Δημιουργήστε ένα προφίλ MySpace.com

01 από 09

Ρύθμιση του MySpace

Wikimedia Commons

Το MySpace σάς επιτρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα προφίλ για τον εαυτό σας, ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να σας βρουν σε απευθείας σύνδεση και έτσι έχετε ένα σημείο εκκίνησης για την online παρουσία σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο MySpace, αυτό είναι που πρέπει να κάνετε.

Για να ρυθμίσετε το MySpace, πρώτα, θα πρέπει να εγγραφείτε. Απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Εγγραφή" στην αρχική σελίδα του MySpace και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

Αφού εγγραφείτε, θα σας ζητηθεί να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία του εαυτού σας. Αν θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία του εαυτού σας στο προφίλ σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση", βρείτε τη φωτογραφία στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Μεταφόρτωση". Αν δεν θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία στο λογαριασμό σας στο MySpace, κάντε κλικ στον σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τον τίτλο "Skip for now." Μπορείτε πάντα να προσθέσετε τη φωτογραφία αργότερα, αν θέλετε.

Η επόμενη σελίδα σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους φίλους σας, ώστε να μπορούν να εγγραφούν στο MySpace. Εάν έχουν ήδη λογαριασμό MySpace, θα προστεθούν στη λίστα φίλων σας. Εάν δεν θέλετε να εγγραφείτε φίλοι, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Skip for now".

Αφού δημιουργήσετε το προφίλ MySpace, δοκιμάστε τα εξής:

02 του 09

Επεξεργασία προφίλ

Από τη σελίδα επεξεργασίας MySpace, θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά πράγματα. Επεξεργαστείτε το προφίλ σας, ανεβάστε φωτογραφίες, αλλάξτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού, επεξεργαστείτε σχόλια, ελέγξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχειριστείτε φίλους και πολλά άλλα

Για να επεξεργαστείτε το προφίλ σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Επεξεργασία προφίλ". Η επόμενη σελίδα θα θέσει πολλές προσωπικές ερωτήσεις, όπως ποιος είναι ο ήρωάς σας και ποια μουσική σας αρέσει. Απαντήστε μόνο ό, τι αισθάνεστε άνετα έχοντας άλλους ανθρώπους να διαβάσουν για εσάς. Για να απαντήσετε σε μία από αυτές τις ερωτήσεις, κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" για την ερώτηση αυτή, πληκτρολογήστε την απάντηση, κάντε κλικ στο κουμπί "Προεπισκόπηση" και μετά στο κουμπί "Υποβολή". Η πρώτη ερώτηση απλώς θέλει να ονομάσετε το προφίλ σας, προχωρήστε και δώστε το όνομα.

Τώρα κάντε κλικ στην επόμενη καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" και απαντήστε στις ερωτήσεις που αισθάνεστε άνετες έχοντας τους ανθρώπους να σας γνωρίζουν και κάντε κλικ στο "Υποβολή".

Συνεχίστε να κάνετε κλικ στις καρτέλες και να συμπληρώσετε το προφίλ σας μέχρι να έχετε το προφίλ σας με τον τρόπο που θέλετε. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο επάνω μέρος της σελίδας που αναφέρει "Προβολή του προφίλ μου" για να δείτε τη σελίδα MySpace.

03 του 09

Φωτογραφίες

Για να επιστρέψετε στη σελίδα επεξεργασίας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Αρχική σελίδα" στο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας.

Αν θέλετε να προσθέσετε φωτογραφίες στο προφίλ σας στο MySpace, κάντε κλικ στο "Upload / Change Photos", επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να προσθέσετε στο προφίλ σας, επιλέξτε ποιος θέλετε να μπορείτε να τις δείτε και κάντε κλικ στο "Upload".

Οι φωτογραφίες σας μπορούν να προβληθούν μόνο από εσάς ή από όλους, εξαρτάται από εσάς. Πριν φορτώσετε τις φωτογραφίες βεβαιωθείτε ότι είναι σε μορφή .gif ή .jpg και είναι μικρότερες από 600k ή δεν θα μεταφορτωθούν για εσάς.

Διαβάστε τους κανόνες σχετικά με τα είδη των εικόνων που επιτρέπεται να ανεβάσετε. Δεν επιτρέπουν εικόνες που έχουν γυμνό, είναι σεξουαλικά σαφείς, βίαιες ή προσβλητικές ή προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Ζητούν επίσης να μην χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που προέρχονται από άλλους ανθρώπους χωρίς να λάβετε πρώτα την άδειά τους.

04 του 09

Ρυθμίσεις λογαριασμού

Εάν θέλετε να μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Οι ρυθμίσεις λογαριασμού είναι όπως ρυθμίσεις ρυθμίσεων απορρήτου, κωδικός πρόσβασης, ρυθμίσεις ημερολογίου, ρυθμίσεις προφίλ και απομακρυσμένα μηνύματα, μεταξύ άλλων.

Κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις λογαριασμού" και θα δείτε τη λίστα των ρυθμίσεων που μπορείτε να αλλάξετε. Πηγαίνετε και κάντε κλικ σε κάθε μία και αλλάξτε τις ρυθμίσεις με τον τρόπο που θέλετε να διαχειριστείτε το MySpace λογαριασμό σας. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο "Αλλαγή" στο κάτω μέρος της σελίδας.

