Προεπισκόπηση: Kindle Fire HD 7 και HD 6

Εδώ είναι ένα για το μικρό αγόρι. Διόρθωση: Εδώ είναι ένα για τα μικρά παιδιά.

Η άφιξη του iPad Mini της Apple αύξησε τα στοιχήματα στο μικρό χώρο των δισκίων που κυριαρχούσε από τις συσκευές Android. Ως αποτέλεσμα, η Amazon κυριολεκτικά διπλασιάστηκε στη μικρή σειρά δισκίων της, προσφέροντας δύο νέες παραλλαγές του δισκίου Kindle Fire HD.

Ως μέρος της ανανέωσης Kindle Voyage που κυκλοφόρησε το έτος 2004 , η οποία κυκλοφόρησε το Kindle Voyage , ένα δισκίο Kindle για παιδιά και μια νέα έκδοση του Kindle Fire HDX 8.9 , η Amazon αποκάλυψε επίσης το Kindle Fire HD 7 καθώς και ένα μικρότερο Kindle Fire HD 6. Δεδομένου ότι τότε, το HD 7 έχει διακοπεί από το κύριο lineup αν και μπορείτε ακόμα να το αγοράσετε χρησιμοποιείται για περίπου $ 50 ή έτσι. Το HD 6, εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να είναι ισχυρό και έχει πτώση των τιμών από 99,99 δολάρια σε 69,99 δολάρια.

Χρειάζεται είτε να κάνετε αναβάθμιση από το Kindle Fire HD; Ακολουθεί μια χαμηλή μείωση των βασικών χαρακτηριστικών και από τα δύο δισκία.

Μέγεθος: Το προηγούμενο Kindle Fire HD ήρθε με οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1.280 x 800 στα 216 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Το νέο Kindle Fire HD 7; Στην πραγματικότητα, έρχεται με τους ίδιους αριθμούς. Στην πραγματικότητα, είναι το Kindle Fire HD 6 που φέρνει κάτι νέο στο τραπέζι με τη μορφή εντονότερης ανάλυσης 252 εικονοστοιχείων ανά ίντσα, αν και εις βάρος της λιγότερο οθόνης ακίνητης περιουσίας. Σημειώστε ότι παρόλο που οι αριθμοί αυτοί ήταν αρκετοί για να νικήσουν το αρχικό iPad Mini, τώρα έχουν πέσει πίσω από το iPad Mini με την οθόνη Retina, η οποία διαθέτει ανάλυση 2.048 με 1.536 στα 326 εικονοστοιχεία ανά ίντσα.

Εγκέφαλοι: Ο επεξεργαστής είναι εκεί όπου τα νέα Kindle Fire HD αρχίζουν να κάμπτουν τους μυς τους ενάντια στο προηγούμενο μοντέλο. Παρόλο που το προηγούμενο Fire HD χρησιμοποίησε ένα τσιπ διπλού πυρήνα 1,2 gigahertz, τα νέα HD7 και HD6 χρησιμοποιούν splitter επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων μεταξύ δύο πυρήνων 1,5GHz και δύο πυρήνων 1,2GHz για να εξισορροπήσουν την απόδοση ισχύος με βέλτιστα φορτία. Αυτό σημαίνει ταχύτερη φόρτωση εφαρμογών, πιο ομαλό παιχνίδι και βελτιωμένη συνολική απόδοση. Η Amazon ισχυρίζεται ότι τα νέα Kindle Fire HDs είναι δύο φορές πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο και συσκευάζουν τρεις φορές την γραφική γροθιά. Εν τω μεταξύ, το Retina iPad Mini διαθέσιμο την εποχή που ανακοίνωσε η Amazon ότι τα νέα Kindle HD έχουν βαθμολογία μέχρι 1,3GHz, σύμφωνα με την AnandTech (η Apple δεν κυκλοφορεί επίσημες ταχύτητες για τους επεξεργαστές iPads).

Κάμερα: Το προηγούμενο Kindle Fire HD παρουσίασε μόνο μια κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός, βασισμένη στη λογική που συνήθως δεν χρησιμοποιούν τα ταμπλέτα τους για να τραβήξουν φωτογραφίες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πάντοτε εξαιρέσεις από αυτές τις υποθέσεις, όπως μου έδειξαν τα ταξίδια μου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο. Όχι, δεν το έδινα και το γέλα, γιατί θα ήταν αγενές. Τέλος πάντων, και τα δύο νέα δισκία Kindle Fire HD περιλαμβάνουν τώρα μια πίσω κάμερα 2 megapixel για εκείνες τις στιγμές που πραγματικά πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία με το tablet σας.

ASAP και χρώματα: Τα νέα δισκία Kindle Fire HD παίρνουν μια σελίδα από την Amazon Fire TV συμπεριλαμβάνοντας την Advanced Streaming και Prediction, η οποία προσπαθεί να προβλέψει ποιες ταινίες και εκπομπές θέλετε να παρακολουθήσετε και να τις φορτώσετε για να παίξουν αμέσως. Για κομψούς ανθρώπους, μπορείτε επίσης να πάρετε πέντε χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών χρωμάτων όπως η κιμωλία και η ματζέντα. Οι επιλογές αποθήκευσης παραμένουν οι ίδιες στα 8GB και 16GB.

Άλλα χαρακτηριστικά: Έχουμε ξεπεράσει τις βασικές διαφορές μεταξύ των νέων δισκίων Kindle Fire HD και της προηγούμενης, γι 'αυτό θα ξεπεράσω και άλλα χαρακτηριστικά σε αντίθεση με την οθόνη iPad Mini με οθόνη Retina. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως 8 ώρες σε σχέση με 10 ώρες για το Retina iPad Mini. Το βάρος είναι 290 γραμμάρια για το HD 6 και 337 γραμμάρια για το HD 7, ενώ το 7,9 ιντσών Retina iPad Mini είναι 331 γραμμάρια για την έκδοση μόνο Wi-Fi και 341 γραμμάρια για την έκδοση Wi-Fi plus. Η ασύρματη συνδεσιμότητα για το Kindle Fire HD 6 και HD 7 περιορίζεται μόνο στο Wi-Fi χωρίς την επιλογή 4G.

Και εκεί έχετε τις βασικές διαφορές (ή ομοιότητες) ανάμεσα στα νέα Kindle Fire HD και το παλαιότερο μοντέλο, καθώς και μερικές διακριτικές λεπτομέρειες από την οθόνη iPad Mini με οθόνη Retina. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σας δίνει μια καλύτερη ιδέα για το αν θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στις νέες συσκευές ή αν πρέπει να επιλέξετε το Kindle Fire HD του Amazon ή το iPad Mini της Apple.

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Να πάρει όλα τα ευαίσθητα; Ελέγξτε το διανομέα iPad, Tablets και Smartphone για περισσότερα άρθρα και σχόλια σχετικά με τις συσκευές αφής .