της Samsung και τις συσκευές προσαρμογής Edge.

Δεν υπάρχει έλλειψη φιλικών προς τον προϋπολογισμό επιλογών περιβραχιόνων για το iPhone, αλλά υπάρχει μόνο μία που πραγματικά ξεχωρίζει, το Tribe AB37 Premium Running Sports Armband. Το διπλό ρυθμιζόμενο περιβραχιόνιο Velcro ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος βραχίονα μέχρι 16 "με ένα σακουλάκι που ταιριάζει σε οποιαδήποτε συσκευή μεγέθους οθόνης μέχρι 5,2". Ως κορυφαίο περιβραχιόνιο στο Amazon.com, η χαμηλή τιμή είναι κάτι περισσότερο από δελεαστικό και για λίγο επιπλέον ζύμη, μπορείτε να επιλέξετε από ένα πλήθος χρωμάτων. Φτιαγμένο από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά (νάιλον, velcro και νεοπρένιο), η φυλή συνιστάται για πλύσιμο στο χέρι, σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές της στον προϋπολογισμό.

Το μαλακό, εύκαμπτο υλικό από νεοπρένιο θα τεντώσει και θα περιστραφεί, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι σβήνει. Υπάρχει μια αντανακλαστική λωρίδα φωτισμού για να σας προσφέρει λίγο περισσότερη ασφάλεια ενώ τρέχετε το βράδυ και μια ασφαλή ενσωματωμένη κρυφή θήκη κλειδιού. Ορισμένες κριτικές δείχνουν ότι το κρυφό κάτοχο κλειδιού δεν ταιριάζει με νεότερα, μεγαλύτερα κλειδιά αυτοκινήτων, αλλά οι περισσότεροι αγοραστές έχουν χαρούμενος που δεν έχουν πλέον κλειδιά που συνδέονται με τις μέσες ή τους αστραγάλους τους.

Υπάρχει πλήρης υποστήριξη ακουστικών για το Android και το iPhone, προσφέροντας λίγη προστασία από το μέλλον, εάν αντικαταστήσετε τις πλατφόρμες smartphone κάτω από το δρόμο. Και ως αδιάβροχο αθλητικό συγκρότημα, η φυλή προστατεύει από τον ιδρώτα και διατηρεί το smartphone σας στεγνό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .