Τα 10 καλύτερα αξεσουάρ Android που αγοράζουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα ακουστικά, φορητούς φορτιστές και άλλα αξεσουάρ Android

Το καλύτερο πράγμα για το οικοσύστημα Android είναι η συμβατότητά του με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, χάρη στην πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα. Ενώ όλοι χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους κάπως διαφορετικά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εξετάσουμε την πραγματικά απέραντη αγορά για αξεσουάρ και πρόσθετα gizmos. Από τις αδιάβροχες θήκες, για να σφίξετε τους φακούς για τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας, σε φορητούς φορτιστές για να σας κρατήσουμε χυμό, ανατρέξτε στα καλύτερα αξεσουάρ Android.

Έχετε κουραστεί να τεντώσετε τα χέρια σας όταν παίρνετε ένα selfie μόνο για να πάρετε μια μικρή ματιά στο τοπίο πίσω σας; Ευτυχώς, τα αυτοκόλλητα όπως το Mpow iSnap X Selfie Stick σάς επιτρέπουν να βλέπετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Ενεργοποιημένη με Bluetooth, μπορείτε εύκολα να πάρετε τέλεια selfies με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εξαιρετικά φορητό σχέδιο του Mpow καταρρέει σε μόλις 7,1 ίντσες και μπορεί να χωρέσει εύκολα στο πορτοφόλι ή την τσέπη σας, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια. Συμβατό με οποιοδήποτε smartphone 2.1-3.3 ίντσες σε πλάτος, ο ανθεκτικός σφιγκτήρας πυριτίου ασφαλίζει σφιχτά στο τηλέφωνό σας και επιτρέπει περιστροφή 270 μοιρών. Η λαβή έρχεται σε μαύρο ή μαύρο χρώμα με γυαλιστερό μπλε ή ροζ διακοσμητικό και εκτείνεται σε 31 ίντσες, καθιστώντας το ιδανικό για τη λήψη πανοραμάτων ή ομαδικών φωτογραφιών.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα αυτοκόλλητα που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια χαμηλή μπαταρία όταν προσπαθείτε να συναντήσετε φίλους ή να μεταβείτε σε ένα νέο μέρος. Ευτυχώς, αν έχετε μια τράπεζα ενέργειας Lumina, δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για το χτύπημα της κόκκινης ζώνης και πάλι. Διαθέτει μπαταρία 15000 mAh ικανή να φορτίζει το τηλέφωνό σας από 0 έως 100 τοις εκατό περίπου 4 φορές πριν χρειαστεί να το επαναφέρετε. (Όταν το δίνετε λίγο κούνημα, θα δείτε μικρά φώτα LED που δείχνουν πόση ισχύς απομένει.) Διαθέτει δύο έξοδοι USB, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα, με έξοδο 4.8A, ταχύτητα φόρτισης. Η τράπεζα έχει ένα ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα από κράμα αλουμινίου, αλλά στο μειονέκτημα, ζυγίζει περίπου μία λίβρα, η οποία είναι αρκετά βαρύ σε σύγκριση με τις εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω. Ακόμα κι έτσι, είναι ένα μικρό τίμημα για να πληρώσετε για την πλήρη ψυχαγωγία της μπαταρίας.

Προσφέροντας περισσότερο από 12 ώρες αναπαραγωγής, μια IPX7 αδιάβροχη βαθμολογία και ασύρματη σύνδεση σε δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα, το JBL Flip 4 είναι ένα υπέροχο φορητό ηχείο για χρήστες Android. Με δυνατότητα βύθισης σε τρία πόδια νερού για έως και 30 λεπτά, η μπαταρία 3000mAh εξασφαλίζει την αναπαραγωγή καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ παράλληλα ωθεί τον εξαιρετικό ήχο μέσω των διπλών εξωτερικών παθητικών καλοριφέρ.

Διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα. Αυτός ο συνολικά χρήσιμος σύντροφος για όλες τις καιρικές συνθήκες διαθέτει ενσωματωμένο θόρυβο και ακύρωση ηχώ για διπλή χρήση ως ηχείο, καθώς και τεχνολογία JBL Connect + που συνδέει ασύρματα 100 ή περισσότερα ηχεία με JBL Connect + για ανώτερη ποιότητα ήχου ενίσχυση. Ένα επιπλέον επίδομα για τους κατόχους smartphone Android είναι η χρήση του Google Now απευθείας μέσω του ηχείου. Πέρα από τη λειτουργικότητα, ο ζωντανός σχεδιασμός προσφέρει στο Flip 4 την ευκαιρία να στέκεται κατακόρυφα ή να "περιστρέφεται" για να κάθεται οριζόντια. Το αφαιρούμενο κορδόνι προσφέρει επιπλέον περιπτώσεις χρήσης, όπως το κρέμασμα του Flip 4 από μια κεφαλή ντους, σακίδιο ή ακόμα και έξω από ένα κλαδί.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα ηχεία bluetooth διαθέσιμα online.