05 του 09

Προσθήκη και διαγραφή φίλων

Όταν πρωτοκολλήθηκα για το MySpace έχω ήδη έναν φίλο στο λογαριασμό μου. Δεν τον ήθελα στον κατάλογο του φίλου μου, γι 'αυτό τον απομακρύνθηκα από τη λίστα φίλων μου.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Επεξεργασία φίλων". Τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο όνομα του φίλου που θέλετε να διαγράψετε από το προφίλ σας και πατήστε το κουμπί "Διαγραφή επιλεγμένων".

Τώρα κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Αρχική σελίδα" στο επάνω μέρος της σελίδας για να επιστρέψετε στη σελίδα επεξεργασίας.

Πηγαίνετε πίσω στο "My Friend Space" πλαίσιο. Υπάρχει ένας σύνδεσμος που λέει "Καλέστε τους φίλους σας εδώ". Αυτός είναι ο σύνδεσμος που χρησιμοποιείτε για να βρείτε νέους φίλους για να προσθέσετε στο προφίλ σας στο MySpace.

06 του 09

Το όνομα / διεύθυνση URL του προφίλ σας στο MySpace

Κάντε κλικ στο "Κάντε κλικ εδώ" στο πλαίσιο που λέει "Επιλέξτε το MySpace Name / URL!" Εδώ θα επιλέξετε τη διεύθυνση του προφίλ σας στο MySpace. Η διεύθυνση είναι αυτό που στέλνετε στους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να βρουν το προφίλ σας. Επιλέξτε προσεκτικά, αυτό θα είναι το όνομα του προφίλ σας.

Εάν θέλετε οι χρήστες να μπορούν να σας βρίσκουν στο MySpace χρησιμοποιώντας το πραγματικό σας όνομα, εισάγετε το όνομά σας στην επόμενη σελίδα. Εάν όχι, κάντε κλικ στην επιλογή "Παράλειψη".

Κάντε κλικ στο "Home" ξανά για να επιστρέψετε στη σελίδα επεξεργασίας.

07 του 09

Μηνύματα και μηνύματα

Εδώ ελέγχετε και διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο MySpace. Έχετε 4 επιλογές σε αυτό το πλαίσιο: ελέγξτε τα εισερχόμενά σας για να δείτε αν έχετε μηνύματα από τους φίλους σας, δείτε τα μηνύματα που έχετε στείλει τις τελευταίες 2 εβδομάδες (στη συνέχεια διαγράφονται), ελέγξτε αν κάποιος έχει απαντήσει στους φίλους σας ζητάει ή δημοσιεύει ένα δελτίο που είναι ένα μήνυμα που αποστέλλεται σε όλους στη λίστα φίλων σας.

08 από 09

Διαχειριστείτε το ιστολόγιό σας

Το MySpace έχει επίσης μια δυνατότητα blogging. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας blog ή να εγγραφείτε για να διαβάσετε τα blogs άλλων ανθρώπων.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη δημιουργία του δικού σας μπλοκ, κάντε κλικ στο "Διαχείριση Blog". Στη σελίδα επεξεργασίας ιστολογίου, θα δείτε ένα πλαίσιο στην αριστερή στήλη με τίτλο "Οι έλεγχοι μου". Αυτό θα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε το ιστολόγιό σας.

Για να δημιουργήσετε την πρώτη σας δημοσίευση στο blog, κάντε κλικ στο "Δημοσίευση νέου ιστολογίου". Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να εμφανιστεί η καταχώρηση του ιστολογίου σας. Δώστε στον ιστοχώρο σας έναν τίτλο και επιλέξτε μια κατηγορία για την εγγραφή σας. Γράψτε την καταχώρισή σας στο blog προσθέτοντας χρώματα και αλλάζοντας τον τρόπο εμφάνισης της ανάρτησής σας χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα εργαλεία.

Στο κάτω μέρος της ανάρτησης, σελίδα υπάρχουν μερικές ερωτήσεις για να απαντήσετε. Θέλουν να μάθουν τι κάνετε τώρα, ενώ δημοσιεύετε την καταχώρηση του ιστολογίου σας. Θέλουν επίσης να μάθουν τι είδους διάθεση βρίσκεστε ή ποια διάθεση παρουσιάζει η καταχώρηση του ιστολογίου σας. Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε σχόλια στην ανάρτησή σας χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο ελέγχου που παρέχεται. Υπάρχουν επίσης ρυθμίσεις απορρήτου, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί να διαβάσει την ανάρτησή σας.

Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή "Προεπισκόπηση και δημοσίευση". Αν σας αρέσει ο τρόπος που φαίνεται όταν κάνετε προεπισκόπηση, κάντε κλικ στο "Δημοσίευση Blog" για να δημοσιεύσετε την καταχώριση του ιστολογίου σας.

09 του 09

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά ακόμα χαρακτηριστικά στο MySpace, αλλά αυτά είναι τα βασικά στοιχεία για να ρυθμίσετε και να ενεργοποιήσετε το προφίλ σας. Αφού εγκατασταθείτε, μπορείτε να περιηγηθείτε στο MySpace για να μάθετε τι άλλο μπορείτε να κάνετε.