Το Amazon Boosts Kindle Paperwhite Display, διατηρεί $ 119 Τιμή

Προφανώς, μπορείτε να διδάξετε ένα παλιό σκυλί νέα κόλπα.

Τουλάχιστον αυτό είναι που αποφάσισε ο Amazon να κάνει με το Kindle Paperwhite e-reader, το οποίο μόλις πήρε το gadget ισοδυναμεί με μεγάλη αναδόμηση του προσώπου για την οθόνη του με την κυκλοφορία της τελευταίας του επανάληψης ενώ παράλληλα κατάφερε να κρατήσει την τιμή του ίδια στα $ 119. Περιμένετε, αυτό κάνει πραγματικά ένα νέο σκυλί με παλιά κόλπα;

Ανεξάρτητα από αυτό, το αποτέλεσμα ανακατεύει τη σειρά αναγνώστη E-Ink του Amazon, καθώς η αλλαγή ξαφνικά φέρνει την οθόνη Paperwhite κυριολεκτικά μέχρι την ισοτιμία με το πιο ακριβό Kindle Voyage. Πριν από την αλλαγή, μια πιο έντονη εμφάνιση ήταν ένας βασικός διαφοροποιητής μεταξύ του Paperwhite και του Voyage, με το τελευταίο να κοστίζει επιπλέον $ 80. Το παλιό Paperwhite , για παράδειγμα, ήρθε με ένα ενσωματωμένο φως όπως το Voyage, αλλά έφερε μόνο ένα ψήφισμα των 212 pixels ανά ίντσα ("ppi" για τεμπέλης τυπογραφεία). Δεν είναι κακό, σίγουρο, αλλά δεν είναι τόσο έντονο όσο το πιο στιβαρό και φιλικό προς τη Σπαρτιάτη 300 pixel ανά ίντσα. (Αποκτήστε το; φιλικό προς τη Σπαρτιάτη; γιατί είναι 300 και, δεν έχει σημασία.)

Με το νέο Paperwhite που παρουσίασε ο Amazon στις 17 Ιουνίου 2015, η συσκευή έχει τώρα την ίδια ανάλυση 300ppi, καθιστώντας την πιο ελκυστική επιλογή. Όπως το Voyage, για παράδειγμα, έρχεται επίσης με οθόνη αφής, οπίσθιο φωτισμό, Wi-Fi και προαιρετικό 3G. Χορηγημένος, το Voyage έρχεται ακόμα με πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το PagePress, το οποίο χρησιμοποιεί απτική ανατροφοδότηση για να επιτρέψει στους χρήστες να γυρίσουν σελίδες με τη στεφάνη του αναγνώστη. Το Voyage έρχεται επίσης με ένα προσαρμοστικό αισθητήρα φωτός που αλλάζει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Το αν τέτοιες λειτουργίες αξίζει 199 δολάρια έναντι 119 δολάρια, ωστόσο, είναι πλέον μια αρκετά έγκυρη ερώτηση για τους καταναλωτές που ασχολούνται με τις δύο επιλογές. Σίγουρα σας κάνει να αναρωτιέστε εάν το Amazon έχει κάποια σχέδια ανανέωσης για το Voyage, καθώς και να το καταστήσει μια ακόμα πιό συναρπαστική επιλογή στο υψηλότερο σημείο τιμής του. Υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μερικά βασικά στοιχεία για το νέο Kindle Paperwhite του 2015.

Νέα γραμματοσειρά: Είστε ένα geek font; Στη συνέχεια, θα εκτιμήσετε την προσθήκη της νέας γραμματοσειράς Bookerly στο νέο Paperwhite. Σχεδιασμένο ειδικά για ψηφιακές οθόνες, η Amazon υποστηρίζει ότι το Bookerly προσφέρει μεγάλη αναγνωσιμότητα ενώ ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση των ματιών σε σύγκριση με πιο παραδοσιακές γραμματοσειρές. Προσθέστε την ευελιξία που παρέχεται από τη νέα οθόνη υψηλότερης ανάλυσης και έχετε μια γραμματοσειρά που κλιμακώνεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω αρκετά καλά για περισσότερους αναγνώστες.

Βελτιωμένη διάταξη: Παρόλο που οι αναγνώστες E-Ink συνήθως κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά στο να μιμούνται ένα τυπωμένο βιβλίο από ότι, για παράδειγμα, δισκία όπως το iPad , Nexus 9 , Surface 2 ή ακόμα και το Kindle Fire HDX 8.9 του Amazon, . Το νέο Paperwhite προσπαθεί να κάνει την εμπειρία ανάγνωσης ακόμα περισσότερο σαν βιβλίο με την προσθήκη βελτιωμένων χαρακτηριστικών στοιχειοθεσίας. Αυτά περιλαμβάνουν την καλύτερη απόσταση μεταξύ των γραμμών, το πένθος ανάμεσα στα γράμματα (δηλαδή δεν υπάρχουν πιο περίεργα ενωμένα γράμματα που να κολλάνε μαζί) και πιο φυσικά εμφάνιση dropcaps.

Ευκρινέστερη οθόνη: Η πιο αισθητή αλλαγή όλων, η νέα οθόνη προσθέτει πιο ευκρινή κείμενο στην οθόνη μη φωτισμό του Paperwhite και την ευθυγραμμίζει με την κορυφαία οθόνη E-Ink του Amazon.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Jason Hidalgo είναι Portable Electronics Expert και είναι μια ντουλάπα Ιαπωνικά cookbook εραστή. Ακολουθήστε τις φασαρίες του στο Twitter @ jasonhidalgo