Τα ακουστικά Bluetooth ασκήσεων είναι μια άλλη κατηγορία που φαίνεται να έχει μια ατελείωτη προσφορά ανταγωνιστικών προϊόντων. Μετά από ένα σημείο - και μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών - όλοι δουλεύουν σχεδόν το ίδιο. Στη σειρά $ 20, το SoundPEATS QY7 V4.1 είναι από τα καλύτερα που θα βρείτε. Διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών χρώματος. Σε αυτό το εύρος τιμών $ 20, δεν είναι πιθανό να απολαύσετε το καλύτερο χρηματικό ποσό που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν απλώς ένα ζευγάρι ακουστικά γυμναστικής χωρίς προβλήματα, το SoundPEATS αρκεί.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Το Amir 3-σε-1 θα προσθέσει ευελιξία στη φωτογραφία του smartphone σας. Το κιτ έρχεται με τρεις συμπαγείς φακούς αλουμινίου που χρησιμοποιούν ένα ανθεκτικό μαύρο πλαστικό κλιπ για να χωρέσουν με ασφάλεια στη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας. Το κιτ περιλαμβάνει φακό ματιών των ματιών των 180 βαθμών, φακό ευρείας γωνίας .36X για πανοραμικές λήψεις και εκπληκτικό φακό μακροεντολής 25Χ που σας επιτρέπει να αποτυπώσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες. Το Amir 3 σε 1 είναι ιδανικό για τη λήψη της φωτογραφίας σας στο επόμενο επίπεδο.

Τα έξυπνα τηλέφωνα έχουν γίνει τόσο ισχυρά ώστε για πολλούς ανθρώπους χρησιμεύουν ως πρωτεύων υπολογιστής. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι η πληκτρολόγηση. Τα πληκτρολόγια με βάση την αφή γίνονται όλο και καλύτερα, αλλά ορισμένοι εξακολουθούν να προτιμούν την απτική εξοικείωση ενός φυσικού πληκτρολογίου. Για αυτούς τους ανθρώπους, υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη ποικιλία γραμμών πληκτρολογίων Bluetooth συμβατά με συσκευές Android. Και το καλύτερο είναι ίσως το 1ο μεμονωμένο πληκτρολόγιο Bluetooth. Διαθέτει ένα τριπλό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να το διπλώνετε σε μια συσκευή τσέπης. Η μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει τη χρήση μέχρι και 114 ημέρες χωρίς φόρτιση και ο σχεδιασμός με τον τίτλο εξασφαλίζει άνεση κατά την πληκτρολόγηση. Έχει ακόμη και στάση για την κινητή συσκευή σας.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα πληκτρολόγια bluetooth που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Σχεδιασμένο με ελκυστικό σχεδιασμό, το γρήγορο ασύρματο πλαίσιο φόρτισης Satechi είναι κομψό και κομψό και επιτρέπει σε οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με Qi να τροφοδοτείται χωρίς πρόσθετα καλώδια. Με γρήγορη φόρτιση στο πλοίο, τα Satechi μπορούν να φορτίζουν μέχρι και 1,4 φορές ταχύτερα από τα τυπικά ασύρματα μαξιλάρια φόρτισης. Ευτυχώς, η συμπερίληψη της γρήγορης φόρτισης δεν αγνοεί συσκευές προηγούμενης γενιάς, καθώς το Satechi είναι συμβατό με όλες τις συσκευές με δυνατότητα Qi.

Μόλις τοποθετηθεί μια συσκευή συμβατή με Qi στο μαξιλάρι φόρτισης, τα Satechi θα επιτρέψουν στους χρήστες να γνωρίζουν εάν η γρήγορη φόρτιση είναι ενεργή μέσω των ενσωματωμένων φώτων LED. Η κατασκευή αλουμινίου προσφέρει τέσσερα μοναδικά χρώματα για το προσωπικό σας σχέδιο ή για τον καλύτερο συνδυασμό με την υπάρχουσα συσκευή σας. Το εξαιρετικά λεπτό προφίλ είναι μόνο 4,4 x 7,5 x 1 ίντσα σε συνολικό μέγεθος και ζυγίζει ελάχιστη επτά ουγγιές.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τους καλύτερους ασύρματους φορτιστές τηλεφώνου που είναι διαθέσιμοι online.

