Η Apple κυκλοφορεί μια θήκη μπαταριών αξίας $ 100 για τα iPhone 6 και 6S

Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω.

Όταν τελικά σκεφτήκαμε ότι η Apple είχε ξεκινήσει τα πάντα για το 2015, έρχεται εδώ η έξυπνη θήκη μπαταριών για τα iPhone 6 και 6S. Κάθε χρήστης iPhone γνωρίζει ότι το smartphone του είναι εξαιρετικό σε πολλά πράγματα, ωστόσο, η απόδοση της μπαταρίας δεν είναι μία από αυτές, χάρη σε ένα λεπτό σχέδιο. Σίγουρα, η μεγαλύτερη έκδοση Plus δεν πάσχει από αυτό το ζήτημα, και αυτό οφείλεται στο τεράστιο αποτύπωμα που επιτρέπει να είναι εξοπλισμένο με μια σημαντικά μεγαλύτερη εσωτερική μπαταρία. Ψάχνουμε για αύξηση της χωρητικότητας κατά 60%, σε σύγκριση με αυτή που βρέθηκε στο iPhone 6S.

Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν είναι μεγάλοι οπαδοί του μεγάλου μεγέθους Plus και προτιμούν τα μικρότερα 6 / 6S αντ' αυτού. Ως εκ τούτου, πρέπει να εγκατασταθούν για την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και, η Apple το γνωρίζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απελευθέρωσε συγκεκριμένα την Smart Battery Case μόνο για τα iPhone 6 και 6S, και όχι τους συν τους αντίστοιχους.

Πόσο έξυπνη είναι η νέα περίπτωση της Apple, μπορείτε να ρωτήσετε; Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1,877mAh, παθητική κεραία, δείκτη κατάστασης φόρτισης, θύρα κεραυνών και υποστήριξη iOS.

Τώρα επιτρέψτε μου να εξηγήσω λεπτομερώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Η μπαταρία 1,877mAh θα αυξήσει τον χρόνο ομιλίας του iPhone έως και 25 ώρες και η χρήση του Διαδικτύου έως και 18 ώρες στο LTE. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχικές κριτικές, η μπαταρία δεν θα φορτίσει πλήρως το τηλέφωνο στο 100%, λόγω του ότι είναι παρόμοιο σε μέγεθος με την εσωτερική μπαταρία iPhone - 1715mAh. Είναι επίσης η μόνη θήκη μπαταριών που διαθέτει τη θύρα φωτισμού της Apple αντί για ένα καλώδιο MicroUSB και περιλαμβάνει ένα πέρασμα για άλλα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τη θύρα φωτισμού - για παράδειγμα, το iPhone Lighting Dock. πλεονεκτήματα της πρώτης περίπτωσης.

Μόλις συνδεθεί η συσκευή στη θήκη, η συσκευή αρχίζει να φορτίζεται αυτόματα και δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη φόρτιση. Η ίδια η θήκη δεν φέρει ένδειξη στάθμης μπαταρίας, δείχνει μόνο μια κατάσταση φόρτισης τριών επιπέδων - πορτοκαλί, πράσινο ή απενεργοποιημένη - με μια λυχνία LED, η οποία βρίσκεται πραγματικά μέσα στο περίβλημα. Ναι, το διάβασες σωστά. Η λυχνία LED είναι μέσα στη θήκη και είναι ορατή μόνο όταν η θήκη δεν είναι συνδεδεμένη στο iPhone. Παρ 'όλα αυτά, χάρη στην έντονη ολοκλήρωση του λογισμικού, το επίπεδο μπαταρίας εμφανίζεται στο κέντρο ειδοποίησης. Επιπλέον, η Apple σκέφτεται ότι η μπαταρία στην περίπτωση θα παρεμβαίνει στα ραδιόφωνα του τηλεφώνου, ώστε να κατασκευάσει μια παθητική κεραία η οποία αναδιατάσσει τις ραδιοσυχνότητες και συμβάλλει στη μείωση των παρεμβολών.

Design-wise, επιτρέψτε μου να το φέρουμε έτσι: είναι ένα από τα χειρότερα σχεδιασμένα προϊόντα του 2015. Είναι σαν την τυπική θήκη από σιλικόνη της Apple για το iPhone 6 / 6S, αλλά τώρα με ένα χτύπημα στο πίσω μέρος για την ενσωματωμένη μπαταρία. Τα περισσότερα περιβλήματα που είναι εξοπλισμένα με μπαταρία είναι αρκετά παχιά και επηρεάζουν σημαντικά το πάχος μιας συσκευής, και αυτό είναι πάρα πολύ, αλλά μόνο από τη μέση. που είναι αδέξια. Έχει μια διακοπή για τη θύρα ακουστικών, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχετε προβλήματα με μεγαλύτερα βύσματα ακουστικών, γι 'αυτό κρατήστε αυτό το μυαλό. Άλλες περιπτώσεις τρίτων έρχονται με κάποιο είδος προσαρμογέα, αλλά η Apple δεν μεταφέρει ένα με το δικό της αξεσουάρ. Επιπλέον, για το μικρόφωνο και το ηχείο, υπάρχουν ανοίγματα στο κάτω μπροστινό μέρος της θήκης για την ανακατεύθυνση του ήχου.

Σε αντίθεση με τη σειρά περίπτωσης Silicone της εταιρείας, η Smart Battery Case έρχεται μόνο σε δύο χρώματα: Λευκό και Γκρι Charcoal, και έρχεται με έντονο τιμολόγιο $ 100.

Ναι, $ 100 για μια θήκη μπαταρίας που δεν φορτίζει πλήρως το iPhone σας. Θα έλεγα, αν θέλετε πραγματικά περισσότερο χυμό έξω από το iPhone σας και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν $ 100 για αυτό, αγοράστε μια θήκη μπαταρίας mophie αντ 'αυτού. Το Mophie Juice Pack Air έρχεται με έναν τρόπο μεγαλύτερη ενσωματωμένη μπαταρία - 2.750mAh, έχει έναν καλύτερο σχεδιασμό, έρχεται σε οκτώ διαφορετικά χρώματα και έναν προσαρμογέα ακουστικών, παρέχει καλύτερη προστασία και διατιμάται επίσης στα $ 100. Επιπλέον, αν δεν είστε πολύ λάτρης των ογκωδών περιπτώσεων, ίσως να θέλετε να αγοράσετε ένα πακέτο μπαταριών που θα σας κοστίσει λιγότερο και θα έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας, ώστε να έχετε περισσότερες χρεώσεις από αυτό.

______

Παρακολουθήστε τον Faryaab Sheikh σε Twitter, Instagram, Facebook, Google+.