Είτε ξοδεύετε την ημέρα στην παραλία, δίπλα στην πισίνα είτε απλά στα στοιχεία, είναι σημαντικό να προστατεύετε το smartphone σας. Το περίβλημα αδιάβροχου τηλεφώνου OCASE είναι ένας αδιάβροχος θύλακας με καθολική εφαρμογή για συσκευές έως και 5,7 ίντσες. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός και αποτελείται από άκρως ευαίσθητα στην αφή και εξαιρετικά καθαρά παράθυρα μέσα σε ένα μαύρο ή λευκό πλαίσιο με ένα απλό κούμπωμα που ασφαλίζει το smartphone σας με ασφάλεια. Απλά μετακινήστε το Android σας στη θήκη και θα έχετε αδιάβροχη προστασία έως 100 πόδια υποβρύχια. Η οθόνη αφής σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας χωρίς να το αφαιρείτε από την θήκη του και μπορείτε ακόμη και να κάνετε λήψη φωτογραφιών και βίντεο κάτω από το νερό. Ένας εύχρηστος ιμάντας στερεώνεται στην κορυφή της θήκης, ώστε να μπορείτε να κρατάτε σταθερά το τηλέφωνό σας δίπλα σας σε οποιαδήποτε περιπέτεια.

Οι ποδηλάτες τείνουν να είναι αρκετά σοβαροί για την ποδηλασία. Για τις μεγάλες διαδρομές των 10 ή 15 μιλίων, βοηθάει να έχετε έναν τρόπο να παρακολουθείτε την τοποθεσία σας. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας; Υπάρχουν πολλά στηρίγματα και βάσεις για το τηλέφωνό σας, αλλά δεν είναι όλα καλά κατασκευασμένα. Το Taotronics Universal Cradle διαθέτει αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ και μπορεί να περιστρέφεται 360 °. Είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή πλάτους 1,97-3,94 ίντσες, πράγμα που σημαίνει σχεδόν οποιοδήποτε τηλέφωνο στην αγορά - ακόμη και με την προστατευτική θήκη. Είναι επίσης συμβατό με διάφορα μεγέθη και τύπους τιμονιού. Οι βάσεις τηλεφώνου δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες για να λειτουργούν καλά, και αυτή είναι η ομορφιά της Taotronics: απλότητα.

Απλή και βασική, το Spigen S310 είναι μια φανταστική επιλογή για ένα περίπτερο smartphone χωρίς καμπύλες ή πρόσθετα. Το στήριγμα από αλουμίνιο και το σταθερό στήριγμα TPU προσφέρουν μια εμπειρία χωρίς γρατσουνιές για τις συσκευές, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνδυάσετε μια αίσθηση ροκ-στερεών που δεν αναποδογυρίζει όταν το smartphone βρίσκεται στη βάση. Με τις γωνίες πηκτής στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη πρόσφυση για να αποφύγετε τυχόν ολίσθηση, ο Spigen προσθέτει ένα βολικά τοποθετημένο κόψιμο για να τρέξει ένα καλώδιο φόρτισης κατευθείαν μέσω (και εξακολουθεί να έχει επιπλέον ανύψωση για να αποφευχθεί η υπερβολική κάμψη του καλωδίου κατά τη φόρτιση).

Σε 0,31 x 0,59 x 0,39 ίντσες και με βάρος 10,6 ουγκιές, το Spigen μπορεί να εξαφανιστεί σε ένα γραφείο, ενώ εξακολουθεί να κατέχει smartphones μεγάλα και μικρά. Ευτυχώς, ο σχεδιασμός του Spigen είναι τόσο γενικός που εγγυάται ότι θα είναι μελλοντικά προστατευμένος για smartphones Android που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια. Το χάσμα περίπου 11 mm μεταξύ του κλιπ και της πίσω πλάκας επιτρέπει ακόμη και σε smartphones με αρκετά παχιά περιβλήματα (think Otterbox) να παραμείνουν ανοιχτά ενώ το τηλέφωνο βρίσκεται στη βάση με χώρο για ανταλλακτικά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .